За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 85

• 24 151
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Rocket, не се притеснявай, така трябва да е. И нашето е огромно. Но да са свободни да се въртят, все едно е завивка. Simple Smile

Точно това ми е странно, как ще се завърти с това голямо чувалче?! 😆

# 166
Rocket, не се притеснявай, така трябва да е. И нашето е огромно. Но да са свободни да се въртят, все едно е завивка. Simple Smile

Точно това ми е странно, как ще се завърти с това голямо чувалче?! 😆

Бебо като се върти е без абсолютно никакъв проблем. Супер широко е и имат място за обръщане😋

# 167
Здравейте,
Бебето ми е на 2 месеца и вчера забелязах, че около ануса му е грапаво - прилагам снимка, за която се извинявам, но ми е трудно да опиша с думи този обрив да го наречем. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем, как се лекува. С педиатъра ще мога да се консултирам чак в понеделник. Благодаря ви предварително.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 09:49 от AnMary

# 168
Според мен, за да се върти спокойно, трябва да е свободно, но не огромно и най-важното не трябва да остава много плат отголу под крачетата.

# 169
За мен това са на 95проц гъбички,нужно е лекарство,почисти с тетра до тогава.

# 170
  • София
А някой използва ли чувалчетата на Angel Baby в размер 6-18 месеца?
Вчера пристигна нашето и ми изглежда доста голямо! То вярно, че е за след 2 месеца, но все пак.
Нали бебето трябва спокойно да си се върти с чувалчето докато спи.
С крачета или без крачета е?
По принцип, като станат по-подвижни, по-удобно е това с крачетата.
Дъщеря ми точно от 6мес е с такова и й е супер.

# 171
Яренце, без крачета е.
Вашето с крачета ли е?

# 172
  • София
Яренце, без крачета е.
Вашето с крачета ли е?
Да, всички от 6мес насам са с крачета (сега е на година и 2мес).
Имаш ли вариант да го замениш?

Особено като започнат да се изправят, си е супер удобно.

Ето каква гъвкавост предоставя.. 😄

# 173
Много ги хвалят тези с крачета,да❤

# 174
Благодаря много, ще видя далище мога да го разменя за такова с крачета тогава. Simple Smile

# 175
Хахах, и нашата спи така надупена. Иначе на 4м също имаше няколко случайни обръщания от гръб по корем, ама после май чак след 6м взе да го прави по-осъзнато и често

# 176
Нашата бебка на 4 месеца започна да се обръща, сега на 4.5 месеца е като пумпал, само се върти и спи предимно по корем.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 21:23 от Анонимен

# 177
И аз съм за чувал с крачета

# 178
Пак благодаря за съветите! Blush
По-рано говорих с човек от Angel Baby. Каза, че неговият съвет е, до 12 месеца бебчето да е в стандартно чувалче без крачета. Нямало да има проблем с обръщането, дори с изправянето.
Засега ще видя как ще вървят нещата с това, което сме взели.
После ще споделям мнения. Simple Smile

# 179
Нашето момиче спи в чувал без крачета,не на angel baby,ами никакъв проблем не й е да се обръща.
Сега ми е филм с това обръщане,тя като се обърне и малко се радва,после почва да мрънка.Аз я обръщам по гръб,тя пак се мята по корем и почва всичко отначало.В момента единственито й занимание е да се обръща по корем и да се нерви. А по принцип е много спокойна,заиграва се сама по 40 мин,много е усмихната,абе ангелче.Вече не я вълнува нищо освен обръщането и нервите след него.Пак много намали храната от два дни,има ли общо с придобиването на ново умение?Спи спокойно ,няма разлика с преди.
Днес обособихме детски кът на пода,купихме килимче,върху него активната гимнастика и играчките.Аз съм на пода до нея почти постоянно,на ламинат сме ,има ли смисъл и от мек пъзел?Засега се търкаляме по активната гимнастика,много е голяма нашата,около метър и двайсе е дълга.Кошара за игра не искам,искам да пълзи,гледа и опознава на спокойствие.Но се чудя за мекия пъзел.

Общи условия

Активация на акаунт