Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 958
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Нямам претенции към нито един от актьорите, но според мен сезона или сериала трябваше да завърши със сватбата на Марио и Зорница щастливи с новородено си дете.
Сега кой знае какви мизерии са измислили.
Можеше да подарят " откраднат живот" на едно дете, което се появява като по чудо.

# 421
Нова да не са били пак на мястото на събитието 🤔

# 422
Фактът ,че Нора  толкова ме вбесява , означава ,че Любомира Башева се справя  много достоверно с ролята си на объркана млада жена . Flowers Hibiscus

# 423
  • София
Ели, Буба играе много добре, но тук я дават много еднопластово - дръпната, намахана, сопната. Дано с Фотев я по разчупят малко - повече нежност, малко да се поглези, поуплаши ...😉

# 424
Айде без нежности баш с Фотев 🥴

# 425
  • София
Айде без нежности баш с Фотев 🥴

От сърце се моля да не гледаме подобно извращение.

# 426
  • София
Ех, че мръсно подсъзнание имате 😜. Нежност може да се прояви към коте, дядо, болен...

# 427
Нора наистина е Голяма Бяла Птица.
И ще засегне темата с Ина тази вечер.. Те пък чак толкова глупава да я изкарат Нора.. вярно, че Фотев се държи добре с нея, ама ..
На Пенев жена му е опасна работа, актрисата на 29😱Прилича поне с 10г. отгоре.
Искам вече и Гринчи и Кунка да дават.

# 428
  • София
Shatzi, нямаше как да завършат със сватба и бебе за Марио и Зорница, защото щяха да повторят историята на Калин и Наталия. При тях втората сватба се разви точно така.

Фотев и нежност като към коте.... 🙄🙄🙄, но може и аз да не ги разбирам тези неща.

# 429
Абе краят на сезона е отреден за сватбата на Нора и Тасев, затова отметнахме другата още в началото. За Марио и Зорница краят е приготвен да гризем нокти ще оцелеят ли майката и бебето Joy

Фотев е хладен,пресметлив, безскрупулен, убиец. Каквито и нежности да проявява, това няма да се промени. Нора просто ни показва една наранена и отхвърлена жена колко може да спре да си ползва главата за мислене Grinning

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 20:21 от Mosquita

# 430
  • София
Явно държат много да има дразнещо-лелчески образ като на Мартина Вачкова преди (забравих името на героинята й), но Кръстева сега защо така истерясва?! Разбирам притеснението й, но някак ми дойде прекалено.
А на Петмезов какво му харесват...

# 431
  • София
Кая кога стана 4 ти курс?😱

# 432
Кая кога стана 4 ти курс?😱
Сценаристите това времето за нищо го нямат Joy

Кая е убийствено смешна в опитите си да звучи флиртуващо, леко плашещо ми беше даже Joy

# 433
Ай дано сценаристите ме обичат и Петмезко да иде Наков да му види окото😁🙏

# 434
  • София
Естествено, с това око...😂

Ама Кая как не го отрази Хаджито 😂 Ще си намери майстора 😜

Общи условия

Активация на акаунт