Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 47

• 31 985
  • 762
  •   1
Отговори
# 315

Е, то всички взимаме над 1900лв.
Да, за три месеца.

# 316
  • sofia
Ама гледам и повишителите и те се наредиха да пазаруват имоти.Замириса им на евтинки хапартаменти и хайде, и ние ще купим.Като паднели с 30% 50% ще се пазари.Не ,че нещо просто гледам как се променя нагласата на тълпата.От  ще поскъпват до безкрай, през няма да падат цените ще се задържат, и като падна с 30% и аз ще купя.

# 317
Ама гледам и повишителите и те се наредиха да пазаруват имоти.Замириса им на евтинки хапартаменти и хайде, и ние ще купим.Като паднели с 30% 50% ще се пазари.Не ,че нещо просто гледам как се променя нагласата на тълпата.От  ще поскъпват до безкрай, през няма да падат цените ще се задържат, и като падна с 30% и аз ще купя.

Яко извъртане на написаното му удряш Wink
- Никога не съм писала за ръст безкрай в краткосрочен план (в дългосрочен винаги ще има ръст)
- Съгласна съм също, и съм го писала,  че му е времето за корекция (не срив)
- Но ако случайно бъркам и наистина се случи срив, що пък да не си купя? С оглед на първото тире ще е разумно. А може би беше ирония? Wink

# 318
Малко Мърфология..

ЗАКОН НА ДЖОНС ЗА ЗАЕМИТЕ
                     За  да  ти  отпуснат кредит, трябва най-напред да
                     докажеш, че кредит не ти е нужен.

/Икономически закони, общи житейски закони/
                     Изкуството да не грешиш се състои  в  изказването
                     на  най-слабите твърдения, които изобщо са възмож-
                     ни.

Единственият практически проблем е: "Какво да  се
                     прави по-нататък?"

ЗАКОН НА РУДИН
                     При  кризи,  които  налагат  на хората да избират
                     между различни начини на поведение, повечето  хора
                     избират възможно най-неподходящия.

# 319
От тия 1900 лв. си отделете малко за курс по сарказъм или поне четене с разбиране.

# 320

Попеа и ЧС баш с пенсиите нищо няма да купят, само си чешат езиците Grinning

# 321
А, аз имам да чакам доста години до пенсия, ако дочакам изобщо Grinning

# 322
От тия 1900 лв. си отделете малко за курс по сарказъм или поне четене с разбиране.
Абе и аз не усетих сарказъм да ти кажа. Може би във второто изказване (за чистачката), но не в първтото...

Относно Мърфологията на Пух - това с кредитите даже не е и мърфология, ами си е абсолютна реалност. Колкото повече ти трябва кредит, толкова по-трудно е да получиш, и обратно - като не ти трябва, те замерят с "безплатни" кредити.
Или както е казал народът - пари при пари отиват.

# 323
Абе и аз не усетих сарказъм да ти кажа. Може би във второто изказване (за чистачката), но не в първтото...

В това на ЧС за спадовете, което Нати визира? Я го прочети пак Simple Smile

# 324
Не, имам предвид това, което съм цитирал - за 1900-те лв. заплати.

Пък дискусията за спадове и качване, няма какво да я коментирам, ясно е, че всеки си има мнение, то ако всички бяха на едно мнение, нямаше да има пазар. Не виждам защо е това непрестанно дърлене, но който както прецени...

# 325
Аз пък нямах това предвид, очевидно Wink Който трябва ще ме разбере.

# 326

Относно Мърфологията на Пух - това с кредитите даже не е и мърфология, ами си е абсолютна реалност. Колкото повече ти трябва кредит, толкова по-трудно е да получиш, и обратно - като не ти трябва, те замерят с "безплатни" кредити.
Или както е казал народът - пари при пари отиват.

Нормално, банките, давайки кредит, се явяват като инвеститори. Всеки инвеститор  търси минимален риск и максимални печалби. Има два случая, в които инвеститора може да стане безхаберен - 1. Когато някой друг му поема риска (фед, ецб и други) 2. Когато е назначил служители идиоти, които не защитават неговия интерес, а собствения си - дават кредити за повече бонуси и полриване на таргети.

И двете се свеждат до това че поемащото риск лице и оценяващото риск лице имат различни интереси, което води до опорочаване и обричане на процеса на провал.

# 327
В моето обкръжение 1900 е като за чистачка

Вземи ме в твоето обкръжение Grinning

# 328
Скрит текст:
Ама гледам и повишителите и те се наредиха да пазаруват имоти.Замириса им на евтинки хапартаменти и хайде, и ние ще купим.Като паднели с 30% 50% ще се пазари.Не ,че нещо просто гледам как се променя нагласата на тълпата.От  ще поскъпват до безкрай, през няма да падат цените ще се задържат, и като падна с 30% и аз ще купя.
Попеа и ЧС баш с пенсиите нищо няма да купят, само си чешат езиците Grinning
Хе-хе, не ни мисли нас, ти гледай ти да купиш. че да не се лашкаш по квартири до пенсия Wink

# 329
Не го обръщайте на махленски плювалник, моля.
Какво лошо има да се живее под наем цял живот?

Общи условия

Активация на акаунт