ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 848
  • 785
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Зазу, едни стари, ще се сетиш като ги видиш - отделно алгебра, отделно геометрия. Те са много хубави, нищо, че са по старата програма. Водят се 8-12 (алгебрата даже е 7-12) клас. В смг може и по-рано да ги приключите Grinning.
Ами и аз за тях се сетих, но като му ги показах, май не били те, явно моите са друго издание и не ги е разпознал Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 361
И сега чуденката е журналистика или театър? Театър или журналистика? Или и двете? ЖДНБ!
И двете, много ясно!
Ния си чака и допълнителния френски, и клуб по дебати дали ще го има. За рисуването вече нещо няма ентусиазъм.

# 362
  • у дома...
И сега чуденката е журналистика или театър? Театър или журналистика? Или и двете? ЖДНБ!
И двете, много ясно!
Ния си чака и допълнителния френски, и клуб по дебати дали ще го има. За рисуването вече нещо няма ентусиазъм.
Така де, ама не може да реши. Притеснява се дали ще успее да се справи с всичко. Оставила съм сама да реши. Казах, че според мен и двете звучат много добре. За сега искала да пробва с журналистиката, за да видела как е. Принципно иска да стане журналист. Лично моето мнение е, че каквото и да реши, все ще ѝ бъде от полза.

# 363
Аз от толкова глупости покрай мен, едва ви смогвам на писането🙂

Моника тази година случи на учители( пу-пу), харесна и класа си. Ходи на школа по АЕ и едва смогва, но ще се справи. Иска пак да ходи и на волейбол. Да върви, сега й е времето.

Вие за кулинарни способности на децата сте се разговорили, но забравяте чантата с кюфтетата на Доди😀 Готвиш, не готвиш- чантата е пълна.

# 364
  • Велико Търново
Ето я моята готвачка, всичко е самоинициатива-следи някакви готварски канали и готви.Баща й дори беше казал да отива да учи в такова училище, защото гладни хора имало по целия свят.Първо му каза, че ще учи право, той я отразя, че глупави инвестиции не спонсорира, след това каза, че ще учи медицина, той й каза, че, ако тя се дипломира като лекар, той няма да стъпи при лекар....и ми остава да поживея и да видя какво точно ще се случи.
Джобните пари, които има на ден са 5 лв.Няма пътни, закусва у нас, кутии не носи, като се върне около 15 часа яде у нас.В училището има стол и лафка, но мисля, че не е посещавала стола.
На седмица имат по 16 часа английски и отделно ходи на школа по АЕ, два пъти в седмицата по 2 астрономически часа.
За гаджета-няма, не е влюбчива за сега, харесва едно момче, но до там.Споделя ми много.Децата от класа са добри и възпитани, едно момче имат само, останалите 10 момичета.

# 365
Зазу, едни стари, ще се сетиш като ги видиш - отделно алгебра, отделно геометрия. Те са много хубави, нищо, че са по старата програма. Водят се 8-12 (алгебрата даже е 7-12) клас. В смг може и по-рано да ги приключите Grinning.
Ами и аз за тях се сетих, но като му ги показах, май не били те, явно моите са друго издание и не ги е разпознал Stuck Out Tongue Winking Eye .

А може ли кориците или издателството

# 366
Сиска, браво на малката готвачка🙂
Стана ми интересно обаче позицията на таткото.
Юрист ли е?

# 367
  • Между гори и планини
Моя пък днес ме видя да решавам кръстословица и каза : "Мамо, ставаш стара!" Жива да не бях 🙄
Ми то си е вярно, че се превръщам в майка ми - то градини, то зимнини затварях, силен шум и много народ вече не понасям...

# 368
Ние имаме тези, не че някой решава от тях...

# 369
  • Велико Търново
Сиска, браво на малката готвачка🙂
Стана ми интересно обаче позицията на таткото.
Юрист ли е?
Да.

[/quote]
Моя пък днес ме видя да решавам кръстословица и каза : "Мамо, ставаш стара!" Жива да не бях 🙄
Ми то си е вярно, че се превръщам в майка ми - то градини, то зимнини затварях, силен шум и много народ вече не понасям...

Това все едно аз съм го писала.Лютеници, зимнини, градината....и като се прибера от работа не искам да говоря.

# 370

Благодаря

# 371
  • Между гори и планини

Тези хубавини едно време ги продавах на големите от Математическата гимназия във Варна. После излезе и трета част. Хич няма да го зора. До сега и без сборници ( каквото съм купила все седи и прашасва) и уроци се е справил. Само миналата година имаха сборник на Архимед, заради матурите.

# 372
С най-голямо удоволствие прочетох колко много деца си готвят. Това наистина много ме радва. Така те става самостоятелни и могат да се обслужват сами от рано, което е огромен плюс. Да не говоря в здравословно отношение колко е важно това.
Аз не обичам да готвя, но си го правя, основно от тази гледна точка.

Тези ги имам от татко, бил ги е купувал на времето за племеницата ми, но още не сме ги почвали, че с немския няма време. Но сега трябва да отпочнем, защото след входното са вече на новия материал и ще правят всяка седмица препитвания.
Много се зарадвах на госпожата им по математика - не знам дали споделях и тук, но на входното за всеки е имало индивидуални задачи, макар и от едни и същи типове, за да има равнопоставеност. Нагласила е била 26 различни комплекта - за всеки ученик.

# 373
Teзи два сборника още преди 30г си бяха единтвените уважавани "помагала" и в нашата гимназия!
Учителят по математика даваше домашното така  - всичко от А, всичко от Б и каквото успеете от В.
Прав излезе, че ако решим всички задачи от тези сборници ще влезем, където си поискаме с математика.

# 374
  • гр.София
И ние ги имаме покрай сина. Казвате,да ги подпукваме,лека-полека...
/ Направо се изхвърлих. Хванал ме е математически мързел. Чакам да видя как ще се задвижат нещата с математиката в училище и тогава да започна да следя материала ./

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 18:51 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт