Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 976
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София
Благодаря, Mari_mar! Тъкмо се прибирам Confused

# 407
Ето какво ще се случи, в стил Дързост и красота:
Скрит текст:
Куртева е ясно "Идва с мир" 😁 Едва ли ще остане някой в болницата неовършан от нея. Съмнява ме, че ще я замесват с Наков, той сега си има по-голяма мъка.
Със сигурност героинята няма да остане дълго, и със сигурност ще нанесе доста поражения.
Мисля си, че Петмезов ще я отреже окончателно, и тя ще започне да рови за него, и ще стигне до Мирослава. Мирослава тъкмо ще си е направила тест за бременност-положителен, когато оная ще и го каже директно, че се е изч... с Петмезов.
Въпросът е, след като Петмезов приключи с нея, кой ще е следващият на мушка- може би ще дойде редът на дъртия сатир Пецан😁

# 408
И мен вече ме дразни Цвети.Ми то едва говори, едва продумва- меланхолия някаква. И голямо противоречие, видът ѝ изобщо не е на крехка, мила женица - напротив. 😁

# 409
Днес беше скучно.Да идват младоженците.

# 410
Да, във филма играе жена към 40-те, а тя още няма 30.

# 411
Призванието да страдаш красиво:

Скрит текст:
Нагледно доказателство, че дори на черти, можеш да останеш красив😁

# 412
  • София
Изгледах го 🤨. Очаквах да се похиля малко, но таз, Пеневата, повече ме напряга, а лошото е, че напряга и Пенев...
Норчето е новата Голяма Бяла Птица.
Кръстева и Цвети с еднакви прически 😜

Не вярвах, че ще го кажа: Да идва Гринчи 😂

Да, Humble, красиво страда.

# 413
  • София
Чета какво оживление има в темата, а на мен ми идеше да си прережа вените от скука (в стил Нора). Ужас!
Кръстева я показват като някаква истеричка, Нора не е наивна, тя е глупава. Новата на Пенев има потенциал, но не очаквам да се задържи.
Единственият адекватен в целия епизод беше Наков - радвам се, че изгони Петмезов, който като някакво безгръбначно се влачи след Мира, след бившия си, накрая си легна с новата.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:45 от rosi_ta

# 414
А Пенев дали е бил едновременно болен и в сериала, и в реала?
Жената на Пенев много преиграва и изглежда доста по- възрастна.

# 415
  • Велико Търново
В действителността Владо Пенев се разболя, след като бяха заснели епизодите с болния Цонев. Беше качил снимка от сета и някъде около седмица, даже май и повече, писаха, че е болен.
Скрит текст:

# 416
Благодаря на Мари Мар. 🌹
Маали, на Пенев бившата. Захариев си е Захариев. Не мога да повярвам, че актрисата е на 29г.

# 417
Кръстева е нормално да изперка - не е спала, заради Асен, а наглярът Фотев й изказва съболезнования в асансьора, все едно човекът вече се е споминал. Нищо странно, че беше качила кръвно, та чак се беше оляла с хапчетата.
Мен пък Цвети днес не ми беше неприятна, даже евала, че даде кръв за Цонев, все пак той е болен заради нея и Кари.
Нора как може да е толкова тъпа, чак недоумявам. Много хора в болницата знаят за Фотев и има какво да разкажат. Като не вярва на Борис и Катя, да пита другите. И разбрала-недоразбрала, чак ще обяснява на Борис за Ина и кой за какво бил виновен. Каквото и лошо да й се случи с Фотев, ще й е малко. Rage

# 418
  • Ню Йорк
Оххх, за Бога, наистина ли още ще продължаваме да гледаме това противно същество ЦВЕТА? Мислех си, че се е разкарала завинаги да си живее щастливо със смотани възлюбен. И, честно, някой да каже на тази женица да спре да прави извращения с косата си.

Тая гнуслярка изобщо не трябва да я дават повече. Колко злобно каза на Кая, че била против да и даде писмото от Христо. Ама и той какъв мухльо.

# 419
Съжалявам, че първото ми мнение за новия сезон е негативно. Както винаги противен Петре. Не зная, кой е по-неприятен Пенев или жена му. Не, че досега ми е харесвала играта на Янина Кашева, но снощи беше потресаващо зле.
Най-сетне се ожениха!

Общи условия

Активация на акаунт