Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 245
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Според мен ограничението за бройките при офертите е за една покупка (един к.б.). Може да се ползва многократно за времето на промоцията. В сряда купих 4 кроасана, днес купих още 6бр.
От днешните 6 колко са ти намалени? Би трябвало да е един безплатен само.
Е нали пише 1+1, до 3бр.
Значи вземаш 6 плащаш 3, аз така го разбирам.

# 1 156
Миленски, да де Simple Smile

# 1 157
В движение мярнах кошовете за пране, май не бяха особено големи.
PaulieM, случайно да си видяла дали освен коледен календар има вече и от музикалните кутии със сладки? И още едно питане, май беше взела и ти моп- имаше ли допълнителна подложка или е само една?
Moже ли някой да ми покаже тези музикални кутийки със сладки?

# 1 158
  • София
Според мен ограничението за бройките при офертите е за една покупка (един к.б.). Може да се ползва многократно за времето на промоцията. В сряда купих 4 кроасана, днес купих още 6бр.
Е не баш,написала си 1 безплатен от 6, а те са 3 безплатни от 6.

# 1 159
Е не баш,написала си 1 безплатен от 6, а те са 3 безплатни от 6.
Да, но нали са купувани в сряда 4?

# 1 160
Миленски, сканирай касовата бележка от днес.

# 1 161
  • Варна
Всички са намалени
Съвсем ясно според мен си е написано Ако днес бях взела 8бр, то само 6 щяха да са намалени

# 1 162
Значи аз съм в грешка...
Количеството бр или кг от офертите са ежедневни.
Не съм пазарувала така и ви подведох. Извинявам се.

# 1 163
Сосът Арабиата при мен без купон защо ли е 2.29, а с купона -0.92. Гледам, че някой беше споделил бележка, че редовната цена е 1.99.

# 1 164
Сосът Арабиата при мен без купон защо ли е 2.29, а с купона -0.92. Гледам, че някой беше споделил бележка, че редовната цена е 1.99.
Болонезе е 2.39
Арабиата е 1.99

# 1 165
13 , безкрайно благодаря за търпението ти, да обясняваш и разясняваш 💐! Не се чувствай "виновна", ако някой смята , че бъркаш или грешиш с нещата около Л+. Днес взимайки пил.филе се заговорих с една твоя колежка( докато проверяваше нещо с четеца по рафтовете) и тя каза, че служителите като са тествали приложението , не са се замисляли за голяма част от въпросите , които изникват сега от клиентите.
Ставаше въпрос за пил.филе- в купоните пише до 3кг. и аз едва изнамерих тарелки с грамаж малко над кило/бр, защото не се знаеше тези триста грама над ограничението на 6 или на 10 лв. ще минат. На касата момичето вика" май е до три тарелки, а не до три кг.", накрая се оказа наистина така.
И за кафявата захар от офертите да кажа- в понеделник взех 3 за свеки , днес взех 2 за мен , и на двете бележки имам намаление.
За разликата в цените на сос Арабиата- забелязах, че имаше две различни разфасовки/бурканчета- май 500 и 400и нещо , като едното е 1.99, а другото 2.29
Много дълго стана , извинете ме !

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 22:43 от denyil

# 1 166
Арабиата са я вкарали при нас явно за 2.29, ето ми бележката:

# 1 167
  • София
Прословутия сос Арабиата е 2 вида - 0.400 и 0.500 кг. И съответно цената е различна. Днес се пулих пред бурканите и взех по-големия с отстъпка.
Сега да ви развеселя - пазарувам си аз кротко, гледам си в телефона/понеже търгувам на борсата/ и периферно виждам як, поддържан  възрастен все около мене, гледа ме, сканира ми количката. Слаб физиономист съм и се чудя  кой ли стар познат е.
Накрая се запътвам към касата и пича се лепва зад мене, скъсява дистанцията. Приближава се и говори тихо - преценил, че не съм купила разни работи с оферти и купони, а той ги иска. Но телефона му стар смартфон и няма памет за да инсталира приложението. Та ако може да ми даде парите предварително,  а аз да си чекирам картата. Съгласих се, нямаше проблеми на касата. Даже второ стики за племенницата изкарах.
Тъкмо се зарадвах, че на стари години ми излезе късмета с як дядка. Да, ама не - той за купоните ме бройкал. Тююю, пак си останах само със Скъпия.

# 1 168
В понеделник купих 2 пакета кафява захар, днес пак два за майка ми, всички пакети са с намаление.
Купих паста, но не ми хареса, че на табелата пишеше редовната цена, имаше флагче за Лидл плюс купон, но намалената цена никъде я няма (нито в брошурата, нито на табелата до стоката). Аз предпочитам да си направя долу-горе сметка още вкъщи колко пари ще похарча. Аз ли не видях намалената цена в магазина или наистина не е посочена?

# 1 169
Радвам се, че нищо в брошурата не ме влече. Дано да е така в следващите няколко седмици, докато отмине еуфорията от Плюса и купоните. Нямам намерение да си го инсталирам никъде и ще поизчакам да си накупите всички промоции, преди да си купя любимият сладолед. И от това има полза - малко диета.

Общи условия

Активация на акаунт