🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 4

• 30 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
И аз я харесвам. Интелигентна е и говори много хубаво, както и пее.

За интелегентноста също ! Доста над повечето колежки в бранша си е.

# 511
Исках да отпадне Златния, но и Есил става.

# 512
На мен много ми се искаше да остане, просто да пее други песни, различни от нейните. Много ми се искаше да я слушам още....
И аз така. Никога не съм слушала нейни песни, но тук в "Маскираният певец" ми харесаха песните, които беше избрала да изпее. А тази песен на Риана ми е една от любимите. Heart Дори накарах мъжът ми докато бяхме в Белфаст да посетим едно от местата, където е сниман клипът. Yum

В американското издание, публиката гласува да останат тези, които най-много им харесват. Обикновено накрая остават участниците, които пеят най-добре.

# 513
  • Варна
В американското издание, публиката гласува да останат тези, които най-много им харесват. Обикновено накрая остават участниците, които пеят най-добре.
Ми това е тъпо. Тогава защо изобщо да се пробват други участници?
Аз пък не искам да гледам поредното музикално шоу с елементи на конкурс.

# 514
Искаше ми се да отпадне плашилото. Есил е добра певица и имаше още какво да даде на формата. Жалко...

# 515
Искаше ми се да отпадне плашилото. Есил е добра певица и имаше още какво да даде на формата. Жалко...

Абсолютно. Може и да прекалява с фотошопа и филтрите и в инстаграм да се докарва на 16 годишна корейска ученичка, но със сигурност откъм изпълнения можеше да бъде интересна.

Нито Плашилото, нито Златният могат да пеят.

# 516
  • София
Изгледах трите часа за има-няма 15 минути с превъртане 😂 Тази вечер изборът на песни ми хареса. Много се учудих, че отпадна Ангелът. Айде тая Свещ да си ходи вече, голяма скука е.
Плашилото на моменти леко ми напомни на Стенли, а Златния на Стефан Вълдобрев.

# 517
  • гр. София
Три часа са му прекалено много на това предаване. Миналата година бяха 2 часа и си беше супер - стегнато и интересно. Сегаа много се точат и дрънкат...става досадно.
Не, пак си беше 3 часа.

# 518
  • София
Изключително ме е яс, че отпадна Есил. За първи път я слушам в различен стил от нейния и определено мога да заявя, че тази жена си е сбъркала стила на пеене. Феноменално пее! Адмирации. Днес изпя това парче по-доре дори от оригинала Open Mouth

Така, замислих се за Палячи..почти съм сигурна, че е Люси Дяковска. Ще кажа нещо, ама няма да ми се смеете. Освен, че доста улики съвпадат, се замислих за песните, които не веднъж казаха, че си избират САМИ ..ами тя изпя вече две песни известни така да го кажем в гей обществата - Bad romance на Лейди Гага, както и на Кети Пери I kissed a girl..Дали това е възможна улика според вас?

# 519
Ми това е тъпо. Тогава защо изобщо да се пробват други участници?
Аз пък не искам да гледам поредното музикално шоу с елементи на конкурс.

Няма как да се избегне това, винаги печелят или хората, които пеят най-добре, или хора, които правят страшно шоу. Баба Яга не е кой знае какъв певец, но пък така се раздава на сцената. Важното е човекът да ти е приятен. Освен това в България нямаме чак толкова много известни личности, почти съм убедена, че всички ще са разпознати от публиката до края на предаването. Освен ако не е пак някой от X Factor (като Йоана) - просто защото почти никой не следи кариерите им.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 00:51 от Lilly_85

# 520
Така, замислих се за Палячи..почти съм сигурна, че е Люси Дяковска. Ще кажа нещо, ама няма да ми се смеете. Освен, че доста улики съвпадат, се замислих за песните, които не веднъж казаха, че си избират САМИ ..ами тя изпя вече две песни известни така да го кажем в гей обществата - Bad romance на Лейди Гага, както и на Кети Пери I kissed a girl..Дали това е възможна улика според вас?

Точно затова ви мисля, че не е тя. Прекалено очевидно е. След първото изпълнение много хора споменаха, че Палячи звучи нато нея. Участниците като цяло следят какви са предположенията и започват да имитират някой от тях, за да заблудят публиката. Много по-лесно е да имитираш, отколкото да създадеш чисто нов образ без да се издадеш. Плюс това някой беше споменал, че Люси Дяковска наскоро е казала, че има нужда от стабилна почивка от сцената поради лични причини.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 00:01 от Lilly_85

# 521
Защо Есилката ? Уникална певица е .
Тия хора предпочитат скучната свещ .
Златният като го слушах тази вечер беше по добре . Не ми мапомни на Петко . Но все още мисля ,че е той .

# 522
Питаха го притежавал ли е някога заведение, той доста недвусмислено отговори “Не”. Така че предполагам Петко отпада.

# 523
Цитат
. За първи път я слушам в различен стил от нейния и определено мога да заявя, че тази жена си е сбъркала стила на пеене. Феноменално пее! Адмирации. Днес изпя това парче по-доре дори от оригинала Open Mouth
Тя е завършила джаз и поп пеене.Това е пяла докато,не е дошло новото време и парите са били в чалгата.
Цитат
Тия хора предпочитат скучната свещ .
Въобще не мисля,че хората имат избор.Някак от нищото като свали маската Есил,казаха:ами гласувайте,малко са гласували.Имат си сценарий,а смс-и,допълнително пари и за парлама уж нещо зависи от драгият зрител.Свещата,избира смотани парчета.Някак си,не иска да блесне тази светлина.Wink

# 524
Аз обаче се разграничавам от масовия вкус и на мен най-добре пеещите участници не са ми най-интересни, а най-мистериозните. Към Златният съм пристрастна и не ми е грам интересен, но не мога да отрека, че успява да се скрие доста добре, щом предположенията за него не са толкова категорични, какъвто е случаят с Ангелът. Сега се замислих за уликата с къщата, пълна с хора и пълната лудница. Да не би да е някой, който е участвал в Брадъра? Това златно коремче също много ме обърква, най-вероятно са подплънки, но кой знае... Човекът под маската на Плашилото също не ми се вижда строен и елегантен.

Общи условия

Активация на акаунт