Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 817
  • 784
  •   1
Отговори
# 660
  • до най-прекрасния мъж
Зависи. След първото инсе ми дойде Въпреки Утрогестана и Дуфастона, които приемах. На 19-ти ден ми прецапа и на 20-ти ден след теста си ми дойде. След второто инсе ми дойде 3-4 дни след теста, когато спрях лекарствата. Пак го правих на 20-ти ден. Та е много относително. По принцип е за задържане и не би трябвало да дойде с него. Аз лично обяснение нямам - първия път в деня на теста прогестеронът беше 11.8 и ми дойде веднага, втория път 0.1 и закъсня.

# 661
Защо ви биха инжекции на неме неми биха инжекции някъкви лепенки на кръста ми лепиха и аримидекс ми даде Д-р Кунев да ли всичко както трябва напрани той за мене незнам като погледна коментарите 😔 на вас цветна снимка направиха ли тука ми пишат всички ,че трябвало данапранят цветна снимка и след туй инсеминацията ?

# 662
На мен и при двете инсеминации ми казваха да си правя теста на 14тия ден, аз като цяло винаги чакам евентуално да ми дойде...не съм бързала с тестовете, защото много ми идват разочарованията вече....а и според мен не е нужно да се бърза /въпреки че е доста трудно да чакаш.../

# 663
Цветна снимка се прави за да се провери дали са ти наред тръбите. Ако имаш проблем с тях, единствения ефект от Инсето е, че ще ти олекне джоба. Вместо ЦС може и лапаро да се направи.
Защо ви биха инжекции на неме неми биха инжекции някъкви лепенки на кръста ми лепиха и аримидекс ми даде Д-р Кунев да ли всичко както трябва напрани той за мене незнам като погледна коментарите 😔 на вас цветна снимка направиха ли тука ми пишат всички ,че трябвало данапранят цветна снимка и след туй инсеминацията ?

# 664
  • София
Благодаря сърдечно, момичета,  за съветите! Да, сега като се замисля, няма какво толкова да се бърза.... Ще си продължа с Фраксипарин (или Клексан) дозата, както и аспирина, пък може да по изчакам малко с теста.... Аз съм с инжекция Хориомон и също мисля че би могло да даде фалшиво положителен резултат, ако се направи изследване на 12 ден.... Каквото има да става, ще става. Ще изчакам вероятно поне до датата на закъснение на цикъла и тогава ще направя теста... Успех на всички! 🍀И късмет! 🍀💗💗💗

# 665
Аз съм с 4-та неуспешна инсеминация Cry
Преди малко ди правих тест (Престо) и няма никаква втора черта,  дори бледа. А съм 14 ден след овулация.
Явно ще кандидатстваме за ин витро. Успех на вас!

# 666
😢 здравейте момичета пак аз ви пиша извинявам се  ,че ви питам все преди малко бях при д-р Кунев пак залепиха на кръста ми пак от същите лепенки и хапчета аримидекс ми даде но нали ми казахте  че трябвало да види проходимоста на тръбите ми и аз го попитах дали  са ми проходими тръбите дали заради туй е неуспешна инсеминацията и той каза,че според него тръбите ми са били проходими защото нямала съм оплаквания и операции пухкава си каза и ли мъжа ми е с азооспермия и датуй с донорска инсеминазия ви направиха  според него затуй е било пълничка съм  но ако искаш щети направим ще гледаме проходимоста в петък каза една ношпа ще пиеш каза 😢😢😢 но тука четох че е болка се чувствало и то много 😔😔 момичета много се страхувам отвсичко моля пишете който е преминал като мене как става 😢😢😢😔😔 да добавя само на 25 г. Съм

# 667
  • София
Виж сега когато тръбите са проходими не боли, усеща се нещо като предменструални болки, когато са стеснени и слабо проходими се усеща по голяма болка, защото контрастното в-во разширява проходимостта и има случаи когато ги отпушва, а най-зле е когато са напълно запушени тогава болката е голяма, защото контрастното в-во напъва в тръбата и няма от къде да излезне.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 15:44 от pepita5

# 668
Благодаря ви че ми отговорих те 😔

# 669
  • до най-прекрасния мъж
Задължително искай упойка. Ако трябва, отиди и пак говори с него, тръби без упойка не е добре да се гледат. Може да стане спазъм и да даде грешен резултат. Ти кой ден от цикъла си? Тръби не се гледат по всяко време.
Отново ли към инсеминация се насочвате? Ако тръбите ти са ОК и правите инсеминация с донор и няма друг проблем в теб, би следвало да забременееш сравнително бързо. Според мен потърси друг лекар в друга клиника за по-детайлни изследвания. Тоя лекар много съмнително поведение има.
Инсеминация без проверка на тръби не се прави! Никога и в никой случай! Ако имаш сраствания, има голяма вероятност, ако все пак се оплоди, ембриончето да не стигне до матката и да имаш извънматочна бременност.
Моят съвет е - отиди другаде, този доктор те ползва за касичка. Запушените тръби не болят, нито цикълът ти спира, когато са запушени. За мен всичко, което ти правят, е несериозно и за пари.

