Страшки от форума - 2

• 79 738
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Най-лошата зодия за мъж, последната тема

# 661
Много е страшно това ...

# 662
Боже, няма ли кой да помогне на тази жена? Направо ми се сви сърцето. Confused

# 663
Никой не може да ѝ помогне, ако тя не го иска. Никой. Лошото е, че завлича и невинно дете. За него ми е жал много.

# 664
  • France
Не знам какво става, но мине не мине и се появи някаква тема с напълно лудо съдържание. И авторката пита някакви глупости, вместо да стяга багаж. Честно, вече дори не ги чета.

# 665
  • София
Тя си мисли, че е насилник и изрод заради зодията ли😱

# 666
Да. Просто пример какви гадове са мъжете от тази зодия.
Иначе на нея нищо ѝ няма, какво толкова...

# 667
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тя си мисли, че е насилник и изрод заради зодията ли😱

Май мислене в случая няма...

# 668
  • Mediterraneo
Нищо й няма, нали не оставя синини...

# 669
  • София
Уф, миналата седмица на един дъх прочетох " Нова прическа за Вики" и много ме разтърси. Толкова ми се иска тази жена, която така сляпо вярва в зодии и асцеденти да я прочете.

# 670
Я коя е тази прословута зодия "насилник"?

# 671
Зодия комплексар. Иначе за авторката е Дева.

# 672
Ауууу, уцелих кьоравото,ММ е дефектен. Пу пу кокошки да го насерат, да не му е уроки(както казва една възрастна съседка), за 20 године заедно, един шамар не е мислил да ми цапне. Не'а да му казвам, че съм го пофалила да не му се дигне егото😂

# 673
Шшшттт. Мълчи си ти, че да не земи да си навакса... Joy

# 674
  • France
Цитат
Между двете полукълба на мозъкът има мембрана ,  която ги разделя .Едната половина рабати при честота 50 , а другата при честота 54 Hz . През нощта към 3 ч. двете честоти се изравняват на  50 Hz . Който има проблеми със сънят , знае , че по това време се чуват гласове и получават се видения , ако спите сънищата са пророчески .
Най-често мембраната се разрущава от източници на звукови вълни . И тогава тези видения и проблеми със сънят стават не контролируеми ...
Силното главоболие е дошло именно от това ,  че се е разрушила мембраната ...то и без нея се живее , но внимамайте да не си внушите  , че ста втора Ванга и второ внимавайте да не се пропиете - мъжете това най-често  го правят  .
Така , че дръжте се в ръце много хора са с разрушена мембрана

Общи условия

Активация на акаунт