АПРИЛСКИТЕ И МАЙСКИТЕ ДЕЦА ПОСРЕЩАТ ЕСЕНТА

• 14 949
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ъх... Ми мазането на крем?!  ooooh! Няма такова чудо, няма... Седи пред огледалото и се радва на себе си, щипе си бузите, сетне ги маже с въображаем крем порядъчно, който миришел хубаво, после едната ръка, после другата, "ауу, мирише, мирише, убаво, пуфум", сеща се, че няма червило и търси да се омаже. Пак се радва на себе си, но пред малко огледалце, после продължава да се маже по краката и да им се радва, че били красиви красиви крака, докато стигне върха на пръстите и се самовъзхищава, че е лакирана там...  Не, не ми се говори.. Това сигур е болест някаква..  Naughty

# 106
Не, не ми се говори.. Това сигур е болест някаква..  Naughty
Не, 100% кокетна жена. тате да му мисли

# 107
  • Добрич
Ех, момичешки мами, напомняте ми далечните 6-7 години, когато дъщеря ми беше малка. Simple Smile

Така като гледам, май само моят синковец говори по бебешки. Има моменти, когато не мога да го разбера какво иска да ми каже Embarassed. Бръщолеви постоянно, но не правилно. Но не се притеснявам, ще проговори правилно все някога. Wink

# 108
  • София
Снощи къпя Ивчо, т.е. къпем се. Викам баща му да го вземе с хавлийката..Влиза иво старши и вижда следното:
Ивчо ме потупва снизходително и вика "Огооомни цицииии.Добо момиче, добо момиче" Joy Joy Joy Сринахме се. Ама направо беше неописуемо. Добро момиче съм била!!!!!! Къде го е чул, какво е видял...направо незнам. Лягаме си и аз му казвам "ела сега при доброто момиче да ти прочета книжката", а той "ти не си добо момиче, ти си майка ми". Mr. Green

# 109
Оооооооо, Еми, добо момиче  Laughing

# 110
Еми, от сега знае момчето, че добрите момичета трябва да са с огрооооооооомни цици Mr. Green

# 111
  • София
Еми, от сега знае момчето, че добрите момичета трябва да са с огрооооооооомни цици Mr. Green
Ще стане цицоман като баща си хахахахах

# 112
  • София
Ето да ме видите с новите ми очила Joy
http://good-times.webshots.com/photo/2533411920055448238tweYla

# 113
Въй, въй, въй много сте сладка г-жо Еми

Желаещи за куклен театър?
Представлението е "Красавицата и звяра" в един клуб (Приказка без край) в Гео МИлев. Начало 11часа.

# 114
  • София
Въй, въй, въй много сте сладка г-жо Еми

Желаещи за куклен театър?
Представлението е "Красавицата и звяра" в един клуб (Приказка без край) в Гео МИлев. Начало 11часа.
Utre li?

# 115
ДА, утре сутрин в 11ч. Мислех да ти звърня, ама се чудех да не спите.
А и за довечера да се разберем.
Някой от нашата тема освен Катето и Еми ще ходи ли на срещата на форума?

# 116
Eми, супер са ти новите очила!!!

Весело изкарване на срещата утре и много поздрави на всички. Аз ще си празнувам самосиндикално тука  Laughing

# 117
Еми, супер са си очилата. И аз имам подобни. А за Ивчо - нямам думи. Знае си детето отсега.

За контенето на Май - Боян не се гласи, но умира да стои пред огледалото и да се гледа. Прави разни муцки и сам си се радва, а понякога се срамува и се крие.

Да се оплача малко - Бях писала в Здравния справочник в Белия списък за моя лекар, защото видях, че напоследък много го хвалят. Изказах мнение, че е крайно време старите динозаври да отстъпят място на младите специалисти, които също са кадърни. Днес получавам от него съобщение: "Как можа да напишеш тези неща? Сега всички тези "динозаври" ще скочат върху ми. Ако можеш, моля те изтрий го." Направо полудях като ми го каза. В крайна сметка ние тук изказваме лични мнения. Не би трябвало да се засягат старите. Докога все те ще са гуру-та? Докато започнат да се напикават пред пациентите ли? Мисля, че смяната на поколенията е съвсем естествена. Все пак трябва да се радват, че има кой да ги наследи в професията, а не да се чудят как да им правят мизерии.

# 118
Sarsarilka,
ако си спомняш бях писала преди време за преживяванията си в Пирогов. Колко са ужасни лекарите  и т.н. Обади се един приятел на мъжа ми, който ни беше пратил при един от тях и като започна. Как може жена ти да се оплаква и т.н. излагаме се пред човека и т.н. Съпруга ми застана зад мен и каза "Да не би да е излъгала с нещо?"
Ами извинявай не може да се каже на бялото черно, нали така?
Може би не си изтривай мнението, а го попромени, за да не се сърдят "динозаврите"
А твоя лекар кака е разбрал за въпросното ти мнение?

# 119
Как са разбрали ли? Ами че тоя форум се чете от куцо, кьораво и сакато - без извинения. Ние си мислим, че виртуалната реалност е анонимна, но имената на децата ни, описаните събития, нашите имена ни издават лесно... Аз затова се отказах от опитите си да се "пазя" и вече вдигнах ембаргото и върху снимките. Знаете ли колко пъти мои познати не приятели, не близки хора, а просто познати, ми казат, че са мели какво пише еди къде си... В началото ми беше много тъпо. Но пък никога не съм писала нещо, което не бих казала и на глас. Да му мислят тези, които  с опитват да поддържат "имидж".

Сарсарилка, дано това не те е огорчило, но аз лично н евиждам смисъл да ски редактираш мнението. Пък и с новите правила май вече няма да можеш.

Общи условия

Активация на акаунт