Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 808
  • 683
  •   1
Отговори
# 225
Правя упражнения, докато гледам телевизия.

# 226
Моите трикове са да пускам пералня късно вечер, за да простирам веднага сутрин като стана. Така дрехите до вечерта са изсъхнали.
Правя си заготовки за вечерята на следващия ден, така намалявам времето за готвене наполовина.
Имам кухненски робот прахосмукачка, който чисти вместо мен, докато правя нещо друго. Така спестявам време.
Правя голям пазар на 5 дена веднъж, през другите дни съм до близкия магазин за хляб и основно плодове и зеленчуци.
Гладя пред телевизора, докато гледам нещо. Така хем правя нещо полезно, хем и нещо приятно.
И със сигурност има и други неща, но ще допълвам в движение Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 227
Върша част от домакинската работа през седмицата и така почивните дни са ми по-свободни. Готвя само лесни и бързи ястия, които не отнемат много време.

# 228
  • Русе
Правя си заготовки- морков, чушка, целина, които поставям в кутии във фризера и ги ползвам, когато готвя. Предпочитам да готвя във фурната- така след като сложа яденето да се пече съм свободна за други дейности, по-рядко трябва да го наглеждам. Пускам пералня нощем и сутрин простирам. Гладя и гледам едновременно любимо предаване по телевизията. Използвам прахосмукачка-робот за почистването.

# 229
Малка хитрост и удобство ми е, да сготвя няколко ястия в неделя, за да имаме вечеря поне за няколко дни.

# 230
Нищо не планирам , ставам и упражнение, кафе и тогава взимам решение за денят

# 231
Всеки ден отделям по 1 час за себе си, дали сутрин с кафе или вечер с чаша вино

# 232
Списъци, списъци, списъци! Grinning Хартиени, електронни, всякакви Grinning за пазар, задачи за вършене, важни акценти, всичко... Те правят ежедневието ми по-лесно, защото ми помагат да планирам времето си.

# 233
На първо място се старая всички вкъщи да спазваме график за задълженията, така че работата да е разпределена и да не е в тежест само на един. По този начин всеки върши по нещо малко и след това разполагаме с повече свободно време заедно за игри и излети.

# 234
  • Бургас
Разпределям домакинските задължения през седмицата. Подготвям всичко необходимо за следващия ден от вечерта.Вече не се втелясвам много и ми остава време и за четене на книги.

# 235
Ползвам много елетроуреди, които ми пестят време, което да прекарвам с любимите ми.

# 236
Сутрин винаги е едно бързане, затова от вечерта приготвям всичко, което мога - дрехи, обувки, храна, закуска.
Също като готвя, отделям част от храната и я консервирам. Това ме спасява в някои моменти.

# 237
  • Пеликания
Почивните дни гледам да свърша колкото се може повече неща, защото през седмицата става лудница.
Пералнята я пускам с отложен старт, и така като стана прането е готово.

# 238
Инвестирах пари в роботи за почистване и докато единия чисти прозорците, а другия пода...аз пия кафето си с удоволствие и наслада Simple Smile

# 239
  • София
Един от "триковете" е използването на всички технологии за почистване/ пране/ гладене/ миене и изобщо цялата домакинска работа. Натискаш копчето и нещото си върши работата, докато ти се наслаждаваш на кафе и сок рано сутринта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт