Рак на белия дроб - тема 6

• 57 848
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Този Натанал и ние в началото се бяхме засилили да го купуваме ,но аз лично в Хасково в нито една аптека не го намерих ,а и то трябват някакви огромни количества да се поръчат.След това гледах интервюто на Нана и нейната онколожка за този препарат ,както и много други видеа и се отказахме ...
Майка ми пробва Натанал отдавна - още в началото, когато и поставиха диагнозата. На не и понесе- повръщаше от него.  Странно е, но откакто се разболя- не понася чесън.

# 76
Здравейте отново, можете ли да ми препоръчате онколог за София, от когото сте доволни? Може и за платен прием. Благодаря Kiss

# 77
  • София
Здравейте отново, можете ли да ми препоръчате онколог за София, от когото сте доволни? Може и за платен прием. Благодаря Kiss
Аз препоръчвам проф. Щерев от Надежда. При баща ми лечението не се осъществява там, но бяхме при него на преглед и съм доволна, както и безкрайно благодарна.

# 78
От болница Надежда - Тимчева, Щерев, Петрова, Караниколова.
Койнов от Сердика, Мангалджиев от Онкодиспансера, Марчела Колева - не знам къде работи сега.

# 79
Само добавям и проф. Дудов към горния списък.

Pianoto, много хубава новина! Надявам се да имате успех с Тецентрик (atezolizumab).

# 80
От болница Надежда - Тимчева, Щерев, Петрова, Караниколова.
Койнов от Сердика, Мангалджиев от Онкодиспансера, Марчела Колева - не знам къде работи сега.

д-р Марчела Колева е в болница Сердика.

# 81
Мога смело да препоръчам Мангалджиев.
За Койнов не мога да кажа нищо положително, много пренебрежително държание има и не се занимава с "по-сложни" случаи, за разлика от Марчела. Марчела Колева пък изобщо не спазва записани часове... Може да имаш записан час и никой да не те уведоми, че тя в този ден няма да преглежда, трябва сам да се поинтересуваш (няколко такива случая един след друг). Иначе е мила и изслушваща, но за часовете...

Аз съм с въпрос към вас.
Препоръчайте ми къде в София да се направи ПЕТ скенер. Единствено ми казаха, че този в 5-та градска не е добър и да не ходим там. Първият ПЕТ беше извън София, но няма да пътуваме отново до там. От къде може да изкажете положително мнение? Благодаря!

# 82
За ПЕТ скенер звънях в Сити клиник. Казаха ми да подам документи и да чакам 4-6 седмици да ми отговорят дали сме одобрени и за коя дата.
Няколко пъти сме били в Александровска и чакането в самия ден на изследването е убийствено.
Много са натоварени, куца им организацията и после описанието на разчитането не е особено подробно, поне при нас дори нямаше посочване на мястото на лезиите.
Не знам защо са ви дали такива отзиви за Пета градска. Доста познати са били там и са доволни.

# 83
Не знам защо са ви дали такива отзиви за Пета градска. Доста познати са били там и са доволни.
Лекуващият онколог каза там да не ходим. Аз нямам наблюдения. Но тъй като в София не сме правили ПЕТ, се чудим къде да отидем.

# 84
Александровска, Сити, Онкологията.

# 85
  • София
Ние правихме в сити. Резултатът ни беше готов на другия ден. Чакахме три седмици, но баща ми го водеха спешен. Майка ми прави в Александровска. Резултатът след 7 дни по- спомен, но датите за направата ВА скенера бяха по- скорошни

# 86
Туморни маркери като га се изследват? В друга тема стана на въпрос и се сетих,че май никъде не видях нито от Токуда,Нито от Панагюрище туморни маркери ?

# 87
Токуда се чака сравнително малко за ПЕТ скенер, имат добра организация, резултат на следващия ден. Професорката, която разчита А. Цоневска е добра.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 08:34 от Sheli17

# 88
Sheli, благодаря!
Не знаех, че и там имат.

# 89
  • Пловдив
Туморни маркери като га се изследват? В друга тема стана на въпрос и се сетих,че май никъде не видях нито от Токуда,Нито от Панагюрище туморни маркери ?
Не са показателни.
За НДБК само CEA ,който е мното общ.
Затова и не ги правят.

Общи условия

Активация на акаунт