Юнски бебета 2021г

• 40 717
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
  • Замък сред облаците
AAndreeva аз на ехографите хич им нямам доверие...........

Благодаря ти безкрайно, narcissus! Първа бременност, много желана - и се вторачвам във всяка дреболия. Hug

Момичета, за групата и аз гласувам да е скрита.

# 181
Добре дошли на новите попълнения! Лека и до термин!
Групата много хубава, ама и аз мисля, че не е ок да е публична. Повечето на близките си не сме казали, а така всеки може да види в какви групи членува....
С групата на сина ми беше скрита (тайна) от самото начало, само 1 човек можеше да одобрява заявки на всички, които искат да членуват.
Аз лично вярвам на ехографа (по-скоро на лекаря), с дълъг цикъл съм и по ПРМ съм 5+6, по горе-долу засечена овулация 5-5+2, вчера на ехографа отговаряше на 4+6, което съвпада с моите изчисления.

# 182
Миналият път я направиха private след първите няколко седмици. Мисля че в началото са отворени за да се съберат хора. Аз също се притесних и тествах от ФБ на мъжа ми след като ме приеха, но не излиза нищо за мен и групата, освен ако специфично не потърси и не види членовете.
Ми не е така... Още в началото си е тайна и се прави към третия месец, когато вече сме отбрани хора и всеки, който е решил да се включи се е включил. А във въпросната група дори видях една дама, която е в 15та седмица! Аз няма да се включа там. И кой всъщност я създаде?

# 183
Може би говориш за група която се прави от съфорумките тук като се опознаем, иначе винаги има направена група във фб и първо е отворена, после я правят private.  Правят ги едни блогърки за всеки месец и следва един и същ модел. Накрая дават админството на някои от членовете.
Виждам че майската тема за 2021 вече са я направили private..

# 184
  • София
Здравейте, дами,

Включвам се с една бременност, която изчислявам на 5с.+3д. След два дни ми предстои първи преглед и вече нямам никакво търпение.

Зад гърба си съм с една неуспешна бременност, завършила в 8г.с.

След това последва една дълга година в гонене на цикъл (който изчезна по необясними за тогавашния ми лекар причини). Толкова кабинети обиколих, че свят ми се вие. След смяната на специалиста, резултатът дойде на първия месец.

За да стимулираме овулация пих Кломифен цитрат, след който пък се развиха два доминантни фоликула. Нямам никаква идея какъв е шансът да имаме двоен успех, но след два дни би трябвало да разберем.

Радвам се, че този форум съществува, защото имам нужда да говоря по тази тема, а си го пазим с мъжа ми. Горчивият опит така ни научи. А е много трудно! Само това ми е в главата! Grinning

Пожелавам безпроблемна бременност на всички и здрави бебета и майки на финала.

# 185

Здравейте момичета! Да се похваля и аз 😁 видяхме 2 сакчета в едното имаме еднояйчни близнаци, а в другото още не се вижда нищо! Миналата седмица в сряда прокървих обилно и се наложи да вляза в болница, но всичко се оправи и сега съм си вкъщи

# 186

Здравейте момичета! Да се похваля и аз 😁 видяхме 2 сакчета в едното имаме еднояйчни близнаци, а в другото още не се вижда нищо! Миналата седмица в сряда прокървих обилно и се наложи да вляза в болница, но всичко се оправи и сега съм си вкъщи

Леле честито, ми ако и в другото се появи ще са 3 леллел, живи и здрави да сте 🌹

# 187

Ехааа, страхотно!
Лека и спокойна до термин!

# 188
Прекрасно! Дай Боже да ги гушнете всичките мъници!

# 189
  • Германия
Честитоооо! Леле, това си е голяма радост, след инвитро ли е? В коя седмица си?
При мен нищо ново, вкарах се в един филм, дано всичко е наред, чакам си прегледа 🙄🙏
Симптоми  от време на време , уморена се чувствам, но то и времето при нас е гадно, студ, сутринта беше 2 градуса. Леко гадене и липса на апетит.

# 190
При мен нищо ново, вкарах се в един филм, дано всичко е наред, чакам си прегледа 🙄🙏
Симптоми  от време на време , уморена се чувствам, но то и времето при нас е гадно, студ, сутринта беше 2 градуса. Леко гадене и липса на апетит.

Леле честито, ми ако и в другото се появи ще са 3 леллел, живи и здрави да сте 🌹
в 5+4 гс съм първо се водя още в 4+4 жътъчно мехурче, след 2 дни се видя сякаш се разделя на две и вчера вече се видяха ясно две точици

# 191
Здравейте, дами ☺️
Направих си този акаунт в деня, когато ршихме, че искаме дете - преди 5 г. 💛 Много неща се случиха от тогава и след един успешен ин витро опит имаме момиченце на 2.
И тази вечер, абсолютно неочаквано, (след като осъзнах, че май цикъла ми го няма) видях две черти. По калкулатор съм с термин 21.06.
Тотално шокирана съм, края на месеца планирам преглед, за да видим направо дали има пулс. Ако имате вече фейсбук група ще се радвам да ме включите, в страхотна общност попаднах с дъщеря ми. 💓

# 192
Здравейте, дами ☺️
Направих си този акаунт в деня, когато ршихме, че искаме дете - преди 5 г. 💛 Много неща се случиха от тогава и след един успешен ин витро опит имаме момиченце на 2.
И тази вечер, абсолютно неочаквано, (след като осъзнах, че май цикъла ми го няма) видях две черти. По калкулатор съм с термин 21.06.
Тотално шокирана съм, края на месеца планирам преглед, за да видим направо дали има пулс. Ако имате вече фейсбук група ще се радвам да ме включите, в страхотна общност попаднах с дъщеря ми. 💓

Хе каква хубав изненада, а колко ти закасня?

# 193
Един ден, всъщност вечерта  на ден едно се сетих, че май някъде имам останали тестове и си направих.
Обикновено имам признаци за наближаващ цикъл, а сега нямаше изобщо и както и предната бременност - нямам абсолютно никакви симптоми, надявам се така да си остане.

# 194
Един ден, всъщност вечерта  на ден едно се сетих, че май някъде имам останали тестове и си направих.
Обикновено имам признаци за наближаващ цикъл, а сега нямаше изобщо и както и предната бременност - нямам абсолютно никакви симптоми, надявам се така да си остане.

Дано да е така, аз със първата бях без почти никъкви симптоми. Но сега имам гадене, и повръщане.. И от 3 дни нямам пуууу че не смея да се зарадвам още.

Общи условия

Активация на акаунт