Чувствам се като стара мома

• 24 965
  • 857
  •   1
Отговори
# 840
Кристина, сигурно всяка от нас има подобна позната. Моят еквивалент е с височина 1,60 и тегло около 120 кг... Винаги е заобиколена от хубави, поддържани мъже, които видимо я обожават. Flushed

# 841
Не сте им в кожата на тези жени, за да знаете. Вероятно имат качества, които вие или не цените, или дори не подозирате.

# 842
Красивите разчитат основно на външност, а по-невзрачните развиват от деца други качества. Чувство за хумор, определен характер, чар и подобни неуловими...

# 843
  • Пловдив
Кристина, сигурно всяка от нас има подобна позната. Моят еквивалент е с височина 1,60 и тегло около 120 кг... Винаги е заобиколена от хубави, поддържани мъже, които видимо я обожават. Flushed
Това не го вярвам, защото явно надценяваш нейното тегло. По-вероятно е да 90-100 кг. Знаеш ли какво са 120 кг в тяло на 160 см жена?
 А има и огромна разлика между "Обожават я/привлечени са от нея като жена" и "Обожават да си бъбрят с нея, защото е земна, с чувство за хумор и не е високомерна" (ако пък е и лесно разговорлива на интимни теми, на много от обвързаните и необвързаните мъже ще им е приятно да си чуруликат с нея, но едва ли ще искат да се стигне до нещо повече от приказки).

# 844
Жребче, знам как изглеждат 120 кг. Жените не клюкарим само за мъже, през повечето време обсъждаме и диети (моите приятелки 90% от времето говорят за храна). Grinning
Тъй като в определен период сме излизали в обща компания, знам с кои от тези мъже е имала връзка. Личи си кога мъж и жена са в интимни отношения, просто не счетох за нужно да влизам в подробности.

# 845
Явно не правиш разлика между мъж 180 см/100 кг и жена 160 см/100 кг. Естествено, че общата фигура има огромно значение, защото теглото само по себе си нищо не значи, ако е еднакво при двама човека с коренно различен ръст. Още повече, че например жена с моя ръст и моето тегло би била поне 50% по-широка от мен. Жени с моя ръст, за да са с подобна широчина на тялото, са около 65-75 кг.
 Затова е добре и при избор на половинка да сме преди всичко наясно със себе си и да не се вглъбяваме в сухите цифри, а да имаме очи и за същинското. Важи и за възрастта. Едни хора на 30 години изглеждат почти като ученици, а други на 30 изглеждат като на 50. И ген, и начин на живот влияят.

Идеално правя разликата, просто наблягам на удебеленото. "И защо гледаш съчицата в окото на брат си, а не усещаш гредата в своето око?" (Житието на Лука).

Цитат
Аз харесвам мургави, тъмнооки. А тя е руса, бяла и синеока.
Дам, ето, че е субективно Simple Smile

Цитат
Красивите разчитат основно на външност, а по-невзрачните развиват от деца други качества. Чувство за хумор, определен характер, чар и подобни неуловими...
Eх, тоя или-или манталитет. От малка имам проблем с едно леко пренебрежение към външния вид и към жените които полагат повече от абсолютния минимум за него. Типичното "о, нямам времето да кисна по салони аз, имам си по-важна работа". А истината е къде-къде по-различна.

# 846
  • Пловдив
Жребче, знам как изглеждат 120 кг. Жените не клюкарим само за мъже, през повечето време обсъждаме и диети (моите приятелки 90% от времето говорят за храна). Grinning
Тъй като в определен период сме излизали в обща компания, знам с кои от тези мъже е имала връзка. Личи си кога мъж и жена са в интимни отношения, просто не счетох за нужно да влизам в подробности.
 Обществена тайна е, че осезаемо по-пълните жени са много по-добри във френската, отколкото жените със стройно тяло. Просто се стараят много повече в това и са го практикували в пъти повече. Но това е друга тема.

Скрит текст:
Явно не правиш разлика между мъж 180 см/100 кг и жена 160 см/100 кг. Естествено, че общата фигура има огромно значение, защото теглото само по себе си нищо не значи, ако е еднакво при двама човека с коренно различен ръст. Още повече, че например жена с моя ръст и моето тегло би била поне 50% по-широка от мен. Жени с моя ръст, за да са с подобна широчина на тялото, са около 65-75 кг.
 Затова е добре и при избор на половинка да сме преди всичко наясно със себе си и да не се вглъбяваме в сухите цифри, а да имаме очи и за същинското. Важи и за възрастта. Едни хора на 30 години изглеждат почти като ученици, а други на 30 изглеждат като на 50. И ген, и начин на живот влияят.

