ОСМИ клас 2020/2021 - В осми клас е интересно, всички ще се справят лесно!

• 30 228
  • 780
  •   1
Отговори
# 150
  • о`майна лунна нощ е
От училище ни изпратиха съобщение за детето от 12ти клас, което е било контактно с болен член на неговото семейство. Сега чакат тестовете им зависимост от резултата, ще се следват указанията на РЗИ.
Въпросното дете към днешна дата е само контактно, не болно.

# 151
Благодаря за темата.
Добре, че ще учат и транскрипциите, че иначе съвсем шапка на тояга - от азбуката и цифрите започнаха.

# 152
  • София
Полезна обобщена информация от Министерството на здравеопазването в обстановката на COVID-19 за родителите на деца, посещаващи училища и детски градини:
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/kakvo-tryabva-da … sQR0NmZ_DB55KzHXs

# 153
И ние имаме вече Школо. Ния автоматично е прехвърлена, а моята заявка е приета и чака одобрение.

# 154
Информацията малко си противоречи? Хем можеш да годишнина работа, хем под карантина се поставят всички членове на семейството и имат право на болничен....

# 155
  • София
И ние имаме вече Школо. Ния автоматично е прехвърлена, а моята заявка е приета и чака одобрение.
О! Айде пак веднага изтърчах да проверя.
Ми то и при нас е така. Simple Smile

# 156
  • София
Къде е това за под карантина на всички членове на семейството? Аз не го видях. Ако детето е контактно на съученик, се карантинира само то, без останалите членове на семейството.

# 157
  • София
Семейството се карантинират ако детето е с положителен тест. Ако е само контактно, само то е в карантина.
Болничен за един от родителите може да се издаде и в двата случая.

# 158
Mария, как разбра? Правеше пореден опит и ти прие заявката или имаше съобщение. Да знам да чакам или да пробвам.

# 159
Прочетох в темата за фег, че на големите са ъпдеътнали Школото и се пробвах (нямах съобщение). Казах на Ния и тя да подаде заявка, тя влезе (и тя не е имала съобщение) в Школо и вика: ми аз съм си в 8в.

# 160
Нашите са прехвърлени в Школо. Имаме отзив по философия дори, както и дата за класно по математика за декември.
Големи ударници се оказаха.

# 161
ми ето тук. Или то май излиза, че МОЖЕШ да си ходиш на работа, МОЖЕШ и да си вземеш болничен. Както си решиш...

# 162
  • София
Добре, че е темата, да разбера за Школо. Детето е прехвърлено автоматично, аз подадох заявка. Профилът ми е активен за предишното училище.
Вече започвам да се изнервям с този вирус. Имам чувството, че целят децата да минат възможно най-бързо на ДО.

# 163
  • София
Хепи, ако в семейството има положителен, всички задължително остават вкъщи. Не само дете ако е. И дори при отрицателен тест, защото не се знае на какъв етап би могло да се зарази някой. Ако в класа на детето има болен - детето се води контактно, карантинира се и остава вкъщи, родителите могат да ходят на работа.

# 164
  • София
От днес има карантиниран един 10 клас от 2АЕГ.
 Red вашата учителка по английски явно е от старата школа. Моят син даже не пише думите, учителката му казала, че това била остаряла методика. Не знам как ще научи английския, дано да успее!

Общи условия

Активация на акаунт