Невъзможно за него..

• 15 297
  • 314
  •   1
Отговори
# 225
По-практични са, но за битови неща, уж вярват в семейните ценности, но много материално ориентирана им е вярата, като цяло имат много по-материалистично разсъждаване, не поемат рискове и в резултат повечето остават да си копат градината, както са учени от малки, вместо, ако щеш, да учат нещо, да хванат някакъв дори дребен бизнес отвъд кокошите яйца. Не четат, не се интересуват от много неща. Ок, създаваш семейство с такава, ама на какво ще ти научи детето, освен и то от мъненко да копа градинката и да му повтаря, че това или онова от градО е глупост?

# 226
ФФ, тя за разлика от мъжете си казва: пия, пуша, не готвя, интересува ме бизнесът ми и в свободното време пътувам, не си стоя у дома да чистя и да готвя. Тоест не е сгодна женица.
Искам мъж, който е на моето ниво, не може да ги понася тия от 9 до 5 на работа и все без пари.
Аз мога и с такъв, дето няма собствен бизнес, но пък искам света да се върти около мен, каквото аз искам, това да става, каквото аз искам аз това да с яде и т.н. до безкрай.
Сега нито тя е намерила, нито аз. Повече има ли нужда да ти се обяснявам.
Кои мъже?
Като мен не е срещала, няма и да срещне, но това е друга тема.
И аз казвам - А, Б, В, Г, Д, и т.н.
Да пуши, жива и здрава. Аз цигари м-р-а-з-я. Misc Smoking
Споко, никога не съм бил 9-5, не е за мен. От "друга порода" съм.
Не съм "сгоден" и аз, няма да я търпя със сигурност.
Обсъждаме "типажа".
Бизнеси и "възможности", настояще и бъдеще предстоящо, не коментирам с гаджета, не ги интересува.
Моментът, в който видя, че нещата биха се получили, се отпускам постепенно, но плавно, защото имам не 1, а 100 наум вече.

Споко, и аз искам светът да се върти около мен Animal Lion, демек тя Hands Nail CareWear DressWear High HeelWear LipstickWear Boot, ама и аз се въртя около нея, ето там е разликата - че, ако тя не се върти, няма да стане.

Това за "да се яде, каквото ти искаш", е огромна глупост, и няма как да стане.
Аз ям едно и искам сега, ти друго, съотвено всеки си яде, каквото иска.
Това да чета из форума как на някой му се "казвало" какво да яде, е олигофрения.

Какво да си намерила ти?
Нали си женена?
Или викаш търсиш, какво, и ти не знаеш. Sweat SmileScream

В какъв смисъл да се обясняваш?
Водим лаф, не те ли "научих", и "дресирах" вече? WearySmirkRolling EyesThinking

123, не знам за какво ми говориш, и каква циганка.

Орион, да, може и да ламинира, мхм. Hands Plus1
Изразът значи, че сам си се хвалиш. Чувала съм да го използват хора от цяла България и за първи път попадам на някой, който твърди, че не го разбира.

# 227
По-практични са, но за битови неща, уж вярват в семейните ценности, но много материално ориентирана им е вярата, като цяло имат много по-материалистично разсъждаване, не поемат рискове и в резултат повечето остават да си копат градината, както са учени от малки, вместо, ако щеш, да учат нещо, да хванат някакъв дори дребен бизнес отвъд кокошите яйца. Не четат, не се интересуват от много неща. Ок, създаваш семейство с такава, ама на какво ще ти научи детето, освен и то от мъненко да копа градинката и да му повтаря, че това или онова от градО е глупост?

Предвид фактът, че до преди 50-60 години България е страна с преобладаващо селско населени и повечето от сегашните граждани сме със селски произход, как мислиш на какво са ни научили нашите майки и бащи? Много ограничено мислене е това.

# 228
Преобладаващото селско население и потомството му днес обитава панелките, бачка баламска работа на заплата и гледа на другия в канчето, та хайде ти кажи кой на какво е научен.

# 229
123, ок, споко, правя се на "улав" понякога, да ми се потвърди точно кой, какво иска да каже, че в доста от случаите "скимвам" (прехвърлям), не вниквам толкова за предишен "контекст", а и има юзъри, които не чета.

# 230
По-голяма глупост не бях чела. Галинор, вие познавате ли млади хора, живеещи на село?

Животът в село, близко до града, не се различава съществено от градския живот.
Израснала съм в село и не познавам такива хора от описанието. Дворовете обикновено са с райграс и цветя, малка зеленчукова градина и тук-таме по 5-6 кокошки, по принцип повечето имоти са от 500-600 м2, рядко има декар земя. Почти всички млади хора са завършили висше образование. Хората работят в града - в моето село дори през 30-те години на миналия век почти всички жени и мъже са работили в града и са ходели пеш до там или с каруци.
Тенденцията, която наблюдавам е увеличение на постоянно живеещите, за 20-ина години може би има 50% повече хора и то предимно млади хора.
В детската градина има към 40-ина деца, като част от тях са от града.

# 231
Аз говоря за истински села с неизмазани отвън тухлени къщи, пристройки от подръчни материали, кални дворове, зле асфалтирани улички (където ги има), агресивни помияри, магарета, дузини кокошки, прасета, кози, юрдечки, ЕРД, поръждясали казани за ракия, куцащи прегърбени пенсионери и мирис на кравешки екскременти, а не за вилни зони с райграс в градината и увивни растения по мазилката, находящи се нейде близко до петте най-големи градове в България и най-вече до София. Въобще, крайсофийските 'села' с райграса и розите не са баш села, крайно време е да си изкарате главата от пясъка и спрете да пишете глупости.

# 232
ФФ, не искам да те засегна, но с толкова заядлив мъж като теб, не бих могла да изкарам и два часа.
Не може ли да си някак над нещата.
Честно казано предпочитам селялнин с по-лек характер, пред гражданин като теб.
Напомняш ми за темата за невъзможните хора в живота ни.
Не че ме интересува какъв си, но не е зле да се замислиш.

# 233
Преобладаващото селско население и потомството му днес обитава панелките, бачка баламска работа на заплата и гледа на другия в канчето, та хайде ти кажи кой на какво е научен.

Баси комплексите, ти сериозно ли? Виж сега, това че си родена в града и живееш в 80 годишен апартамент наследство през 3 поколения, не те прави по-висше стояща от останалите. Постиженията и интелекта те правят такъв.

# 234
Аз говоря за истински села с неизмазани отвън тухлени къщи, пристройки от подръчни материали, кални дворове, зле асфалтирани улички (където ги има), агресивни помияри, магарета, дузини кокошки, прасета, кози, юрдечки, ЕРД, поръждясали казани за ракия, куцащи прегърбени пенсионери и мирис на кравешки екскременти, а не за вилни зони с райграс в градината и увивни растения по мазилката, находящи се нейде близко до петте най-големи градове в България и най-вече до София. Въобще, крайсофийските 'села' с райграса и розите не са баш села, крайно време е да си изкарате главата от пясъка и спрете да пишете глупости.

Ясно, no true Scotsman. Селата, които описваш, предполагам в по-голямата си част вече са изоставени. Но така или иначе поводът за дискусията не е ли селото на любимия на авторката, което е на 10 мин. от града, в който тя живее.  Също така, въпреки че той е от село, а тя от града, той има висше (каквото и да прави с него), а тя не. А и не сме 19 век и библиотеката на областното читалище не е единственият източник на информация за живеещите на село. Вярно, че не могат често да ходят на театър, изложби и т.н., както ако живеят в развит град, но нищо не им пречи иначе да се образоват и информират. Както и хората в града нищо не ги спира да си останат неинформирани и необразовани, живота им да се върти между вкъщи, работата и кафето и да гледат само сапунени сериали и риалити предавания.

# 235
Вие пишете глупости, описаните села могат да се намират само в Северозапада, там младите хора са с малко по-тъмен цвят на кожата и с един особен манталитет. На други места също се срещат неизмазани тухлени къщи, но животни почти няма защото в селата има едва кретащи пенсионери.
В случая става въпрос за крайградско село, на 10 минути от града, нещо коренно различно от описаните по-горе.

Не съм от крайсофийските села, дори моят град не е от 5-те най-големи. Улични кучета, прасета, кози, юрдечки - няма. Съседите ми имат кучета, но те спят вътре в къщата и се разхождат свободно в двора през деня.

# 236
Животни се гледат, но сравнително малко, а ЕРД по къщи и дамове почти няма. Тези, които се занимават със земеделие или животни го правят на по-високо ниво, където благодарение на субсидиите и плащанията на площ си докарват доста прилични доходи, немислими за повечето граждани. Благодарение на което могат да водят доста сносен живот, да живеят в големи и уредени къщи, да карат хубави коли и така нататък. И могат само да се смеят на подобни глупости.

# 237
Аз само не разбрах, ако имаш крава, кокошки и прасе, това те прави прост и неуспял ли? Обидно ли е? Защо с такова пренебрежение се подхожда?

# 238
Вие пишете глупости, описаните села могат да се намират само в Северозапада, там младите хора са с малко по-тъмен цвят на кожата и с един особен манталитет.
Аха, в Северозападнала България са само цигани Grinning Всъщност половината род на баща ми е оттам, изглежда и аз съм потомствена циганка.

Щеше да ми е интересно как от твърдението, че хората от село се учат на труд на двора се промени в посока, че се гледа райграс, а после пак се върнахте на отглеждане и труд, но предвид какви глупости се изписаха в последните мнения, очевидно бъркате село с вилна зона.

Аз само не разбрах, ако имаш крава, кокошки и прасе, това те прави прост и неуспял ли? Обидно ли е? Защо с такова пренебрежение се подхожда?
Не. Прави те човек с определени ценности. Крава и опера? Не е невъзможно, ако много държиш на контрата.

# 239
Не че съм чела всичко , но много се смях на последните страници
Далече съм от СФ , какви софийски села ,описанието за неизмазани къщи , лай*а и подобни ,са толкова далече от съвременното село , че не знам от колко десетилетия, не сте ходели на село
Тук селата до 4-5 км  имотите са по-скъпи отколкото в града , до 15 км всяко населено място кипи от живот , тревички, беседки ,доста дворове няма даже кокошка ,хората които се занимават с животни, имат сгради в покрайнините, имат работници и си живеят много добре , въобще къде ви хрумват такива не знам
Пияници ... трезвен и адекватен ... как пък не

даже тема бях пуснала заради такива глупости

Общи условия

Активация на акаунт