Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 808
  • 683
  •   1
Отговори
# 210
Ставам рано, така се разсънвам по лесно и успявам да свърша повече неща.

# 211
След задълженията в кухнята - вечерна разходка а уикендите в пранината

# 212
Старая се да си планирам задачите за деня от сутринта и с правилната организация всичко е по-лесно

# 213
Нищо не планирам,защото Мърфи ми е пръв приятел.В ежедневието си отмятам задачите с преоритет и следобедите са ми за детето.

# 214
Ставам рано 5:30-6 и лягам към 12 вечер, за да имам време за всичко, което трябва и което имам желание да свърша. Сутрин със закуската правя и заготовка за вечерта.

# 215
Не планирам, а импровизирам! Научих се, че времето, прекарано с детето е незаменимо и невъзвратимо Heart

# 216
моята хитринка е да сготвя от обяд, ако ястието позволява + по-голяма част от домакинските задължения, така следобедите са ми свободни, а вечерта не мисля тепърва за готвене

# 217
Гледам да свърша повечето през седмицата, за да имам повече свободно време през почивните дни за семейството.

# 218
Опитвам се да разпределя домакинската работа добре пред седмицата, за да си освободя уикенда за почивка и занимания с децата! Всеки ден ставам рано и гледам да свърша някои неща, докато станат децата.

# 219
разпределям си задачите за да ми стигне времето

# 220
С ММ си разпределяме задачите поравно за да няма сърдити, че някой е свършил нещо в повече. Гледам първо да си свърша работата и да не я отлагам във времето, след това спокойно си почивам. Така имаме повече свободно време за себе си.

А от соковете, искам да ви кажа, че стават страхотни ледени близалки.

# 221
Всяка неделя си правя списък със задачите през седмицата и ги нанасям в планер.

# 222
Не оставям несвършена домакинска работа за следващия ден. Разбира се, има дни, в които не смогвам с всичко, но остава нещо малко. Така се оправям лесно със сутрешната бъркотия. А и каквото мога да приготвя от предната вечер (дрехи), го приготвям.

# 223
Гледам да си помогна от вечерта с нещо за следващия ден- нарязани продукти за готвене или направо да сготвя вечерта за следващия ден, да е оправена къщата , за да започне денят “на чисто”, да заредя пералня/сушилня и като излезем на разходка само да я пусна..

# 224
Разпределям домакинската работа през седмицата, за да съм  свободна през  уикенда за забавления със семейството.

Общи условия

Активация на акаунт