Контакти с бившите

• 6 271
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бившите са си бивши и за това са такива, за да си седят в миналото. След като отношенията ни са приключили, съм затворила страницата и съм започнала нова.
Иначе, ако се видя с някой от тях казвам едно "Здрасти" и отминавам, без да се впускам в обяснения.

Бившите ги оставям в миналото; а в миналото си не обичам да ровя много, много...все пак нали затова ми е зад гърба?! Rolling Eyes
Peace

# 76
  • Резерват "Северозапад"
Зависи от бившите и начина по който сте се разделили...

# 77
Kalinka, и аз след като се разделихме с бившия след доста мн години заедно все си мислех и се надявах че може да останем приятели,трудно беше защото след толкова мн години заедно толкова мн спомени бяха свързани с него.слава богу не ни свързват сега деца или ниакави др взимоотношеня...вече 6 години откакто сме се разделили а тои все така си крета,да намери някои лев да се напие с приятели,или някоя бутилка вино/ракия от мама и тати,без постоянна работа ,без някакви планове и желаня за бъдещето освен поредно запиване с приятели и поредна приятелка.мн време ми отне да спра да мисля за него и се чудех защо продължавам да му се обаждам...но както и да е сега съм мн щастилва с друг и се радвам че съм се оттървала от него...може би и той така мисли,но ако двама човека мноооого се различават по това какво искат от живота ми се струва 4е нещата никога няма да вървят.затова че ми се струва че трябва да си уредиш веднъж завинаги финансови или др взаимооношения с него и да започнеш нова връзка

# 78
Зависи от бившите - с някои са приятни  Wink

Съгласна съм Peace
С две от бившите мои гаджета сме в прекрасни отношения,останахме си много добри приятели Peace
С други-точно обратното,не можем да се понасяме Mr. Green

# 79
  • Там,където се събуждам щастлива.
Все неразбрала,
Звучи ми много познато. Да не говорим за едно и също лице? Wink
Ох, и на мен ми се иска да си уредя нещата, но в цялата ситуация има замесени закони, заинтересовани мутри и моята невъзможност да намеря справедливост. Доста сложно. Иначе връзката е налице.

# 80
ами,за 1 лице Wink,те май с лопата да ги ринеш такива мъже...(sorry мъже)...трудно е откъсването от дълги връзки,стари компании,но пък има хора (аз не съм от тях ) дето бързо се адаптират,ориентират и т.н.към промените...затова ти и си знаеш най-добре какво трябва да направиш,ама не ти трябват хора дето те дърпат назад и надалу...толкова ли е трудно да си оправите и разделите каквото общо там имате ?

# 81
Трудно, трудно. ooooh! сега кметството, където е имота е спечелило пари за водопровод и се надявам да се задвижат нещата. Писнало ми е от БГ властоимащи и такива дето ги канят на агнета и вино. #Cussing out

# 82
  • в Tara
нямам контакти Simple Smile

# 83
Kalinka , сега като каза и за подаръците и неговата наглост...да ти кажа дано си оправите общите неща и да го разкараш този използвач от живота си. От мненията ти, които съм чела тук съм останала с впечатление, че си много свестен и сериозен човек. Точно този тип обаче не заслужава да си наоколо му. Не си струва да си хабиш енергията за някой, на който просто не му дреме за усилията ти.

# 84
7of9,

Нали знаеш, че животът не винаги ни среща със свестни хора....Или ни поднася изпитания, които трябва да преодолеем.   bouquet

# 85
Нямам никаква връзка с бившите ми. Всичките се разпръснахме по краищата на света.

# 86
Не поддържам такива контакти, ако случайно се срещнем - здрасти, чао и това е.
Peace

# 87
Kalinka,
страхотна тема thumbsup

Аз си мислех, че сме в страхотни отношения до момента в който не подновихме връзка като приятели и се стигна до черта на приятелството Mr. Green

Може би още сме на "здрасти" ама не знам и не ме интересува Peace

# 88
поддържам контакт само с  едно от бившите ми гаджета и то с този с който имах най- дълга връзка. Подминавахме се две години след раздялата като напълно непознати, но дойде времето да си кажем някои неща, неизказани навремето....и ми беше много приятно, на него също. Просто, когато сме преодолели взаимно емоцията отношенията могат да бъдат дори приятелски. Но, когато в един от двамата е останала горчивина или мисълта, че краят е дело на другата страна, по добре да няма никакви контакти след това.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт