Невъзможно за него..

• 15 284
  • 314
  •   1
Отговори
# 210
Дренка, като говорим за внимателно четене, моля отбележи, че вече съм споменал случая, в който жената избира мъдро - предполагам това включва автономен мъж, който и сам знае 2 и 2 - и благодарение на този си избор (не, че само от него зависи) живее щастлив съвместен живот с обичан човек. Има такива примери сред пишещите, знам точно, защото чета внимателно.

И нека не бъркаме неправилно или глупаво с естествено, откъдето тръгнах аз. Може всички да правят такива избори, че да се хващат за гушите след два дни, все тая. Евентуалната критика към избора не го прави по-естествен от всякога, предвид повечето свобода от всякога.

btw пиша каквото мисля когато се обаждам, като предимно режа хубавите неща, които мога с чиста съвест да кажа за нечие мнение или личност, точно, за да не излиза нещо като опит да се харесам. Ама явно кел файда, като пак така излиза. Ми кот-такова, тва е положението, по-неутрален от сега не мога да се преглътна.

Кукумицинка, ако не бъркам някъде фатално, доколкото помня го водиш по котки и вероятно знаеш как се започва. Не е имал идея да гледа толкова много, но най-вече неговите се размножават. Дори не знам как успя да изправи кривата и да ги удържи на 15тина. Кучетата са от по-скоро, идват и почват да го следват докато отива на работа. И така ден след ден, накрая ги прибира едно по едно. Добра душа е и е много честен пича. Само малко ми идва вповече желанието му да си споделя всичко по телефона. Аз обичам да говоря кратко, ако изобщо ползвам тоя уред. С него нормален разговор е 3-5 часа, рекорда ни е 7.

# 211
Васко, ама тоя бетер приятелките ми. Чак се въздържам да ти напиша: - Ама къде ги намирате такива.
Междудругото имам много лош опит за хора, които се опитват да се изкарат много перфектни и добри. Обикновено зад това се крие голяма доза театралност. По-добре е от ден първи да си кажеш лошите черти, ако те харесат, харесат. Ама да искаш да те харесат и после да те разлюбят, е по-лошия вариант, за мен.

# 212
Затова с глава на рамене и акъл, Криста, и не на последно място - време.
Я във връзка с това ми кажи твоята русолява френдка как очаква без опознаване някой да я "вземе"? Thinking
Че на прима виста всичко може да е перфектно, и аз, и тя, и аз за нея, и тя за мен, ама после какво правим?
Или викаш да се "изхвърля" в нея Champagne, пък после каквот, таквоз. JoySmileSweat Smile

Можеш да й копираш всяко мое мнение да види как разсъждава един от малкото трезви и адекватни мъже на тази територия, наричана все още България.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 11:00 от FragranceFanatic

# 213
ФФ, тя за разлика от мъжете си казва: пия, пуша, не готвя, интересува ме бизнесът ми и в свободното време пътувам, не си стоя у дома да чистя и да готвя. Тоест не е сгодна женица.
Искам мъж, който е на моето ниво, не може да ги понася тия от 9 до 5 на работа и все без пари.
Аз мога и с такъв, дето няма собствен бизнес, но пък искам света да се върти около мен, каквото аз искам, това да става, каквото аз искам аз това да с яде и т.н. до безкрай.
Сега нито тя е намерила, нито аз. Повече има ли нужда да ти се обяснявам.

# 214
Затова с глава на рамене и акъл, Криста, и не на последно място - време.
Я във връзка с това ми кажи твоята русолява френдка как очаква без опознаване някой да я "вземе"? Thinking
Че на прима виста всичко може да е перфектно, и аз, и тя, и аз за нея, и тя за мен, ама после какво правим?
Или викаш да се "изхвърля" в нея Champagne, пък после каквот, таквоз. JoySmileSweat Smile

Можеш да й копираш всяко мое мнение да види как разсъждава един от малкото трезви и адекватни мъже на тази територия, наричана все още България.
Умря СигЪнката, която те хвалеше!
ФФ, тя за разлика от мъжете си казва: пия, пуша, не готвя, интересува ме бизнесът ми и в свободното време пътувам, не си стоя у дома да чистя и да готвя. Тоест не е сгодна женица.
Искам мъж, който е на моето ниво, не може да ги понася тия от 9 до 5 на работа и все без пари.
Аз мога и с такъв, дето няма собствен бизнес, но пък искам света да се върти около мен, каквото аз искам, това да става, каквото аз искам аз това да с яде и т.н. до безкрай.
И откритостта не е гаранция. Да не говорим, че се случва да попаднем на някой уж открит, пък започне да сервира изнадки.

# 215
И това писва, Кристина, все да се въртят около теб и всичко да става както ти кажеш. Да не говорим, че цялата отговорност от и за избора ще я носиш ти. Какво ще вечеряме - ами каквото кажеш, мило... Grinning

Цитат

Хихихихи... Joy Най-добре и да ги ламинира тези мнения и да си ги препрочита.