# 670
Благодаря ви 😔 ще му кажа ,че отказвам се от проходимоста на тръбите страх ме е  защото не ми каза нищо общо с упойка а ми каза само пошпа щяла съм да пия  ще пробвам още веднъж с инсеминация при него мъжа мие нов шофиор и не можем да отидем на друго място и като пробвам още веднъж ако пак е неуспешта няма да отида повече при него ще гледам някъде  в варна или софия

# 671
  • Благоевград
Благодаря ви 😔 ще му кажа ,че отказвам се от проходимоста на тръбите страх ме е  защото не ми каза нищо общо с упойка а ми каза само пошпа щяла съм да пия  ще пробвам още веднъж с инсеминация при него мъжа мие нов шофиор и не можем да отидем на друго място и като пробвам още веднъж ако пак е неуспешта няма да отида повече при него ще гледам някъде  в варна или софия

Ако тръбите ти са непроходими, изобщо на се надявай на чудо и не си давайте парите напразно.
За мен също този доктор ви дрънчи за пари и не полага никакви усилия да помогне.
В крайна сметка не разбрах едно - той в специализирана репродуктивна клиника ли практикува или си има частен кабинет и е обикновен акушер-гинеколог?
И какви са тези лепенки дето ти ги слагат, а процедурата е минала и е неуспешна?
Питай за всичко и си записвай. Трябва да знаеш какво правят с тялото ти. И пак ще кажа - диагнозата на мъжа ти не е проблем, има възможност да имате общо биологично дете. Има достатъчно добри клиники.

# 672
Клиника е инвитро медицински център кунев гр. Русе  лепенките са "Климара " той каза че изобщо подвижни сперматозоиди нямаме грях е дави дам лекарства  каза за туй нямахме друг избор с донор ни казва на 4 тия ден съм днес от цикъла 7 дена ми идва аз като казах ,че дали са проходими тръбите според мен са проходими каза нямаш оплаквания каза операции спопед него съм била пухкава казва пълничка съм но ако искаш в петък ще направят да видят проходимост и инсеминация петък пак офффффф 😢😢😢 но след чета мнения не мога да се доверявам на него защото не ми каза че с упойка само ще пия ношпа 😔 можели дами предложите някъкъв специалист доцент всичко знам как щесе случва и пак отивам знам че същото щее 😔 къкво данаправя вече и аз незнам колко много успяли хора има защо при мен не става 😔

# 673
И аз ще кажа има начин да се намерят сперматозоиди - прави се биопсия на тестисите и се търсят 1-2-3 колкото могат да изкарат. Не знам как се сте съгласили на тези донорски инсеминации без да идете на второ дори трето мнение! Вървете в София или ако имате възможност в Турция направо. За проходимостта на тръбите даже няма да коментирам... Не разбеах каква е връзката, че сте пухкава?? Сигурно иска да ги провери с хидротубация не с цветна снимка и затова е казал само но шпа. Прочетете хубаво в интернет за  начините за проверка проходимостта на тръбите и за инвитрото при вашата диагноза с мъжки фактор.

# 674
Важното е да се успокоиш, не пришпорвай нещата. Абсолютно задължително изследване е за тръбите по какъвто и да е начин преди пристъпване към инсеминация, иначе си е стреляне в тъмното. Този подход на твоя лекар е малко безотговорен.
Аз съм правила цветна снимка, не се филмирай, нищо кой знае какво е. Аз нямах почти никакъв дискомфорт. Искам да кажа, че запушените тръби нямат никакви показания. Може да нямаш абсолютни никакви индикации, че имаш проблем с тях, а да са си запушени. Така че, инсеминация без цветна снимка или нещо друго, напълно безсмислено. Не се настройвай, че трябва първата инсе да ти е успешна, все пак доста малко хора забременяват от първия път и без проблеми. Въоръжи се с търпение, нещата ще се случат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт