Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 358
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 025
Съншайн, Joy
Одеве се опитах да си лапна цигарата без да сваля маската. О*Рахал е работата Joy

# 2 026
О'Рахал е работата,верно Сирос!
Болна съм,не отидох на първия работен ден,урочасахте ме бре! Казах ви за " многото" пари дето ще вземам и завидяхте😂😅🤪
Удължих си отпуската до неделя,тогава ще работя обаче!
Ще стискате палци да не е короната,че симптомите са същите.

# 2 027
  • Пловдив
Аз пък за тая маска нямам никакъв навик...

Аааа, Сиси не тъй...да се оправяш!
И мойто гърло не ми минава...снощи и сутринта нищо и към обяд пак ме хвана.

# 2 028
  • София
Моят от британика са онлайн вече,снощи предупредиха,а е малък
Очаквам и другото скоро.

# 2 029
Ей..днес кат се фърлих в раота....ей тъй, доброволно..да ми се чудиш на акъла. Не че некой ще ме потупа по плешката де...ма тъй за вУтрешно удовлетворение дет се вика..😄

# 2 030
  • София
Да нсъ са повредила нещо ма Тетич или да забравиш проблем,а може заради радостта от работата?
Как е разбойникът?

# 2 031
Май от скука беше 😆😂😃😃
Като захапя нещо, не мирясвам дорде не го свърша...

Младежът е добре. Утре при баба ще го пращам. Днес имал комп.моделиране и беше кахърен че го изпускал с тоя неучебен ден.
Дано вторник да са на даскало...

Съншайн, Joy
Одеве се опитах да си лапна цигарата без да сваля маската. О*Рахал е работата Joy

Що ни вземете и на масата да сядате с маски...да ви видя де ще мушкате туй баклави, туй торти..ко друго беше че забрайх 😜

# 2 032
Тето, що сега така с лошо?

# 2 033
  • София
Това съм аз била мм ми праща,убавец.

# 2 034
  • Euskal Herria
Айде, гласуваха го - в извънредно положение ще сме до 09 май. Да ни е честито! Само дето този път дадоха доста правомощия на правителството на всяка област, та да видим къде какво ще наредят. Засега нашата е затворена - да не се влиза и излиза от нея без основателна причина.

Мид, направо нов аватар ти мисли твоят мъж Wink.

# 2 035
Мид, аз виждам красива буля с разпиляни къдри. Много та обича твойто мъж 💕

# 2 036
Ени, сега има по- мързелив вариант на картонени торти- една кутия украсяваш със стикери и вътре вързопчета с лакомства
Скрит текст:
Купи една кутия от Джъмбо или левче и с малката я налепете със стикери и готово.

# 2 037
  • Пловдив
Яна, ам нидей така ме стресира! Пу, пу! Плюя в пазва, начи...Вика айде, гласуваха...ам това у вас не е у нас Grinning Успокоих съ...

Аз ся сядам. Апнахме, напрайх една панакота. Изстива сега Stuck Out Tongue Winking Eye  Комшията донесе от Одрин паламуд, та ми отвори работа да размразявам фризер, та да го прибера. Ам после фкууусно Blush
Тъй...ся вино. Уж да боря туй гърло, ам не става...

# 2 038
Ооооооооо, бамбини, как е хавата???
Днес ми беше първият работен ден след болничните, туй, мързела добре, че не боли, иначе трябваше да сЪ смра😀😀!
Почвам да събирам 50 кинта от пенцията за Малдивите!!! Щото детЦки нямам, дятито е голеееемо!! Преди време, когато вземах, бяха към заплатата, като нямаш много работни дни, нямаше и детЦки!!! Аве, брало си й лайката!!!
Мистиче, кой туй панакота😀?

# 2 039
Имам дежа вю от пролетта, когато дребната беше на ДО. Днес цял следобяд от стаята ѝ се носят крясъци - имала тест по физическо. ЖДНБ! Тест по физическо моля ви се! Креснах ѝ да изкарва двойката и да млъква. Ама, много хубаво се работи хоум офис, докато говедцето барабар с орда съученици се дерат дружно!

Общи условия

Активация на акаунт