ОСМИ клас, 2020/2021 - Звънецът удари за новия час

• 27 902
  • 785
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И моят днес яко се мота. Седна са пише нови думи чак към 10:30. После ме изгледа много изненадан като го попитах 0 или 1 час има, съответно се юрна с половин написано домашно...

# 166
ТришаР, бързо да минава операцията, бързо и лесно възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

И аз като гледам на моето мило чедо колко време му отнема да си напише домашните... Това влакът стрела пасти да яде!
Вчера след като половин следобед го питах кога ще седне да си пише домашните, той най-накрая ми рече с досада: "Ееееее, добре, де!"
Взе си тетрадката по английски, разтвори я и след приблизително 4 минути и 25 секунди беше готов с домашното си: "Готово! Доволна ли си?"
За сега доста лежерно го кара, да видим до кога.

# 167
Спокойно, и моят го дава лежерно. Аз не го виждам да учи. Вярно, че следобед не съм си вкъщи, но все пак.

# 168
  • софия
Триша, стискам палци всичко да мине бързо и да доведе дожелания резултат без усложнения Flowers Four Leaf Clover

И при нас нещата ми изглеждат доста лежерни, но го отдавам на това, че моето дете има някакво ниво на езика и в момента й е песен. Но на деца, които не са учили или малко знаят английски им е трудно. Дори не мога да си представя как ще успеят да наваксат, със сигурност ще, но те не учат думи, не учат нещата стъпка по стъпка, както учеше моето в школата, а директно са на дълги, сложни изречения. Лошото е и това, което ме притеснява е, мрън да не придобие грешна представа, че винаги ще е така лесно и лежерно. Днес прави домашно за около 30 мин. и това беше.

# 169
Триша, всичко да мине леко и бързо възстановяване на геройчето!

Отпаднала е заповедта за екскурзиите. Искам си заешкия лагер Simple Smile
http://ruo-sofia-grad.com/%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d … a%d0%b8-%d0%b8-2/

# 170
  • София
И аз, и аз. Миналата година е имало в 18то и много да се забавлявали. Дано и тази да има. Аз продължавам да не разбирам защо ТУЕС направиха техния лагер при още действаща заповед. Как я заобиколиха?

# 171
  • София
И аз като една лоша майка уплътних времето на сина ми с курс по английски-хем да не го забравя,покрай испанския,хем да не си губи времето с глупости.Нашата учителка продължава да не изисква да учат думи😒🙄Това с писането по 10 пъти тя не го искала,било остаряло...учат само граматика вече втора седмица Аз моя син повече от 20мин.не знам да учи....
Майка ми все ми цитираше едно време "Не трябва да имаш и ден в живота,без да си свършил някаква работа".И така като го гледам моя как само телефона и игрите навън го вълнуват,откачам.

# 172
Триша, силно стискам палци всичко да е наред и да мине възможно най- леко и безпроблемно❤Flowers Four Leaf Clover
Герои сте вие, ГЕРОИ!

Мария, и аз искам екскурзии и лагери!

# 173
  • София
Друго не ми остава, освен и аз да се наредя на опашката за екскурзии. 😁

# 174
  • sofia
Синът ми също споделя, че за децата, които малко владеят езика домашните са големи, тъй като имат доста думи да учат. Но аз мисля, че това спокойно темпо за училите го ще е само месец, два, най- много до края на първия срок. Иначе нямам против адаптацията да върви плавно, без излишен стрес и форсиране.

# 175
  • София
Е в нашия случай, това че е учила английски, много не ѝ помогна в правописа на думата "трифтонг" и още една-две подобни на първия тест. 😁

# 176
  • София
При нас в 31 има изрично съобщение в Школо,че екскурзии и лагери уч-то няма да организира тази година.

# 177
  • София
Toва за екскурзиите е супер.Дано  да има някаква форма на нормалност за децата и си  изживеят и тези моменти

# 178
  • софия
Мрън не си знае адреса. Днес трябвало да си попълват ученическите карти и тя не написала номер на улицата, защото не била сигурна кой е 😷

# 179
И аз като една лоша майка уплътних времето на сина ми с курс по английски-хем да не го забравя,покрай испанския,хем да не си губи времето с глупости.
Ще се справи! Голямото ми дете, в осми клас започна немски от нула и продължи да ходи на курсове по английски. Нямаше проблем Simple Smile
Магарето носи толкова, колкото му сложат на гърба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт