Влюбване/стабилност?

• 18 492
  • 506
  •   1
Отговори
# 360
Хаха, Равена ви бие всички по самочувствие, едно "bossy" такова.
Много ме забавлява.
Може би на второ място поставям Базилика.
На Криста дай й пари, и е твоя.
Е са да й предложа "измъкване" от семейната идилия към едни Малдиви, или друга "екзотика", и е готова.

По темата за връзките "по сметка" - имам една позната (разбира се, не поддържам контакт) - парите са най-малкият проблем, беше се хванала с един, изсмука му контактите, превъртя ги, и си създаде бизнес, естествено и с "парелелни сексуални услуги" към точния CEO. След което би дузпата на "връзката".
Типично кариерно - право нагоре. AirplaneRocketChampagne

# 361
Хаха, Равена ви бие всички по самочувствие, едно "bossy" такова.
Много ме забавлява.
Може би на второ място поставям Базилика.
На Криста дай й пари, и е твоя.
Е са да й предложа "измъкване" от семейната идилия към едни Малдиви, или друга "екзотика", и е готова.
Скрит текст:
По темата за връзките "по сметка" - имам една позната (разбира се, не поддържам контакт) - парите са най-малкият проблем, беше се хванала с един, изсмука му контактите, превъртя ги, и си създаде бизнес, естествено и с "парелелни сексуални услуги" към точния CEO. След което би дузпата на "връзката".
Типично кариерно - право нагоре. AirplaneRocketChampagne

Е-е-ех фефе, нищо не разбираш ти от жени, ни-що.
Язък ти за алфата.

# 362
  • Paris, France
Че в Париж има много чернокожи или че българският ген е сред най-добрите в света? Ма четете малко, де! За генотипа на българина, многообразие и богатство е писано много!

Български ген няма. Не знам какви са гените на обитаващите България в момента, но продължителността на живота е по-ниска, отколкото в населените с чернокожи, задморски френски територии и департаменти. Българските мъже масово оплешивяват и пускат кореми още преди да чукнат 35г, а митът за красивата българка е това - мит.

# 363
  • Пловдив
Скрит текст:
Че в Париж има много чернокожи или че българският ген е сред най-добрите в света? Ма четете малко, де! За генотипа на българина, многообразие и богатство е писано много!

Български ген няма. Не знам какви са гените на обитаващите България в момента, но продължителността на живота е по-ниска, отколкото в населените с чернокожи, задморски френски територии и департаменти. Българските мъже масово оплешивяват и пускат кореми още преди да чукнат 35г, а митът за красивата българка е това - мит.

Невена, нещо се бъркаш относно дела на плешивите мъже в България и Франция. Франция всъщност е сред водещите страни с най-много плешиви мъже в Света! На 4-то място са по този показател, след Чехия, Испания и Германия.
Иначе е вярно, че сред негрите има най-малко плешиви мъже.

Не зная откога не си била продължително време в България, но тук действително няма чак толкова плешиви мъже, както е в Западна Европа. Може би се бъркаш по големия брой българи, които подстригват косата си почти до нула номер. Също не се бъркай и по плешивите турци и цигани в България или на бачкане в чужбина - сред тях действително има огромен брой плешиви (може би заради начина им на живот и прекаляването с кебабчета и месо), но те не са българи.

За шкембетата при мъжете около 35-годишна възраст също не съм съгласен, тъй като в няколко европейски държави съм се нагледал на такива. За сметка на това, в никоя западна държава не съм виждал такъв голям брой трениращи и с мускули момчета и мъже, както в България. В последните 20-ина години в България си е направо обичай почти ученици (момчетата, не момичетата) от по-горните класове да посещават зали за укрепване или да се набират на уличните лостове в междублоковите пространства. Донякъде това е продиктувано и от факта, че голяма част от българските момичета и жени много държат мъжът да има добре изваяно тяло и мнозина от тези, които "не помпят в залата" и нямат застрашителен вид, дори и да са с нормално телосложение, но не мускулесто, просто остават незабелязани и се хващат с по-невзрачни момичета и жени.

Горното пък говори, че може би младите жени държат повече на влюбването или поне на физическото хлътване в мъжа, докато по-зрелите жени започват да държат повече на материалното положение на мъжете.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 05:10 от Жребчe

# 364
Скрит текст:
Скрит текст:

# 365
Зрелите жени държим най-вече на доброто отношение и възможността да разчитаме на някого, да не се чувстваме сами.
За красотата: според 13 годишния ми син, най-красиви са рускините. Иска да учи руски и ще си търси рускиня. Държи  на дългата руса коса.
Според мен българките са красиви, не всички, но повечето полагат усилия за външния вид. Това американки, канадки, финландски, норвежки са огромни жени, българките направо сме нежни и фини.

# 366
  • USA

Според мен българките са красиви, не всички, но повечето полагат усилия за външния вид. Това американки, канадки, финландски, норвежки са огромни жени, българките направо сме нежни и фини.
е не така под общ знаменател има американки с руски, български, френски ....произход. Не всички са "едри'.
Прави ми впечатление, че в САЩ все повече започват да залитат към здравословен начин на живот. В нашия фитнес все едри дами опитващи се да влязат във форма, знам ли покрай истерията на вируса може да имат прекалено свободно време. Всеки ден гледам как тичат разни хора по алеите, спортуват, нахлузили спортния екип и тичат ли тичат....

