Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 955
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
В уикипедия пише, че този сезон е 12 епизода, а щял да е до декември, което не ми връзва хич. Знаете ли нещо по въпроса? 12 епизода са супер малко Sad Особено, за да се нарадвам на Хаджито и Кая
Мисля, че този брой се актуализира според програмната схема на Нова. Вече са 6 с днешния    епизод. Има поне 11 седмици до декември.

# 511
  • София
ХъХъ е тотал щета хора, не знам какво толкова му се кефите Simple Smile

Хахах, е как какво, висок, добре сложен, готин и на мотор. А знаем, че моторът предизвиква особено вълнение у зрителките на ОЖ Wink JoyJoy
Да ти кажа,сериозно, аз мисля, че Буков не се справя много добре. Но съм снизходителна, младо момче е. Очаквам да се е поочупил след миналия сезон. За сега не показва особено развитие, но образът му има потенциал и се надявам да развият добре историята му

# 512
Моски, и ти ли Бруте?!?!

Дяволче, аз не го искам за никоя, а да си остане надут пуяк и Гринч Joy както и Куртева ме кефи каква градина е, хем да им се кефя, хем да искам да им извия врата Grinning
 А Кая с Василев най й се получи спойката, с Ицето няма нужда да коментирам, че нямаше никаква спойка,

# 513
Е, а де! И аз това се чудя Joy
Макар че снощната сцена на въртящата се врата ми хареса, но съм пристрастна спрямо Неда Simple Smile

# 514
Е, а де! И аз това се чудя Joy
Макар че снощната сцена на въртящата се врата ми хареса, но съм пристрастна спрямо Неда Simple Smile
То добре, че беше Неда, Буков беше като препикан.

# 515
Аз също не харесвам Х-то, много ми е дечко.

За самия Буков съм безразлична, да - младо, интелигентно, добре изглеждащо момче, но някак чар му липсва.

# 516
.....За самия Буков съм безразлична, да - младо, интелигентно, добре изглеждащо момче, но някак чар му липсва.

Хванах част от гостуването на Диана и Буков в някоя от телевизиите . Той беше много кротък и само допълваше тя като каже нещо .
Беше много симпатичен като разказа ,че в някаква компания , в която имало и доста непознати , те били учудени , че той не бил "толкова лош" . Беше много симпатичен и непринуден , не маниерничеше , явно така го съветват да играе лош - с повдигане на веждите Joy

# 517
Нали направиха кастинг за две момченца, розовки и синеоки, както наш Пена. Та си мисля, че ще уморят Куртева, и Пената, за да гледа децата, ще трябва да ги гледа в болницата 😁

# 518
Ами просто е забавен с изцепките си. Подскача като петле и се прави на велик, мисли си,че всичко,което хвърчи се яде, забавно е как периодично му свиват перките (като когато го накараха да опъва екартьорите), но той продължава да се перчи, лази по нервите на всички, ама не могат да го надвият и изобщо, на мен ми е забавно да има някой,който да дразни всички бели, добри и драматични в тая болница. На мен ми харесва ,че показва човешко лице в критични ситуации, но иначе си е все същия наперен Гринч. На фона на целия драматизъм в болницата, той ми е глътка свеж въздух.
Иначе Буков ми е доста неубедителен, защото ми е много театрален,но гледам снизходително, може и да се научи момчето. Във всеки случай не ме дразни като Ралица Паскалева, например.

# 519
  • София
Humble, такова зло - и Смъртта ще бяга от него с 200 ...
Тук ще направят голям миш-маш ☹

# 520
Пенев се травмира, като чу за ориентацията на Петмезов Joy

# 521
🤣
Представям си Куртева как ще се травмира, ако разбере🤣

# 522
  • София
Айде, разкриха Петмезчо. Време беше.

# 523
Да се проявило уважение към годините на Захариев Joy Joy Joy

# 524