Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за носене на маски в училище?
Какви са препоръките за декориране на стена в детска стая?
Какви са плановете за коледни подаръци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за носене на маски в училище?
В училищата децата над 10 години трябва да носят маски, но могат да ги свалят на чиновете си. За по-големите ученици носенето на маски в час не е задължително, но се препоръчва. В други части на Норвегия мерките са по-строги, а в някои случаи хората са плътно един до друг, дори когато са на открито.
-
Какви са препоръките за декориране на стена в детска стая?
-
Какви са плановете за коледни подаръци?
-
Какви са мерките за носене на маски в градския транспорт?
-
Какво представлява синята каска, която споменават?
Вчера трудно сваляше Т цял ден беше на 39 въпреки лекарствата... Иначе има апетит и пие течности, което е добре. Днес ще идват да я тестват вкъщи за Ковид. Тук организацията е изключително добра. Звъниш по телефона, идват и тестват на място. Можеш и ти да се тестваш в някоя клиника, разбира се. Резултатите са готови от 12 часа (най-бързите) до 3 дни (стандартна поръчка) и цените за всичко това са доста достъпни. За домашното тестване платих 30 евро, а на място е 10 до 15 евро в зависимост от клиниката.
. Детето Яде нещо, а с мръсни зъби не трябва да я слагаме, прибрах я в чантата уж на сигурно място и докато съм вадила кърпички и други неща, е изпаднала. Много се ядосах, установих го, след като се прибрахме. А бяхме ходили на 3 различни места, на 40 км от нас. Даже се чудех дали не ходя да претърсвам целия маршрут, по който минахме, но се отказахме...

, но съм му обяснила, че за мен е неприемливо.