# 367
Разходка из Бостън с нищо не отстъпва на разходка по Графа. Откъм женска красота. Само етническото разнообразие е по-голямо.

# 368
В Америка не съм ходила и нямам мнение, но веднъж в Барселона на пристанището акостира един круизен кораб пълен с американки. Значи мъжете си бяха ок, но жените бяха потресающи. В лицето сладки, но телата. Викам на мъжа ми: виж, бе, виж, хората с какви жени живеят, а даже и си ги обичат. Кучка съм, знам го.

# 369
Това лято си бях в България, не бях се връщала от 13 години, прекарах три седмици общо основно на морето - и северното и южното. Красиви, тренирани, мускулести мъже аз не видях. Или по-скоро видях двама, но те бяха французи и от нашата компания.

Буквално ми се уплаши окото. Бръснати мъжища, с огромни шкембета, направо уродливо изглеждащи, масово татуирани - и мъже и жени.  И всички черни като кюмюр. За мене гледката беше шокираща. Аз съм родена и отраснала в морски град, такива гледки в моята младост нямаше.

Това за красотата на българката и аз отдавна си мисля, че е просто един мит - за напомпване на националното самочувствие. Аз живея в Канада и специално в лице канадките са много по-красиви според мен, тъй като масово са бели, с много хубави кожи, сини очи и много правилни черти. Не коментирам ръста и телосложението им. Само лицата.

И на Кристина сина е прав - най-красивите жени, които съм виждала на живо са били рускини.

# 370
За лицата на американките Барби е права, красиви са и англичанките също. Има нещо много нежно и детинско в тях, което в българките липсва, но като сексапил / телосложение/, положението е много зле. Все пак с лицето се раждаш / е и пластичната хирургия помага/, но за тялото се грижиш сам.

# 371
  • Пловдив
Разходка из Бостън с нищо не отстъпва на разходка по Графа. Откъм женска красота. Само етническото разнообразие е по-голямо.
Бостън не го зная, нито "Графа", но повечето жени в САЩ към 30-тата си година са вече женища в тялото. Проблемът на много от красивите в лице жени е, че се осланят на наследения си ген и не правят нищо за поддръжка на тялото и здравето си. Последствията от което след това са видими и с невъоръжено око.
 Едно е да се разхождаш в Бостън в близост до студентски общежития и университети, където преобладават момичета и жени между 18 и 23 години, друго е да говорим за жените там като цяло. Wink

# 372
За шкембетата при мъжете около 35-годишна възраст също не съм съгласен, тъй като в няколко европейски държави съм се нагледал на такива. За сметка на това, в никоя западна държава не съм виждал такъв голям брой трениращи и с мускули момчета и мъже, както в България. В последните 20-ина години в България си е направо обичай почти ученици (момчетата, не момичетата) от по-горните класове да посещават зали за укрепване или да се набират на уличните лостове в междублоковите пространства. Донякъде това е продиктувано и от факта, че голяма част от българските момичета и жени много държат мъжът да има добре изваяно тяло и мнозина от тези, които "не помпят в залата" и нямат застрашителен вид, дори и да са с нормално телосложение, но не мускулесто, просто остават незабелязани и се хващат с по-невзрачни момичета и жени.

Че как, това поне им остава, като масово са ниски. Покажете ми ЕДИН от фитнес гурутата на България, който да не е разочароващо нисък. В двата фитнеса до вкъщи, в които ходя, 5 на 100 мъже са нормално сложени и високи, а най-релефните задълже са под 170см.

Чудната хвалба, че ходели на фитнес, на пътечката на десетата минута се разпръхтяват. Ниска двигателна култура, в която цел е зрелищния релеф, а издръжливостта да си гледа работата

П.с. Разходка в Бостън, който е бил знае, в това отношение е непрекъснато разминаване с тичащи хора, там да се върви е направо изключение. Страхотна двигателна култура, няма млади, няма стари, няма дебели, слаби и тн, тичането е култ.

# 373
  • Пловдив
Скрит текст:

Че как, това поне им остава, като масово са ниски. Покажете ми ЕДИН от фитнес гурутата на България, който да не е разочароващо нисък. В двата фитнеса до вкъщи, в които ходя, 5 на 100 мъже са нормално сложени и високи, а най-релефните задълже са под 170см.

Чудната хвалба, че ходели на фитнес, на пътечката на десетата минута се разпръхтяват. Ниска двигателна култура, в която цел е зрелищния релеф, а издръжливостта да си гледа работата
Чие е това разочарование от ръста на якичките момци? Твое ли?
 За релефа си права. Повечето мъже целят помпането на обема на мускулите, защото жените иначе без мускули няма дори да ги отразят. Не зная как е в София, но в Пловдив много мъже и тук-там жени изкачват ходейки или тичайки хълмовете в града. Някои катерят и стъмните кози пътеки до върха. Също и тичат из Гребната база. Това е прекрасен начин хем да се натовариш добре, хем да си на чист въздух сред природата, хем и да имаш красива гледка над целия град.

# 374
Хаха, christina, твоят иска рускиня, моят син вече намерил украинка това лято Simple Smile И тя наистина една красавица - висока, стройна и руса Simple Smile Каквото искат, нека намират Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт