Януарски бебета - тема 2

• 17 897
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз не съм виждала Сиси.
Иначе ще потърся хубаво прясно мляко и скоро ще въведа в печиво.
Също и козе и овче млечни продукти ще започна по етапно да въвеждам.
Ядките ще започна с тахани, предложих веднъж от лешници, съвсем малко в закуската.

# 586
Бях си отворила едно зрънчо с фъстъци и лешници, и нашите като докопали пакета, докато се усетя го бяха преполовили. Дали сега се водят за въведени.. 😄

# 587
След 8 м правех попара с прясно мляко и слагах яйцето с белтъка. Като количество давам 1/2 мисля че и е достатъчно. Вече давам и месо и яйце в един ден. Правя и принцеси с извара или кайма.

# 588
Още не съм въвела белтък и прясно мляко, реших, че ще слушам педиатърката и ще изчакам да стане на 1 г. Но не мисля, че е проблем, ако детето няма алергии. От млечните иначе съм въвела всичко останало - кисело мляко, сирене, кашкавал (и то краве, козе, овче и биволско), засега не сме имали проблеми, слава богу. Вечерята му е кисело мляко с бисквити (от бебешките на Холе), тъй като всичко друго отказва да яде вечер.

# 589
Норе, развесели ме със зрънчото Simple Smile

Вие се чудите за прясно мляко вече , аз пак почнах да играя номера с парченце сирене или трохичка извара. Изчаках един месец и опитвам отново захранване с млечни ... и имаме няколко пъпчици. Незнам дали не е съвпадение след като всички изследвания за алергии са отрицателни , ... но пък симптоми имаме. Вече ми писна това гадаене и не мога да намеря решение 🤦🏻♀

Белтък май ще почна да въвеждам по малко , все пак първата годинка чука на вратата , а и ще ми е мн по лесно да му направя торта с цяло яйце... ама пък какво ще е без млечни незнам 😭

Иначе и аз като чуя “ о ние навремето еди какво си правихме и нищо им няма” мн се дразня. Не казвам, че не са си изгледали децата добре, но наистина времената се менят и днес имаме много повече информация. Сигурна съм,
че всеки прави най- доброто за детето си спрямо своите познания и разбирания. Дразня се, когато разбиранията не се променят , защото света се е променил и то много. Всяка майка има право да гледа детето си както реши. А това “ Мама не дава” последния път изкара ММ извън равновесие и се накара на свеки че Не е “ мама не дава” , а “не може, защото не е добре за детето” ... абе хора всякакви ама защо трябва все да е по трудния начин. Честно казано аз намирам много плюсове на това, че сме си сами и няма роднини на 400км от нас ... но пък детето не иска да прекара и 2 мин без нас, което също не е добре. Но ще се нагаждаме, такива са времената.

# 590
Вчера взехме украса от Джъмбо, нямам търпение да украся 🎉🎉🎉🥰🥳🎂

# 591
Вчера и направих питки за прохождане. Не са кой знае какво, аз си ги омесих. Раздаваме ги за нейно здраве казаха че много вкусни били. Прави крачки между леглото и масата, дивана и масата.
Пълзи изправя се опитва да се катери да изкачва стълби.Ето питките ми със сирене отвътре и мед отгоре се мажат.

# 592
От днес е със ситни пъпчици по дупето на някой да му се е случвало ...с какво се маже Sad

# 593
Преди няколко дни и моята дъщеря беше така! Мажа с крем съдържащ цинк,смених марката на памперсите и мия дупето на всяка смяна. Доста по-добре е,не знам причината за пъпчици те все още!

# 594
Мерси може би от зъби.....до сега е била с чиста кожа ....

# 595
Моята също досега не е имала проблеми. Зъби не виждам да излизат в този момент,но всичко е възможно. Смених наскоро марката памперси и реших ,че е от тях. Сега пак се върнахме на предишните!

# 596
  • София
Може да е и от храна.
На мен ми се случи преди няколко седмици.
Оставях и без памперс да диша малко дупето.

# 597
И аз оставям без памперс час два преди банята.

# 598
И аз оставям без памперс час два преди банята.

Оставяш по голо дупе или слагаш просто някакви гащи?

# 599
Имате ли от тези чинийки,които са с няколко отделения и с вакуум?На коя марка ?
Сега оглеждам мисля да й взема ...🙄
Макар че още се дърпа....само като и дам от мойта ръка яде ...сама не ....
Сама си яде само солети

Общи условия

Активация на акаунт