# 216
Авторката,след толково приказки ,не отиде ли вече в това село да пробва как е живота там?

# 217
Орион може и да си права, но понеже аз цял живот се съобразявам с другите и сега когато ме удари кризата на средната възраст искам да се съобразявам само със себе си. За това и не бих била ок дъщеря ми да иде на село. Като цяло и на авторката не давам.

# 218
Вяско, понякога си събличам принцеските одежди, за да свърша някоя друга работа. Нататък не виждам смисъл да ти обяснявам какво точно съм имала предвид в горното мнение. За очакванията, претенциите, искането и избора.
Simple Smile

# 219
Криси, трябва да се вземе предвид ситуацията на авторката. Аз съм върл противник на общи паланки, но в нейния случай бих я пратила на село, да опита. Даже бих посъветвала да побърза.

# 220
Така е, една жена, а и един мъж, трябва да си знае цената, но да отчита и търсенето.

# 221
Имаше предвид, че се разминават някъде между главата и реализацията, Дренке.
И че не е честно съотношението.
Това го разбрах, но защо не омаеш някой мъж да ти свърши работата - това вече не.

# 222
Скрит текст:
Аз смятам, че поантата е: ако мъжът е влюбен, прави това което жената иска, дори и да е глупаво и неразумно. Ако не е влюбен, прави това, което е практично.
Закон в любовните отношения.

Т.е. ако е влюбен трябва да слушка и да изпълнява. Или иначе казано пълен п*тьо.
Не съм съгласен, колкото и да съм бил влюбен има неща, които не бих направил, вкл. и това, което се иска от приятеля на авторката. А ако много настоятелно ми се искат, вече не бих бил и толкова влюбен (личен опит).
Значи никога не си бил влюбен... Simple Smile  Не бих дала чак твоето определение за влюбен мъж, но да, определено изглежда глупаво. Simple Smile  Но, повярвай, за влюбената жена е мило и никога не би злоупотребила с неговата жертвоготовност. Жена  която би го въртяла на пръста си, възползвайки се, също не е влюбена.
Не че до някъде не е така, но все пак човек като е влюбен не означава да се подлага и да търпи всякакви унижения. Виждали сме безброй примери за всевъзможни безумия с оправданието/обяснението "защото го/я обичам". Чувствата, особено силните замъгляват преценките, но все пак по някое време би трябвало да се усети дали не се опитват от отсрещната страна да злоупотребяват.
Влюбвал съм се няколко пъти, първият път ми разказаха играта по този начин, след което винаги съм се старал да не допускам да ми се губят реалните преценки за ситуацията.

# 223
Кои мъже?
Като мен не е срещала, няма и да срещне, но това е друга тема.
И аз казвам - А, Б, В, Г, Д, и т.н.
Да пуши, жива и здрава. Аз цигари м-р-а-з-я. Misc Smoking
Споко, никога не съм бил 9-5, не е за мен. От "друга порода" съм.
Не съм "сгоден" и аз, няма да я търпя със сигурност.
Обсъждаме "типажа".
Бизнеси и "възможности", настояще и бъдеще предстоящо, не коментирам с гаджета, не ги интересува.
Моментът, в който видя, че нещата биха се получили, се отпускам постепенно, но плавно, защото имам не 1, а 100 наум вече.

Споко, и аз искам светът да се върти около мен Animal Lion, демек тя Hands Nail CareWear DressWear High HeelWear LipstickWear Boot, ама и аз се въртя около нея, ето там е разликата - че, ако тя не се върти, няма да стане.

Това за "да се яде, каквото ти искаш", е огромна глупост, и няма как да стане.
Аз ям едно и искам сега, ти друго, съотвено всеки си яде, каквото иска.
Това да чета из форума как на някой му се "казвало" какво да яде, е олигофрения.

Какво да си намерила ти?
Нали си женена?
Или викаш търсиш, какво, и ти не знаеш. Sweat SmileScream

В какъв смисъл да се обясняваш?
Водим лаф, не те ли "научих", и "дресирах" вече? WearySmirkRolling EyesThinking

123, не знам за какво ми говориш, и каква циганка.

Орион, да, може и да ламинира, мхм. Hands Plus1

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 12:38 от FragranceFanatic

# 224
Имам познат, който отиде от София да живее на село, защото баща му почина и за да е до майка си. Като му казвах, че трябва да си вземе момиче от село - сакън! Не - от София да е! Още е с майка си...Какво им е на момичетата от село, като иска там да живее самият той, не разбрах.

Пълна тъпотия. Момичетата и въобще хората от село не са втора ръка или с някакви западнали разбирания. Особено в по-близките села до големите градове, където младите са учили от малки в същите градове и не се отличават почти с нищо от градските чеда. Освен че са доста по-оправни като цяло.
Същото се отнася и за селските момичета, изключвам отпадъците, които ги има навсякъде. Понеже в една селска къща с двор работата никога не свършва, особено когато има и някаква земеделска дейност (основна или спомагателна), тези момичета са имали задължения и отговорности от малки. По-практични са, по работливи и са свикнали да се оправят в повечето ситуации като цяло в сравнение с повечето градски момичета, особено принцеските на мама и тате.

Общи условия

Активация на акаунт