Кралски работи и клюки - октомври 2020

• 85 902
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 45
Папарашки снимки на Мери, направени преди да се сгоди за Фредерик:

# 46
На снимката с палтото, Мери е много хубава. Има красиво лице Simple Smile

# 47
При съразмерни пропорции на тялото си стои много добре. На Кейт изобщо не и отиват но на Летисия да.
Последното е много вярно. Кейт не би трябвало да носи такива, че изглежда покъртително, имайки предвид недостатъците си. На Летисия почти всичко й ходи, но самите панталони не ми допадат като кройка.
  Мери явно е поддържала форма доста педантично навремето, като й гледам мускулестите крака.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 08:47 от Анонимен

# 48
А бе, го на Кейт нищо не й ходи.

# 49
Кейт два пъти я харесах с такъв тип широк къс панталон - единият зелен, а другият - черен:

На този обаче не харесвам ластика на гърба.

# 50
Кой е филмът за живота на Уилиам Глостърски?

# 51
Летисия няма недостатъци, които да крие, но аз лично я предпочитам в тези

Отколкото с тези

И на мен ми е интересно.

# 52
На мен ми харесва Летисия в бялата риза и с черния панталон.
На Кейт зеленият е зле, доколкото си спомням висеше много грозно отзад. Но пък с черния и райето е добре Simple Smile
Харесвам такива широки панталони, но не със всеки стайлинг Wink

# 53
  • Някъде там
две страници по назад потребирелка го е пуснала.

Сега ще сложа линк и в първият пост където я има цялата му история.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 09:48 от daviz

# 54
Благодаря на Давиз за новата тема и за интересната история за Уилям Глостърски.
В анкетата гласувах за момиченце. Не че ми е много важно, но предпочитам момиченце.

Летисия е прекрасна във всичките панталони. То и няма как  при нейните перфектни пропорции и стойка. Дори студеното й излъчване не ме дразни, напротив - допълва царственото й излъчване. Само в асиметрични силуети не я харесвам.

# 55
  • Някъде там
За мен такива широки рибарски панталони с никаква дължина и кройка, не стоят добре на никого. Развалят и най хубавата фигура и най съразмерното тяло. Не ги харесвам и на най любимите си роялки. Но това е лично мнение и вкус все пак.
Фелипе

# 56
Май не толкова от ширината, колкото от дължината се създава ефектът бляк. Пуста мода Rolling Eyes

# 57
Ето го:

# 58
  • Някъде там
Качих го и във първия пост.

Мари от вчера на конференция на спешна помощ.

https://www.instagram.com/p/CFwyRgJgL5S/?igshid=3daotyou48uu

# 59
За опция близнаци полът няма значение.Дано е някой от двата стари,а не от стоте нови.
Гащеризонът на Макс Мара е великолепен и стои орекрасно на Мери.Горе е като излят,долу е  леко ексцентричен.Не съм сигурна,но май имаше начин цепката да се позатвори,иначе става като долница за йога.Черното е много черно,абе,трепач.
Летисия няма кусури само ако не й видиш сбръчканото кльощаво гръбче,все едно е от концлагер.Мерси за такова съвършенство.Няма нужда на 50 като на 10.
За мен такива широки рибарски панталони с никаква дължина и кройка, не стоят добре на никого... Но това е лично мнение и вкус все пак.
Това е обективно мнение.Стоят нелепо на хора над 5 год.
Винаги ми е било интересно какво си говорят кралските особи като ходят на разни посещения къде ли не. Не вярвам да редят само празни приказки и фалшиви усмивки, демонстрирайки интерес. Би трябвало да успяват да намерят общ език с толкова различни хора...
Според мен,демонстрират обноски и нулев интерес към тези,от които зависи монархията да просъществува колкото може по-дълго.По-интересната част са политическите поръчки и бизнеса на кралския холдинг,но за това няма да научим.Епщейн имаше какво да каже,но излезе от играта по един или друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт