Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 47 455
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
MeMyselfl, Минерва, благодаря! Основата ми е на ниво 6-7. Снимки не съм правила с 9%,но разликата е огромна. Знам ,че има още какво да се желае,но не исках да прибегна до силноизсветляващи бои! Следващия път ще се постарая повече и с оформянето! Да бях избегнала поне отбелязания ластик,ама така е когато си работеща майка 😂

# 691
Здравейте! Не съм точно блондинка, но натам вървя и  ще помоля за мнения.
Дълго време бях на кичури, и по дължина косата е много изсветляла , което много ми харесва като тонове и  нюанси  .
Но вече се появиха доста бели косми и през декември се боядисах  за първи път  , но  ме направиха доста тъмна в основата с преливане към дължината .Но се получи един червеникав отенък  , което  никак не ми харесваше .
Сега  второ боядисване (имаше избила тъмна моя  коса и бели отгоре най-видими )- основно на корен    с преливане към дължината  с боя Platinum   -смесихме  9.00+  и 8.11   ,

получи се светъл тон в корена  , но пак стана в корена червенеещо ,  много леко, меко, медно, няма рижаво, но на мен не ми допада - искам по- студен  тон.
Направо не мога се гледам  . Може би ми тярбва време да свикна .
Чудя се да направя ли кичури , да чакам ново боядисване ли след поне няколко седмици .

Какво ще ме посъветвате да  смеся за следващия път - бих искала да продължа със същата боя за боядисване само на корен у дома ? Или цялата да я  боядисам , но  да няма  топлия ,медни отенък .
Ако е удачно ще снимам и кача снимка.

Съветите да отида при фризьор на два пъти не дадоха задоволителен резултат , така че  предпочитам да се пробвам аз. А ми идва скъпо честно казано . Вие правите ли се сами у дома ?Аз сега стартирам заради белите  коси отгоре и още не мога да се ориентирам , но 60-100 лева всеки месец ми идва в повече .

# 692
  • Русе
Здравейте! Не съм точно блондинка, но натам вървя и  ще помоля за мнения.
Дълго време бях на кичури, и по дължина косата е много изсветляла , което много ми харесва като тонове и  нюанси  .
Но вече се появиха доста бели косми и през декември се боядисах  за първи път  , но  ме направиха доста тъмна в основата с преливане към дължината .Но се получи един червеникав отенък  , което  никак не ми харесваше .
Сега  второ боядисване (имаше избила тъмна моя  коса и бели отгоре най-видими )- основно на корен    с преливане към дължината  с боя Platinum   -смесихме  9.00+  и 8.11   ,

получи се светъл тон в корена  , но пак стана в корена червенеещо ,  много леко, меко, медно, няма рижаво, но на мен не ми допада - искам по- студен  тон.
Направо не мога се гледам  . Може би ми тярбва време да свикна .
Чудя се да направя ли кичури , да чакам ново боядисване ли след поне няколко седмици .

Какво ще ме посъветвате да  смеся за следващия път - бих искала да продължа със същата боя за боядисване само на корен у дома ? Или цялата да я  боядисам , но  да няма  топлия ,медни отенък .
Ако е удачно ще снимам и кача снимка.

Съветите да отида при фризьор на два пъти не дадоха задоволителен резултат , така че  предпочитам да се пробвам аз. А ми идва скъпо честно казано . Вие правите ли се сами у дома ?Аз сега стартирам заради белите  коси отгоре и още не мога да се ориентирам , но 60-100 лева всеки месец ми идва в повече .

Аз лично бих си обезцветила цялата коса, след това някаква изсветляваща боя - правих го на фризьор, след това вкъщи , всеки месец сама си се боядисвам.

# 693
Изсветляващите бои равняват ли се на обезцветяване? За корените питам. И на мен не ми се ще да ходя на фризьор всеки месец - нито времето ми стига, нито ми се дават толкова пари. Обаче само тя успява да ми докара равен корен и дължина - всичко на ниво 10 с перлен оттенък, както искам. Та, само с изсветляваща боя ще стане ли коренът, и с коя?
Мъгла, при теб едни масирани кичури на първо време, а после плавно с боя. Обезцветяване евентуално само на корен. Може би така ще е по-щадящо. Дай снимка да видим как е сега.

# 694
  • София
gerinceto, ако все още важи офертата за продукта, който не искаш - аз съм готова да го приютя Simple Smile

# 695
Geri, мнооого далеч съм.Но,ако не се разберете с Марианка,след десетина дни мога да го отнеса,дано да ми стигне времето.
Кажете ми къде да търся боите на Oway,има ли ги във физически магазини или само онлайн.Понеже много ги хвалите,ще ги пробвам,но нямам време за проточени доставки,ако има физически магазини ще е добре

# 696
  • Варна
Ванеса физически магазин на Кристиян оф рома. В Сф май се правеха нещо на интересни ама ти си нахакана мацка и можеш да звучиш професионално Grinning. Има ги и в Арлен.

В цикъл избягвам да се боядисвам. Правила съм го и имам чувството,че хем не става както в останалото време хем пада цвета по-бързо. Гледам да спазвам и подходящите дни според фазата на луната напоследък Grinning. Въобще суеверна работа.

# 697
Ааа супер,дистрибутора за нашия град е много печен,ще го прислушам,че лелката в магазина е малко дръпната.Мерси Принцеске Flowers Hibiscus
Стандартните си цветове ли да взема или по-светло? Гледам,че някои мацки се оплакват,че им стават по-тъмни косите.Не че ми е проблем един тон по-тъмно,но не искам да стана чак седмица Grinning около девятката гравитирам

# 698
Момичета, моля за отговор на малко тъп въпрос, предстои ми ежемесечното боядисване ( изсветляване на корени и цялостно с безамонячна боя после) но фризьорката ми ме е предупреждавала да не ходя ако съм в цикъл, защото нямало да хване боята. И се опитвам да се съобразявам с този факт, но за беда този път така ще се получи, а не искам да отлагам, защото и без това закъснях доста този месец и положението с косата ми е повече от трагично.
 Вярна ли е тази приказка, че няма да хване боята (направо се виждам как отивам в темата със смешките на форума с този въпрос, но....)?

Преди да ми се появят бели коси, нямах проблем с боядиването по време на цикъл. След като се появиха бели коси, по време на цикъл не се покриват и затова избягвам да се боядисвам тогава. Simple Smile

# 699
След първото измиване и цветът падна! До тук с Колестон. Рижото си е рижо,а жълтото жълто. От приятния розов нюанс не е останало почти нищо. Отново съм в търсене на перфектната боя за мен 😢
На дневна светлина

На изкуствена светлина

# 700
Според мен не е от Колестона, на мен винаги, когато се правя с розово, така ми се получава. С Колестон не съм се правила.

# 701

Това е след лорвен 0000 и 1018 ,кажете как да действам , много ми се искаше да мога сама вкъщи ,да уеднакви корена и дължината,да не се налага всеки месец на фризьор да ходи.

# 702
Ми, на снимката корена изглежда еднакъв с дължините. Освен надолу, където косата изглежда изгорена. Какво точно искате?

# 703
  • BG-DE
Краищата на косата, както и Brumm Ви е казала,са много изгорени и няма как да изглеждат еднакво с останалата част на косата, иначе цветът е хубав.

# 704
Според мен и по добре. Косата е за подстригване с поне педя. Вероятно ще изглежда много добре ако я подстрижете.

Общи условия

Активация на акаунт