Идеално правя разликата, просто наблягам на удебеленото. "И защо гледаш съчицата в окото на брат си, а не усещаш гредата в своето око?" (Житието на Лука).

Цитат
Аз харесвам мургави, тъмнооки. А тя е руса, бяла и синеока.
Дам, ето, че е субективно Simple Smile

Цитат
Eх, тоя или-или манталитет. От малка имам проблем с едно леко пренебрежение към външния вид и към жените които полагат повече от абсолютния минимум за него. Типичното "о, нямам времето да кисна по салони аз, имам си по-важна работа". А истината е къде-къде по-различна.
То и аз на младини харесвах мургави, тъмнокоси и тъмнооки, но никога не съм си поставял граници с каква жена бих общувал и да ми е приятно с нея. Напротив, ако ми допада външно и е готина като отношение, няма никакво значение руса ли ще е, зеленоока ли ще е, с голям или малък бюст ще е. Има много по-важни неща от някакви си цветове и те са заложени в душата на човек.

А относно килограмите явно си недочела написаното от мен, и особено частта "Жени с моя ръст, за да са с подобна широчина на тялото, са около 65-75 кг.". И това, ако жената е колкото мен висока. Ако е по-ниска, ще е и по-лека от 65 кг, в което аз нямам нищо против.

# 847
Тангра, баш поради възможностите за запознанства не мисля, че трябва да се избира професия (по този критерий). Като се запознаеш с подходящ човек и кво? Останалите 30 години до пенсия какво ще я правиш тази професия, ако инак не те влече?
Но така си обяснявам разликата във възприятията - някой казва „Няма мъже/ жени.”, друг си мисли, че има много.

# 848
Проблемът е в това, че мъжете държат сметка на раждалите си жени за излишните килограми, когато те не гледат себе си, че имат също излишни килограми. Двоен аршин. Шкембета срещу следбременни коремчета.

Не мисля, че държат сметка. По-скоро ги замерят с оправдания, и как не им се полагало да искат красива и поддържана жена, та оттам.

# 849
Не сте им в кожата на тези жени, за да знаете. Вероятно имат качества, които вие или не цените, или дори не подозирате.

А, баш така е! Най-хубавото е невидимо за очите.
Най-важонот е да се приемаме такива каквито сме, във всеки един аспект и емоционален и физически.

# 850
Няма никакъв проблем да си мъж на 40, 170 санта и 90 кила, но да мечтаеш за млада красавица, работлива, обичлива, раздаваща се в леглото, страстна, да обича майка му, готвеща, спортна и т.н. Blush

# 851
  • Пловдив
Няма никакъв проблем да си мъж на 40, 170 санта и 90 кила, но да мечтаеш за млада красавица, работлива, обичлива, раздаваща се в леглото, страстна, да обича майка му и т.н. Blush
Това са си твоите фантазии и е хубаво, че ги показваш наяве, за да се посмеем. А какво в действителност мисля аз, за твой некъсмет е съвсем друго нещо. Wink Между другото, ще те открехна, че адски много мъже са склонни да са с недотам красива жена, ако обаче е доста готина като отношение. Нямам представа откъде си изграждала погрешни изводи, че мъжете си падат все по лъскави опаковки. Или черпиш опит само от мъжете, които ти си искала да имаш?
Това последното от списъка ти пък явно е някакъв кошмарен сън на немалко жени. Наистина ли все такива неща ви тресат изоснови и не ви оставят да се наслаждавате на живота?

# 852
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Няма никакъв проблем да си мъж на 40, 170 санта и 90 кила, но да мечтаеш за млада красавица, работлива, обичлива, раздаваща се в леглото, страстна, да обича майка му, готвеща, спортна и т.н. Blush

Пропусна, работеща и издържаща се сама Grinning Щото аман от лигави мързелани, ама ха.
Съжалявам, не мога да се сдържа.

# 853
  • Пловдив
Скрит текст:

Пропусна, работеща и издържаща се сама Grinning Щото аман от лигави мързелани, ама ха.
Невъздържаните и клюкарещи жени не са рядкост.
 Зрелите необвърани жени обикновено работят и се издържат сами. Е, има и такива, които на 30-40 все още чакат на мама и тати (има и такива мъже, но по-рядко), както и на някои вечни (но умишлено недопускани, а само държани в близост, с цел удобство) ухажори.

# 854
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Скрит текст:

Невъздържаните и клюкарещи жени не са рядкост.
Ааа, аз мъж и дете си имам, мога да си го позволя Wink

Общи условия

Активация на акаунт