През МАРТ със мартенички бели и червени и с бебоци сладички засмени!

• 13 028
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
И кво излиза  newsm78- само минито дебелее, аз пък съм качила 6 кила.
Ама като сметна че половината са бюст, а другото- корем- хич не се притеснявам, явно че се дебелее и аз си го признавам  Mr. Green

# 61
Е, момичета да Ви почерпя и аз    party023 Днес нашия бъдещ батко Пресиан става на 3години. Да е жив и здрав и да продължава да ни радва все така. Днес ще празнуват в градината  newsm59    bigdance2 , а довечера и ние.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 13:17 от marchella

# 62
По въпроса с дебелеенето , аз също съм качила 3 кила, предимно на бюст и корем. Предната бременност качих най много към петия месец и сега малко ме е страх да не стане същото, защото крайния резултат беше 22 кг. и голям зор видях докато ги сваля.А какъв апетит развивам тези дни  ooooh! тази нощ ставах към 5 да си хапна малко пица Embarassed, защото умирах от глад.

# 63
Аз май съм качила около 3-4 кила. Но все започвам бременностите си на 3-4 под нормалните ми и в крайна сметка предния път бях качила около 20, но 1 седмица след раждането вече бях останала само на 5-6 кила плюс, така че не се притеснявам колко ще кача, после ще ги сваля покрай децата няма начин Grinning
Марчела, честит ти рожденник! Боже, колко е голяяяяям Grinning Да ти е жив и здрав  bouquet

# 64
 И аз май не съм карала варицела, затова ще си пусна едно изследване, за да знам ще мога ли да пусна малкия на ясли или не. Рубеолата е още по-страшна, аз и нея не съм я карала, но малките деца ги имунизират.

# 65
Фема, какво изследване?

# 66
 bdbaloni
Честит рожден ден на Пресиан!Да ти е жив и здрав,мама marchella
За килограмите не мога да кажа колко съм вътре,защото ЖК са ми чак към 15-ти,но мисля,че си качвам.Мъж ми казва,че ставам "мощна" Cry

# 67
И кво излиза  newsm78- само минито дебелее, аз пък съм качила 6 кила.
Ама като сметна че половината са бюст, а другото- корем- хич не се притеснявам, явно че се дебелее и аз си го признавам  Mr. Green
не бой се не си само ти,аз една седмица съм в къщи и вече съм два отгоре,а през първите 10 седмици като бягах по задачки не бях качила и грам ,движение му е майката ,щото после как се сваляят не ми се мисли

# 68
Е, момичета да Ви почерпя и аз    party023 Днес нашия бъдещ батко Пресиан става на 3години. Да е жив и здрав и да продължава да ни радва все така. Днес ще празнуват в градината  newsm59    bigdance2 , а довечера и ние.
Честито на Батко Пресиян,да е много здраво и жизнерадостно дете!!!

# 69
marchella, жив и здрав да ти е малкия голям батко Пресиан и много да ти помага, когато се появи новото човече във вашето семейство!

# 70
Момичета,ако ви интересува евтин гащиризон за бременни,погледнете тук:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=41&cat=12
Момичето ми писа,че е дребничка и гащиризона е подходящ за зимата.За повече информация й пишете на лични!
 Heart Eyes

# 71
Благодаря за хубавите пожелания   bouquet

# 72
Честит ти рожденик! Да бъде здрав и послушен батко!

Зайо, ще си направя изследване за варицела, добре, че ми напомни, че и това чудо го има, а по яслите и градините е много често срещано явление!

# 73
 newsm44 Вече и аз се подредих на първата страничка с термин 10.03.
Тази сутрин бях на преглед.Вече съм официално регистрирана бременна с картон.Видях бебо и ако знаете за 25 дена/от миналия път/,колко много е пораснал.В началото на октомври се надявам и пола да разбера.Днес цял ден си гледам снимката от ехографа и не мога да и се нарадвам.ПРеди с баткото не съм имала снимки от този му период  newsm62.
На малкия рожденник днес едно голямо ЧЕСТИТО smile3510
Zayo, не се тревожи толкова за шарката предварително.Моя колежка на 32г. я кара февруари и нямаше никакви последствия.Даже в началото на март забременя и декември очаква бебче.Дано обаче да те подмине.Пази се,колкото е възможно.
На мен този път от рано ми пролича корема за разлика от първия път, но килограми още не съм натрупала.
И сега да ви напиша нещо,което прочетох във един вестник от 31.08.Заглавието на статията е "Рибата е полезна за бременните".Пише, че жените, които ядат много риба докато са бременни раждали по-интелигентни деца thumbsup.Не знам колко е вярно ама на мен рибата нещо много не ми понася, че не знам..... Grinning

# 74
Уф и аз го четох това за рибата ... Ама не помня в "труд" ли, в "24 часа" ли ...
А така да ми става гадно от риба сега. Иначе обичах преди.  С риск да не родя детето-чудо ще се въздържа от рибка за сега! Wink

Общи условия

Активация на акаунт