Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 397
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
Особено маската на Балеа,любима ми е просто.Такъв ефект за смешна цена
Абсолютно, който не е пробвал, може да съжалява.

# 631
доста хвален беше и се надявам да ми поизравни тена като изсветли пигментните петънца.
Аз нямам пигментни петна, но тенът ми е супер неравен, имам и ужасни тъмни кръгове под очите, които не се повлияват от нищо. Дори носът ми е с друг цвят. Знам, че не мога да очаквам чудеса, но се надявам поне на минимално подобрение.
При мен от някакъв момент след по-дълго задържала се пъпчица остава пигментирано петънце, според мен има връзка с ЕГН - то. Тук четох, че е повлиял лунички, затова имам големи очаквания 😊. Сенки под очите и аз имам, но там едва ли ще има промяна. А по повод на тъмните кръгове да питам, който е ползвал коректора Eraser на Мейбълин как излиза продукт към гъбичката? Имам един от отпреди година, ползван е само веднъж или два пъти и после забравен. Днес реших да вкарам в употреба, обаче нищо не излиза. Върти се и прещраква горната част, дали това е начина или просто е изсъхнал?

# 632
И аз ще си взема серума с вит. Ц на Миша, както и крема. Ако видите във Варна в някой ДМ свиркайте.

# 633
Коя е маската? Simple Smile

# 634
И аз ще си взема серума с вит. Ц на Миша, както и крема. Ако видите във Варна в някой ДМ свиркайте.
Зареждаха последната седмица, би трябвало вече да ги има, аз се чудя дали имат нещо като тестери или как да избера цвят на този бб крем на миша...

# 635
  • Deutschland
Тази beauty effect вероятно. Аз имам такива на ТониМоли, които са по 6€ бройката в Дъглас, но Балеа по нищо не им отстъпва.
Lie, ще чакам отзиви и от теб за мини палитрите на Катрис

# 636
Скрит текст:
А по повод на тъмните кръгове да питам, който е ползвал коректора Eraser на Мейбълин как излиза продукт към гъбичката? Имам един от отпреди година, ползван е само веднъж или два пъти и после забравен. Днес реших да вкарам в употреба, обаче нищо не излиза. Върти се и прещраква горната част, дали това е начина или просто е изсъхнал?
[/spoiler]
Може да е засъхнал продукта в самата гъбичка. Аз съм я махнала и го ползвам без нея, тя много се зацапва след време и не е хигиенично.

# 637
Пандора, вчера в ДМ на зимно Тракия бяха заредени продуктите на Миша.

# 638
Фрау, чакам ги с нетърпение! Simple Smile

Ще я видя тази маска днес или утре.

Някой с отзиви за дневния и нощния Bioderma Pigmentbio?

# 639
може ли снимка на маската,Бобчи

# 640

Това е маската.

# 641
Ето този използвам аз в момента, взех си го от parfimo.bg. Доволна съм, покритието е направо ниско, но има слънцезащита и изглежда съвсем естествено и приятно върху кожата:

А тази серия в момента е намалена в Lilly, но не мога да кажа лични впечатления.

Момичета, кой BB или CC крем на Лумене се хвалеше във форума? Как е като състав? Подходящ ли е за една малка тийнеджърка? Кожата ѝ е нормална, не е мазна. Тук там има някоя младежка пъпка. Не се търси сериозно покритие. Просто да си маца от време на време нещо, с което да си начеша крастата, но и да не си навреди на кожата.

# 642
Хубав продукт е,ползвала съм го преди година

# 643
Аз на този черен петък съм се насочила към Лумене. Крем и серум възнамерявам да си взема, ако цената е прилична, че бюджета ми е тънък 😁
Смятам че си заслужават доста от нещата им.
Кристалче и аз много харесвам балсамите за устни на Апивита. В момента имам 1 и си го пестя за много тежки положения, че ми е жал за всеки ден. Ще го свърша за дни ако го ползвам постоянно.
Днес си взех червило-молив на ГР и пудра на Аура и съм много доволна и от двете. Сега си търся коралов руж и ще съм дзен ако успея да намеря дрогериен. В Лили не успях да харесам, може би в ДМ другата седмица.
Този каталог на ДМ, кога ще може и ние да го разгледаме? От кога почва? Нямам в приложението за каталози нищо ново от тях. 🤔

# 644
На Революшън червилата как са?

Общи условия

Активация на акаунт