Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 13

• 92 078
  • 997
  •   1
Отговори
# 795
Подсилете имунитета препоръчвам Биозин. И вземете пробиотик оптима фортифай за жени ( ама точно за гъби е този пробиотик) ,променя средата, РН на влагалището и наистина действа, особено при хронични гъби, пийте го продължително време 6-12 м.,за да избегнете рецидив. Можете да използвате и масло от чаено дърво да намажете външно, ако ви у страх да го използвате вътрешно. Просто с лекарства и глобули влизате в омагьосан кръг. Искам само да допълня,че след като започнах този пробиотик, още на втората седмица усетих подобрение,все едно всичко изчезна.

# 796
На мен пак ми намериха във влагалищния секрет и в фекалната маса кандида албиканс шест месеца след предишното тестване. Пак сложих гиназол, но за фекалните се чудя за кандизол от 150 мг - по веднъж на седмица -3 седмици дали ще е добре. От тях не ми е добре стомаха червото и цялата храносмилателна система.

За червата схемата най-добре да се изпише от гастроентеролог и още по-добре, след тест за чувствителност на гъбичките, за да се види антимикотици са подходящи.
Аз скоро лекувах такива и като ми излезе резултата си доплатих такъв тест и с него се консултирах с лекар, който ми направи схема с Дифлукан (моите гъби бяха Тропикалис и бяха чувствителни към него). Отделно пих и пробиотик Омнибиотик 10 пак по схема, на контролата ги бях излекувала. Но не беше през седмица.

# 797
Привет отново и от мен Simple Smile Имам странен проблем, само не ми се смейте... Няколко дни преди цикъл сякаш усетих, че нещо ми се цепна на кожата, не е на ануса, а някъде доста по-нагоре към опашката. Доста неприятно усещане. Мазах с клотримазол няколко дни и мина. Може и да има връзка с цикъла. Сега обаче цикълът ми приключи и на същото място започна един адски сърбеж, направо се побърках снощи. Пак мажа с клотримазол. Дали може да е хормонално ? Мила, помагай : )))) Беше казала за един крем, който много ти помага ?

# 798
Веси, и на мен ми се е случвало нещо подобно, даже няколко пъти. Мисля че при мен беше подсичане. С нищо не съм мазала, само се измивах хубаво, подсушавах добре и седях малко без бельо. Крема да не е бигванеле, виждала съм тук да го препоръчват.

За пробиотиците аз съм много доволна от биозин фемме и провиотик кандида.

# 799
Да, мисля, че е някакво подсичане, едно ми е дискомфортно, гадост Sad Все преди или след цикъл стават тия неща, сигурно и хормоните имат общо. Да, май това беше кремчето. Дали ще има ефект според вас за подсичане ?

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 17:20 от veseuka

# 800
Момичета, за първи път ползвам Гинофилус след антибиотично лечение. Нормално ли е да изтича и да имам зацапване като обилно течение ?

# 801
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Вземи си да пиеш колаген с хиалуронова киселина

# 802
Веси,
Покрай детето съм експерт по подсичанията, а и на мен ми се случва, особено лято, с тия превръзки… Бигванеле не е подходящ за там точно, където пишеш, той е за лигавици, а около опашката и под нея си е кожа. Аз като ми е много зачервено и сърби, особено около/по време на цикъл мажа сутрин и вечер с Ломексин, за 1 ден буквално ми оправя положението. И Клотримазол съм мазала, ама без резултат. Иначе профилактично против подсичане мажа с Цикапласт, а детето супер добре се повлиява от Цикатридина крем. Той все още от време на време се подсича, зачервява и става ужас просто, мажа го с Цикатридина и 2 намазвания са достатъчни. Но пък него не го сърби, затова смятам, че в твоя случай Ломексин ще е най-подходящ.

Infinity7 - доста текат Гинофилус. И не се изненадвай, ако течението е някак плътно и оранжево на цвят. Мокри ги добре преди да ги сложиш, но при всички положения, при мен се налага да сменям по 2-3 ежедневни превръзки като си ги слагам.

# 803
Благодаря ти, Мила Simple Smile Направо е ужас днес. Не знам как става това, при положение, че се мия по два пъти на ден и спазвам хигиена. Но е подсечено, гадно ми е, сърби. Имам и Ломексин и Цикапласт. Не знам защо така и не съм пробвала до сега с Ломексин, мисля, че нещо прочетох в листовката за алергии и реших да не го използвам, ама пък какво толкова, докато не пробвам, няма как да разбера. Инак Цикапласт е много добър за всякакви неща, освен да ги комбинирам и двете да видим Simple Smile

# 804
Веси,
То на всичките листовки пише за алергии, но наистина е много индивидуално при всеки. Пробвай първо с Ломексин, ако ти облекчи след няколко намазвания, можеш да го ползваш примерно 1 седмица и после да минеш на Цикапласт дори за по-дълго време, аз си го ползвам почти непрекъснато като козметичен крем в тази област, защото имам много продължителен цикъл и се спарвам ужасно. И аз се мия по 2 пъти на ден, обаче с превръзките се създава една влажна среда и особено ако е  горещо и се потя повече точно под опашката се подсичам😫. С моята докторка се шегувахме, че това е бебешки проблем, но ето че и възрастните можем да страдаме от това.
Пиши ми как си - може и на Вайбър 🤗❤.

# 805
Благодаря ти, знаеш, че скоро пак ще ти досаждам на вайбър Heart Blush

# 806
Здравейте, лекувам се от Кандида Албиканс и ми излезе втората проба. Според мен вече е наред, поне доколкото разбирам. Започвам да пия по препоръки от тук Фортифай Оптима за жени и смятам всяка седмица, и по 1 капсула Микомакс да взимам профилактично защото, и при мен има няма през няколко месеца пак се появяват. Мислите ли от опит, че ще има резултат. Лошото е, че като гледам Фортифай Оптима за жени е изчерпан почти навсякъде и след като го изпия дали ще се появи пак. Благодаря!

Това ми е резултатът.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 12:33 от maiags

# 807
Ако няма наличност от пробиотик с 90 милиарда, ето този с 30 милиарда, също върши работа,и става за продължителен прием

# 808
  • Варна
Някоя да е използвала Ваготон гел и случайно да знае къде да го намеря? Проверих в Марешки, Санита - даже не са чували за този гел.

# 809
https://galen.bg/vagoton-gel-150ml-bioshiyld

https://aptekamedea.bg/vagoton-izmiven-gel-za-intimna-khigiena-s … 50ml-bioshield-v1

Не съм го ползвала, но изглежда интересно. Ще се радвам и на мнения.

Общи условия

Активация на акаунт