Ниски нива на АМХ и забременяване

• 69 454
  • 962
  •   2
Отговори
# 720
Аргинин 2х500 мг
Убиквинол 2х200 мг няма смисъл от повече, няма да се усвои от тялото така или иначе
Убиквинол, да.. но аз се чудя за убиХинола, нали уж се усвоява пълноценно.

# 721
  • Пловдив
Убиквинол и убихинол е едно и също, мисля. Другото е убиквиноН.

# 722
Абсолютно
И да, дори убиквинола в прекалено високи дози вече не се усвоява.

# 723
Оф, сега препрочетох и зацепих. Така е, същото е.

# 724
  • Be realistic - plan for a miracle.
Arginin и Ubiquinol приемам както е посочено от Алисън, NAC 2 пъти по 600 мг на ден, вит. Е по 1 таблетка от 400 мг на ден. Куркумата не помня мг-те, но както беше описано на опаковката го приемам, пак по 2 на ден.

# 725
Някой има ли проблем с развитието на ембриончетата? Вече 5-6 пъти уж всичко изглежда добре, опложда се Я, развива се добре, но не стига до бластоцист...Някой , ако има подобен проблем, моля да сподели , ако е намерил причина или да даде съвет.
Пия добавките на Стаменов.
Благодаря.

# 726
Причината е качеството на яйцеклетката или сперматозоида, който я опложда

# 727
Baby До кой ден се развиват? Тук във форума се коментира, че до трети ден има значение качеството на Я, след това качеството на сперматозоида. Но има и нещо друго, при мен върнаха свеж трансфер, но на 4ти ден, стадий морула. После четох изследвания, че четиридневните дават по-голяма успеваемост от петдневните. Но тук не говорим за ЗЕТ, а за свеж трансфер. Има проучване с доста големи кохорти, правено за сравнение м/у трансфер на четвърти и пети ден. Разбира се има голямо значение възраст, стимулация и др. За моя резултат все още нищо не знам, само втори ден съм ..

# 728
Тук във форума се коментира, че до трети ден има значение качеството на Я, след това качеството на сперматозоида

По скоро е така -  до трети е ниска енергията на яйцеклетката, след трети може и сперматозоида и яйцеклетката да са с проблеми.

# 729
Baby До кой ден се развиват? Тук във форума се коментира, че до трети ден има значение качеството на Я, след това качеството на сперматозоида. Но има и нещо друго, при мен върнаха свеж трансфер, но на 4ти ден, стадий морула. После четох изследвания, че четиридневните дават по-голяма успеваемост от петдневните. Но тук не говорим за ЗЕТ, а за свеж трансфер. Има проучване с доста големи кохорти, правено за сравнение м/у трансфер на четвърти и пети ден. Разбира се има голямо значение възраст, стимулация и др. За моя резултат все още нищо не знам, само втори ден съм ..

Опложда се, уж без забележки казват се развива, на 3-ти ден добре, на 5-ти отчитат забавяне и чакат до 6-ти и ми казват, не се разви до бластоцист...
И аз го четох това до 3-ти Я после сперматозоиди...Питах емжриолозите и те казаха, че от 3-ти до 5-ти ден били критични за ембриончето защото тогава се формират висшите структури вече и не може така да се дели кое е отговорно.
Докторката каза, че фактор възраст и качество на Я са отговорни.

# 730
Здравейте момичета,

Споделям с вас последното, което мисля да опитам, за да постигна успех с мои яйцеклетки. От позната разбрах за метод Автопатия и хранителен режим, които лекуват и подобряват всички системи и качеството на всички органи. Човекът, който се занимава с това сподели, че е помогнал на мнозина, които са имали многобройни неуспешни опити ин витро и на 90% е сигурен, че до 3-6 месеца ще се постигне успех. Не бил съгласен със сочене на причина възраст и качество на яйцеклетки.
Ако имам успех, или ако някой иска да опита, мога да споделя контакти.
Все пак нищо няма да загубя, само мога да спечеля и ще опитам.

# 731
Не знам на каква възраст си, но аз не бих имала вяра на човек, според когото качеството на яйцеклетките няма отношение към неуспешните опити, били те инвитро или естествени.

Иначе разбира се, опитай. Дано имаш успех.

# 732
Може да информира световната научна общност, че не е съгласен. Ще вземе нобелова награда по медицина 😄.
Иначе естествено не пречи да пробвате, стига да не включва нещо противопоказно.

“Не бил съгласен със сочене на причина възраст и качество на яйцеклетки.”

# 733
Не помня да съм казала, че качеството на Я няма връзка. Човекът каза, че не може да се сочи като причина върху, която НЕ може да се влияе. На 40 години съм и ще опитам всичко, което разбера, че би помогнало. Още повече, че тук става въпрос просто за хранителен режим и метод на самолечение без медикаменти или съмнителни добавки.

# 734
На мен за подобряване качеството на яйцеклетките ми бяха препоръчали физио и иглотерапия, при ИР и кето режим.

Общи условия

Активация на акаунт