И нека не бъркаме неправилно или глупаво с естествено, откъдето тръгнах аз. Може всички да правят такива избори, че да се хващат за гушите след два дни, все тая. Евентуалната критика към избора не го прави по-естествен от всякога, предвид повечето свобода от всякога.
btw пиша каквото мисля когато се обаждам, като предимно режа хубавите неща, които мога с чиста съвест да кажа за нечие мнение или личност, точно, за да не излиза нещо като опит да се харесам. Ама явно кел файда, като пак така излиза. Ми кот-такова, тва е положението, по-неутрален от сега не мога да се преглътна.
Кукумицинка, ако не бъркам някъде фатално, доколкото помня го водиш по котки и вероятно знаеш как се започва. Не е имал идея да гледа толкова много, но най-вече неговите се размножават. Дори не знам как успя да изправи кривата и да ги удържи на 15тина. Кучетата са от по-скоро, идват и почват да го следват докато отива на работа. И така ден след ден, накрая ги прибира едно по едно. Добра душа е и е много честен пича. Само малко ми идва вповече желанието му да си споделя всичко по телефона. Аз обичам да говоря кратко, ако изобщо ползвам тоя уред. С него нормален разговор е 3-5 часа, рекорда ни е 7.

, пък после каквот, таквоз. 

, демек тя 

, ама и аз се въртя около нея, ето там е разликата - че, ако тя не се върти, няма да стане.