Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 247
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 185
Писах конкретно за продуктите Комбино с купон. Съгласна съм, че ще стане объркване за хората, които не ползват приложението. Но в приложението можеше да бъде обозначена или редовната цена ( и аз като знам процента отстъпка да си сметна новата цена), или и двете, или само намалената цена. А така видях в магазина редовната цена, трябва да си сметна новата (не всичко е 2лв и лесно за смятане). Мисля да пиша на Лидл, исках да разбера аз ли не съм видяла както трябва или наистина нямаше цени, специално за тези продукти. Благодаря за мненията на всички!

# 1 186
  • до най-прекрасния мъж
И аз се отчетох снощи. В нашият Лидл беше пълна лудница в 18 часа. Плешка и пилешко нямаше при нас, в бутаницата не видях свинско филе останало ли е. Забравих и за трюфелите и крушите, а ги обичаме. От офертите купих шоколади и кафява захар, а с купон - сосове и спагети. Малко, обаче, се обърках за макаронените изделия и сосове. Можех да купя до 3 от вид, тоест до 3 от всеки вид сос (например до 3 Арабиата, до 3 Болонезе, до 3 с босилек и т.н.) и до 3 от всеки вид макаронени (примерно до 3 пене ригате, до 3 талиетеле, 3 спагети и т.н.) или до 3 бр микс макаронени и до 3 бр микс сосове. Аз взех 3 опаковки от ситните макарони и 3 различни соса. Всички имат намаление, но дали можех да купя още? На касата попитах мога ли да маркирам картата, докато момичето ми маркираше вече стоката. Тя каза да и потвърди, че е станало. Предходната клиентка се забави, а отпред беше ММ с количката и аз не можах да се добера до прозорчето преди да започне да маркира. Но пак стана, спечелих суха паста. Харесва ми идеята и приложението и верно всички обикаляха като зомбита с телефоните, включително и аз Simple Smile

# 1 187
И ние снощи ходихме, и при нас имаше доста обикалящи с телефоните, все едно бяхме в онази игра да търсиш някакво животно и да го снимаш 😁
Магазина беше изпразнен, никакво пилешко, трюфели, лимони. Паста и сосове имаше доста. Имаше и якета. В повечето лидл, в които ходим последните 2 седмици има пълни кошове с якета.
Това е за Бургас Лидл на Трапезица.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 12:55 от Poppyflower

# 1 188
  • have faith and be patient ..
Значи пълна излагация за мен е всичко.. От всички филиали, които обиколих така и не зърнах дори, плешката, филето, рафаело, трюфели, свинското филе и т. Н. Само едни круши докопах, кроасани 2х2 и хляб.. Това е от офертите, купоните и т. Н... Направо не знам какви количества зареждат, но преди тези новости по-успявах да се доредя до всичко желано

# 1 189
Купих днес лед лампата - много е хубава! 7 позиции, жълта и бяла светлина, няколко режима. Повечко бели бяха останали, аз взех черна.
Взех свежа италианска салата, бейби спанак, гъби, авокадо, домати на клонка, голяма пита кашкавал (само две имаше), кора 30 бр. яйца (основно такива взимам), карначета, воденички, шоколади 75%.. Розова мицеларна вода за резерва при свършване на обичайната, която ползвам (никога не съм купувала, по-хубава ли е от синята?).
Лимоните бяха гадни, не се възползвах. Исках и рукола да взема - не беше свежа, направо жълтееше. Взех безглутенова паста само от Лидл+. Бонбони нямаше, но и не съм искала. Имаше кафява захар, плодови кисели млека, тези неща забеляах..
От скреч картата ми се падна тортила чипс, може и да го взема.. Специално гледах за сока, просто исках да прочета състава - нямаше.

# 1 190
  • Варна
Ако някой случайно ме е мислил за Трюфелите Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодарение на вас, че ме светнахте за номера, ММ с моя код е успял да купи, че и накарал щерката да си инсталира приложението, та и с нейния код е взел още бройки. Joy Има да ядем трюфели до несвяст. Ама те наистина са страхотни на вкус.
Така че ако не са останали за вас трюфели, да знаете кой е виновен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 191
И аз посегнах към трюфелите, но като видях че са с палма и бързо им ги върнах.
Исках да взема от салама с червен пипер с Лидл+, но го нямаше в двата клона, които проверих. Нямаше и от месата и едни мъже се тюхкаха, че така не се прави...и мен ме разочароваха.

Някой дали знае ел.крушките от тази седмица с колко гаранция са и конкретно за тези от 9,99 лв.?

# 1 192
Сокът е от концентрат....

# 1 193
А така видях в магазина редовната цена, трябва да си сметна новата (не всичко е 2лв и лесно за смятане).

Е, хайде, другите неща бяха около 2.40. Това е елементарна математика.
Досега не съм видяла подвеждаща ситуация. Трюфелите бяха два вида. На намалените изрично пишеше с парченца и цена 2.99. Другите бяха без парченца и цената им беше по-ниска. Отделно имаше и флагче на намалените.

# 1 194
  • Варна
А, забравих да споделя, че с кода на щерката от скреч-картата се е паднал сок на - 50%. Само тя у нас е по соковете, така че всички са доволни Grinning

Според ММ ненамалените трюфели били с по-малък грамаж, май 175 гр, така че си отваряйте очите. Намерил е в кашона с ненамалените трюфели такива, които са с купони. С 4 очи трябва да си в Лидл Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 195
То било голям кеф да пазаруваш събота рано сутрин, по улицата нямаше никой, а в магазина почти никой. Взех си още пастет и сосовете Комбино да ги пробвам, 2 болонезе и един арабиата. Не посмях повече, че още имам спомен за един ужасен арабиата сос на Дерони, дано този е по-хубав. Руколата беше много хубава, взех, също и една италианска салата, че много я ядат вкъщи, бейби спанака също беше намален. Пилешкото филе XXL, което беше само с купони, днес е на 6 лв за всички клиенти, имаше табелка с тази цена над него. Вероятно са заредили повечко.
Спечелих и 50% отстъпка от тортила чипса,  а така нещо соленичко.

# 1 196
Взех днес паста и още 3бр. сос Арабиата.
Сметка 6,90лв. и спечелих суха паста Grinning

# 1 197
В Старозагорския Лидл до гарата в 9.30 сутринта беше пълна лудница ,всички каси работеха и пак опашки като по Коледа. Взех по един сос Арабиата,Болонезе и някакъв с босилек май,2 бр спагети и едни дребни макарони. Нямаше особен интерес към пастата и сосовете,има прилични количества. Банички също имаше, грабнах едни ,но се усетих че нямам място във фризера и предпочетох вместо тях да си взема пак от "селските" картофи. Около бонбоните имаше калабалък,предполагам заради трюфели или Рафаело ,ако са заредили, хич не отидох да се бутам да проверя. Трета скреч карта без награда.
 Отчет даден Grinning

# 1 198
При нас на касата имаше 3бр. Рафаело, вероятно върнати от клиент, поради липса на купон и отстъпка.

# 1 199
Само аз не съм видяла кафявата захар. Тя при другата ли стои? А, и флагчетата не забелязах, хем внимавах уж, но гледах да се измъкна по-бързо от навалицата.

Общи условия

Активация на акаунт