Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 908
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • BG-DE
Мале, е аз съм Голяма бяла птица 🤣 през цялото време имам предвид Eclat и пиша Дивайн, е нЕмам думи 🤣 та в тази връзка и моята Делина е на Eclat, а не на Дивайн 😊
Може ли да опишеш Делината на Eclat,не знаех,че има имитация:).
Ох, мен по описанията хич ме няма 😊 Делината в изпълнение на Eclat е звънки рози с лек мускус, прилича ми на Roses musc на Монтал но е по-фин и елегантен.
BTW и аз не намирам никаква прилика между Alive и Good girl, харесвам момичето, а Босът ми е абсолютно безличен.

# 676
Аз пък съм обратно,Бос ми е много приятен,но Момичето не го понасям.Имам една приятелка голямо пръскане тая воня,че и оригинала ползва.Като се виждаме,съм и забранила да го ползва,много ме дразни.
Значи на мен Делина няма да ми хареса,не съм по розите
Номада пък ми е хипер безличен в оригинал,няма никаква живинка,какво остава пък за секс Grinning

# 677
  • Пловдив
Изобщо не харесвам Номад. Нито оригинала, нито имитацията на Заг. Други имитации не съм тествала.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 16:35 от Unforgiven*

# 678
  • Lost in a fairytale ...
Аз имах Номад от Мартинез - еми, приятен, лек, летен аромат. Честно, ококорих се като споменахте секс, аз нищо такова не усещам. За мен усещането е на чистота и прохлада от него. Нося го след тежък ден в топла, лятна вечер, когато искам само релакс и свежест.
Споменахте Good girl - харесвам го, но на други. Имам една приятелка - сякаш за нея е правен и го свързвам с нея. Аз не мога да го нося.

# 679
И за мен Номад е супер безличен в оригинал,никакъв секс,в имитация не бих го търсила..

# 680
  • Варна
Един въпрос, към тези, които са поръчвали от Divain. 3 на цената на 2 ли е най-изгодната промоция, на която сте попадали? Двоумя се дали да не пусна една поръчка с кода, че му е последен ден. Не е нищо спешно де Simple Smile

# 681
Аз не бях поръчвала до сега от тях и това ще е и последния път май.Нещо откъм трайност не го докарват при мен,на дреха държат,но на кожа са много зле. Екла са по-добри в това отношение.

Аз да питам тоя Ange ou Dеmon не ви ли се струва унисекс,даже по към мъжки.Поръчах го заради добрите отзиви тук.Гледах пирамидата във Фрагрантика и реших,че ще ми хареса много.Обаче тотално разочарование,мирише ми на един парфюм на ММ от преди около 20 години.Като гледам годината на лансиране,нищо чудно и той да е бил Grinning Или пък да има такъв и за мъже и Дивайн да ни пързалят...оригинала не го познавам

# 682
  • Варна
А как се ориентирате в имитациите на Екла? Не откривам списък.

# 683
На предната страница пуснах списък в скрит текст. И да, и аз съм на мнение, че имитациите на Eclat са в пъти по-трайни.

# 684
  • Варна
На предната страница пуснах списък в скрит текст. И да, и аз съм на мнение, че имитациите на Eclat са в пъти по-трайни.

Благодаря! Ще поръчам и от тях за проба. От    Divain съм доволна като трайност, интереснк как е при Екла.
Виждам, че имат две серии - обикновена и VIP. Голямата трайност за обикновената серия ли се отнася или само за VIP?

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 09:10 от Ясмина

# 685
Не, не е разликата в трайността, VIP са ексклузивните и нишови, обикновено имитациите на скъпи парфюми. Има разлика в трайността от парфюм до парфюм, не са всички еднакво трайни - например Narciso на  NR и след душ дни наред го усещам на кожа, а VIP аромата им Lost Cherry на TF след 3-4 часа само аз си усещам ( обаче като знам, че оригинала още след час ми бяга и на толкова съм доволна). 
Изчакайте с поръчката, сигурна съм, че пак ще пуснат някакво намаление, макат и не -50% - вчера например имаха код за -20% за деня, за утре и за Коледа сигурно пак ще пуснат.

# 686
  • BG-DE
Би ли ми казала Narciso на Eclat кой номер е?

# 687
327, за мен е много близък до бялото кубче, много траен и влачи шлейф. Имам и 398 - For Her Fleur Musk - също много добре направен и траен.

# 688
  • BG-DE
Много благодаря 🌹

# 689
Днес си пръснах на китка от Glamour в Lidl, ами май ще се купува. Той на кой Шанел е реплика всъщност, и прилича ли на оригинала?

Общи условия

Активация на акаунт