Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 18 338
  • 683
  •   1
Отговори
# 255
Подготвям от вечерта дрехите за следващият ден - за детето и за мен.
Когато имам възможност ставам по-рано. Така докато детето спи аз съм отметнала част от задачите за деня и съм изпила кафето си на спокойствие.

# 256
Мия съдовете на момента, приготвям дрехите от вечерта и си правя списъци със задачи.

# 257
Организирам всичко предварително, защото с три деца е лудост да се оставя по течението.

# 258
приготвям всичко от вечерта, за да ми е по-лесно сутринта като тръгваме за работа или по задачи

# 259
Гледам да си организирам така денят че да има време за един крос

# 260
Вкъщи имаме разпределени задачи, които всеки внимава да свърши в срок. Така времето ни заедно е повече.

# 261
Готвя от вечерта за следващия ден и винаги предпочитам да си почина, дори да остане нещо несвършено.

# 262
Още от вечерта приготвям дрехи и подготвям закуска за сутринта. А сутрин ставам рано и довършвам при готвеното в готов вид. Събуждам домочадието и докато то се приготвя за деня аз имам време на спокойствие на балкона да изпия кафе и прегледам новостите в нета.

# 263
Нещата са ми подредени и знам кое къде съм го оставила и не губя време в лутане. Ставам рано и действам бързо.

# 264
  • София
Моят трик е да включвам членовете от семейство да ми помагат.Кой с каквото може.
Дрехите за училище и работа да се приготвят от вечерта.
Имаме прахосмукачка робот.Голяма помощ е за чистенето през седмицата.Докато той чисти аз мога да готвя или да си почивам.

# 265
  • гр. Кюстендил
Понякога подготвям закуската от вечерта/когато позволява/, за да може сутринта да имам повече време за себе си и семейството

# 266
Винаги си приготвям от вечерта продуктите, които ще ползвам на другия ден за готвене, също приготвям и гладя дрехите за другия ден!

# 267
  • Пазарджик
Триковете които използвам в ежедневието са:когато детето заспи вечер,приготвям всичко необходимо за следващия ден-дрехи,продукти.Старая се да подредя и да  свърша повечето домакинска работа,за да може денят да ми не е толкова натоварен.

# 268
ям по един път на ден, много е вредно, но пък така успявам да свърша много неща.

# 269
Старая се да разпределя домакинските задължения по малко през седмицата,за да не ми се струпва много в един ден.
Определям си ден за гладене,в който гладя всичко, така не ми се налага да гладя всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт