Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите и недостатъците от записването на дете в ясли?
Какви са притесненията на бременните жени относно записването на децата им в ясли?
Какви са предимствата от наемането на детегледачка вместо записване в ясли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите и недостатъците от записването на дете в ясли?
Ползите от записването на дете в ясли включват социализация, развитие на независимост и подготовка за училище. Освен това, яслите предлагат структурирано образование и грижа, което може да бъде полезно за работещите родители. Сред недостатъците са рисковете от инфекции с болести, които са по-чести в груповите среди, както и финансовите разходи за такава услуга.
-
Какви са притесненията на бременните жени относно записването на децата им в ясли?
Притесненията на бременните жени относно записването на децата им в ясли включват страх от заразяване с болести, особено ако детето е склонно към чести заболявания. Освен това някои жени изразяват опасения относно недостатъчното внимание и грижа, които детето може да получи в яслите, особено ако има нужда от специални грижи или внимание.
-
Какви са предимствата от наемането на детегледачка вместо записване в ясли?
Наемането на детегледачка може да осигури по-индивидуално внимание и грижа за детето, което може да бъде предимство, особено ако детето има специални нужди. Освен това, детето може да бъде в по-позната и уютна среда, като се избягват рисковете от заразяване с болести, характерни за груповите среди в яслите.
-
Какви са разликите между бременността с второ дете и първата бременност?
-
Какви са предимствата на самостоятелното кръщение на дете?
на малкият голям
Относно дебелеенето, аз не съм сложила все още нито кг отгоре и дрехите ми не само, че ми стават, но и са ми леко широки. Не знам дали да се радвам относно този факт или не, тъй като лекарите преди постоянно ми обясняваха, че не бива да отслабвам повече, но то от това гадене...
Пък като спомена за тия банички в предния си постинг ... ммм, да имаше и аз от къде да си купя .... ама няма
Ще чакам докато дойде ред да си ходя на гости в БГ, което със сигурност няма да е скоро 
трябва да питам майка ми, щото и докторите ме питат, пък аз не знам