Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 948
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Това аналогия с Христо Сираков трябваше да бъде, май... Rolling Eyes само дето него не са го ръгали с отвертка Joy

Петмезов да отиде на консулт при Наков... и аз го чакам това Simple Smile

# 436
  • София
Тази Нора с това герданче, да хванеш и да ѝ обършеш един шамар.

# 437
  • София
Днес ми е скучничко нещо. 🤔

# 438
Няма да е😭 Няма да си видя любимият лекар тази серия, видяло се е.
Иначе, като изключа Кръстева и Цонев, всичко друго е доста динамично и интересно.

# 439
  • София
Няма да е😭 Няма да си видя любимият лекар тази серия, видяло се е.
Иначе, като изключа Кръстева и Цонев, всичко друго е доста динамично и интересно.
Как ни се различават мненията. 😂😂😂 Може би свикнах на динамиката от миналата седмица и сега ми е по-постно 😀

# 440
Добре че са Пенев и Петмезов да ме разсмиват, че истериите на Кръстева са ми досадни.
Петмезов само като се появи в кадър и ме усмихва, много смешен човек Simple Smile
Споменаването на Ина беше... Нора няма право да бърка в раната на Боби..

# 441
И на мен ми е малко на забавен кадър тази вечер.

Обаче ми стана мъчно за Тасев, а на Нора и аз като Онли-идва ми да й обърша един. Не можеш да не знаеш нищо за някого и да бъркаш в раната е така, за да го заболи. Много ми липсва Ина...

# 442
  • Велико Търново
Какво стана, че Кая и Владко се заклещиха там? За съвсем малко не гледах и... изпуснах Confused

# 443
Какво стана, че Кая и Владко се заклещиха там? За съвсем малко не гледах и... изпуснах Confused
Спря тока и заседнаха.

# 444
  • София
Кръстева малко преигра с Фотев. Нора е много неоринтерина, чак дразнеща. Около Пенев ми е най-интересно този епизод.

# 445
Кайо, брокер, не банкер Joy

Голям смях, Нора и Фотев ще вечерят на едно място с Тасев, ще му приседне храната Joy

# 446
Обаче в тоя сериал бъдещите двойки имат навика да засядат заедно дали в асансьор, дали във въртяща се врата... Grinning

# 447
Обаче в тоя сериал бъдещите двойки имат навика да засядат заедно дали в асансьор, дали във въртяща се врата... Grinning
Бих добавила и бившите, има една особено паметна сцена Joy

# 448
Асансьорите са нещо като култово място, олтар за болницата Joy Там се срещат,събират,разделят, карат, целуват, изясняват. Joy

# 449
  • Велико Търново
Голям смях, Нора и Фотев ще вечерят на едно място с Тасев, ще му приседне храната Joy
Борис не отиде ли нарочно там?  Нали прочете къде ще се срещат Иво и Нора.

Общи условия

Активация на акаунт