За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 85

• 24 176
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Германия
Благодоря ви момичета. Почувствах, че не правя достатъчно, за да помогна на детето. В много шантав период сме. То прохождане, пълзене, опитва се да повтаря думички , всеки ден по нещо ново научава и е превъзбудена през цялото време. Че и аз покрай нея. И сега тази хрема...

# 211
При беб майче зъбките започнаха.
От няколко дена се буди със силен плач по 1-2 пъти на вечер.
Приятелка ми препоръча ДентоКинд, но ми обясни, че хапчето се слага в устичката, за да се разтвори. А мен това малко ме притеснява.
Опция ли е да го разтворя в шишето с млякото например?

# 212
В малко вода се разтваря и така даваш,като да има между храненето и хапчето отстояние,не в мляко, а в устата абсурд

# 213
Давам Дентокинд разтворен в няколко капки вода с лъжичка.
Трябва да е 30 минути преди или след хранене.
И действа с натрупване, да имате предвид.

# 214
Благодаря! Flowers Hibiscus
Значи във вода с лъжичка ще е. Simple Smile
И на мен в устата още ми е абсурд. Детенцето на моята приятелка вече е на 7 месеца и е добре захранено, явно затова тя го дава директно.

# 215
То се стапя,но все пак бих дала във вода, аз също ще купувам скоро, от вчера проби 1вото🥰🦷

# 216
На големият ми син Осадент му действаше добре. Но не знам колко голямо трябва да е детето, за да го приема.

# 217
  • София
Лапнете една таблетка и пробвайте,разтваря се супер бързо.Няма опасност.
Аз за зъби нищо не давам на деца само на себе си.Grinning

# 218
Лапнете една таблетка и пробвайте,разтваря се супер бързо.Няма опасност.
Аз за зъби нищо не давам на деца само на себе си.Grinning
Миднайт,ти си моя човек! Grinning

# 219
Осадент също го хвалят майките.Сходни са,трябва да сравня състава им.
Леко да минава!🍀Някои бебчета рано рано изкараха зъбки, ние на 8м.🤗

# 220
Големия ми син късно го почна и той. А си лапаше ръцете от 3тия месец. Сега малкото и то ги смуче яката..да видим кога ще се озъби Wink

# 221
Аз също ще заложа на осадент. Знам, че става от ранна възраст. И е хубаво да се започне от по-рано, защото е с натрупване, но кога точно, не ми е ясно. Някой с идея?

# 222
Но 5+++е, мажа с калгел, но не.виждам резултат.  Буди се през час и половина през нощта вече седмица. Очаквам скоро да пробие. Иначе се плюмчи и гризе всичко от 3-месечен

# 223
Дентокинд таблетки са с беладона, аз лично не бих давала. Гелът им за зъбки е с натриев бензоат, който е канцерогенен. Вероятно е пренебрежимо малко, но все пак.
Тоя Осадент звучи горе-долу добре като състав.
Аз мажа с Дентокинд гел, но ще го сменям, че този натриев бензоат ме притеснява.

# 224
Мерси, zila, ще разпитам и в аптеката и ще реша. Simple Smile

А за гелчето, гледам около мен масово ползват Бочко.
Как е най-добре да се слага то, ако бебето не иска биберон?
Ние сега по 6-7 часа на ден сме навън и не винаги има къде да си измия и да си дезинфекцирам ръцете, че да му го сложа доректно на венеца с пръст. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт