Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да лекувам гъбички в интимната област?
Как да лекувате гъбични инфекции след прием на антибиотици?
Как мога да облекча сърбежа в интимната област?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да лекувам гъбички в интимната област?
-
Как да лекувате гъбични инфекции след прием на антибиотици?
След прием на антибиотици гъбичните инфекции могат да се появят във вагиналната област. Препоръчително е да се консултирате с гинеколог за изследвания и лечение. Обикновено се използват противогъбични лекарства като миконазол, микомлекс, вагинални пробиотици и в случаи на упорити инфекции лекарят може да предложи по-специализирани лекарства.
-
Как мога да облекча сърбежа в интимната област?
Сърбежът в интимната област може да бъде причинен от различни фактори като гъбични инфекции, бактериални инфекции, алергии или други здравословни проблеми. От съществено значение е да се консултирате с гинеколог за правилна диагноза и лечение. Избягвайте самолечението и винаги се обръщайте към професионалист за помощ.
-
Какво означава левкоцити 4-5 в еякулата?
-
Къде в Пловдив мога да намеря венерически лекар или такъв, който извършва директна микроскопия?
Имам странен проблем, само не ми се смейте... Няколко дни преди цикъл сякаш усетих, че нещо ми се цепна на кожата, не е на ануса, а някъде доста по-нагоре към опашката. Доста неприятно усещане. Мазах с клотримазол няколко дни и мина. Може и да има връзка с цикъла. Сега обаче цикълът ми приключи и на същото място започна един адски сърбеж, направо се побърках снощи. Пак мажа с клотримазол. Дали може да е хормонално ? Мила, помагай : )))) Беше казала за един крем, който много ти помага ?
Все преди или след цикъл стават тия неща, сигурно и хормоните имат общо. Да, май това беше кремчето. Дали ще има ефект според вас за подсичане ?