ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 690
  • 785
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз се въздържам от английски за тази година.Нека наблегнат на френския .И аз планирам интензивен  курс през ваканциите.
green, имаш ли  конкретна школа  планирана за английския? Аз проучвам опции .
Скрит текст:
и кажи какво общо имаш с Плевен, че да разнищим нещата Wink

# 76
Прекрасна тема, благодаря, Звънче Simple Smile

# 77
  • София
Набор 1997 на плевенската МГ съм Simple Smile

# 78
  • София
градски сме Wink
Скрит текст:
99 на музикалното
И за да не е само спам да доложа ( или с доза съмнение да попитам аманда, какво знае за днешния ден в училище..? Не се е състояло изпитването  на думи по френски, но  някак  ми е съмнителна тази информация.По БЕЛ теста бил супер и всичко си написала ( така като ми  каже и  откачам:expressionless:)

# 79
  • sofia
..... Както и да пише по десет - двадесет пъти "новите" думи, които той знае от поне 4 години. Пише! И сега тетрадка речник би ще го изпитвам на правопис.
Това ме подсети как големият ми син беше облепил с тиксо две химикалки и така пишеше думите с два пъти по-малко усилия ... някъде 4-5 клас беше Satisfied
Наборът ме отсвирва като се опитам да проследя какво точно учи. Той е потаен по принцип, сега още повече. Добре, че брат му ми снася инфо.

# 80
Благодаря за новата тема и аз!
Да видим какво запомних от всичко прочетено Simple Smile
Аз съм зодия рак, ММ - скорпион, децата - риба и стрелец. Нищо не разбирам от зодии Simple Smile Не съм педант в прибирането, списъци някой беше споменал...и аз си правя - така ми е по-лесно и пригледно. И за да не забравя нещо! Почистването в къщи - който се сети. Децата рядко се сещат, когато помоля- няма проблеми да го направят. Изобщо не ми е драма дори и да се случва по-често аз да прибирам. Изобщо не мисля, че това ще им повлияе зле или нещо подобно.
Приложението което тук препоръчахте - използваме на немски. Хареса му. Аз помагам с въвеждането на думите ( само се притеснявам да не сгреша някоя, защото не знам немски).

# 81
  • София
Стаматов се е изказал преди малко.
🆘В Covid ситуацията е разумно да се увеличат извинените отсъствията на учениците по домашни причини и то най-вече в начален етап. Това би облекчило сериозно родителите на малките ученици при хрема, леки настинки и слабо неразположение. Би се намалило струпването пред кабинентите на личните лекари, в тази  сложна ситуация.
👉Декларацията от родител, за влошеното състояние на детето, изпратена по електронен път е добра възможност за олекотяване на дейностите в един кризисен период. Днес много родители работят от домовете си и грижата за децата им е много по-различна, от преди година.
‼️За да се случи това, е необходимо облекчаване на процедурите за отсъствия по домашни причини, както и регламенитирането им за повече дни – например по 15 дни за година (при сегашни 3 дни).
❗️Вярвам, че родителите са отговорни към образованието на децата си и не биха допуснали злоупотреби с отсъствието им.
➡️Много неща не са същите и няма да бъдат в извънредна ситуация...
Трябва да се пазим взаимно!
/Предложение към МОН в качеството ми на председател на работодателска организация на директорите/.

# 82
Брей, харесах предложение на ДС. Аз ли нещо, той ли?

# 83
  • София

Набор 1997? Че кога успя да родиш тинейджър?! 🤣
Брей, харесах предложение на ДС. Аз ли нещо, той ли?

Е, то и счупеният часовник показва вярно два пъти в денонощието. Joy

# 84
  • София
И аз ги харесах. Сега като почнат да се разболяват, не върви да ги пратиш полу-болни, нито пък после да висиш пред лекарските кабинети за бележка.

# 85
  • София
Хубаво, ама сега ли се сети?

# 86
Министърът тия дни каза, че е изпратил наредбите ( не уточни кои), но още не са обнародвани. Да не се окаже, че облекчението е факт, а ДС просто трупа точки, знаейки това.

# 87
  • Sofia
Ааа, моята Везна чисти с прахосмукачка и с моп по своя инициатива (трябвало да се натиска повече), хич и не напирам да чистя аз.
Сигурно има ранена луна в Дева. Joy
Нее, има 23 години съжителство с подредена Лъвица, твърди, че прихванал подреждането все пак😆

# 88
Сани, знам същото. С тази разлика, че моето не си харесва тезата. Без преразказ е било входното.
Много е доволен от физическото, играли са баскетбол.

# 89
  • София
Момичета, сигурно сте го обсъждали някъде във времето, обаче като не ми е било на дневен ред, не съм го регистрирала.
Девойката иска да се запише на баскетбол. Къде може да се тренира непрофесионално този спорт в София? И да е на някакво обозримо място, тип широк център (Младост например ни е много далеч). Може би на стадион Васил Левски трябва да проверим, но пък ако ми подскажете и нещо друго, ще съм много благодарна. 😊

Общи условия

Активация на акаунт