Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 086
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Мадрид / София
Е ми тропайте с крака и се тормозете с това колко било нечестно!
Големи хора сте, а като децата приемате, че едва ли не си ви е изконно право да имате Рафаело на по-ниска цена!
Има куп мотиви, поради които купона може да изчезне. Не ви е обещано никъде, че ще има наличност щом има купон!

# 1 291
Купоните са махнати от системата, защото не могат да осигурят необходимите количества. А няма количества, защото едва ли някой си е представял такъв старт на Лидл плюс. В нашият филиал клиентопотока е с 50% повече и то всеки ден от понеделник насам. Надяваме се да се кротне положението, защото физически и психически едва се издържа...

# 1 292
Вярвам ти. Такава лудница, освен по Коледа и първия ден на ИП, аз не съм виждала.

# 1 293
И на мен ми стана тъпо за купона. Сигурно преди 3 години съм купувала Рафаело последно, но сега ми се прищя. Неприятна ситуация. Не ми харесва и че персонала е натоварен, при нас палета сладолед чакаха за редене, други неща изчерпани...явно персонала не смогват, тичат на каса, изнервени, изобщо неприятно за пазаруване Sad

# 1 294
Който е успял да купи Рафаело с купон, нека види срока на годност. И аз допускам, че са пробутали непродадени залежаващи на рафта бройки. В нашия филиал в понеделник сутринта видях едни 10 кутии да речем, които си стояха и преди купоните толкова. Разпродадоха ги на промоцията и не заредиха нови.

# 1 295
Когато ми се дояде Рафаело ама съм скаперниче и не ми се дават 6 лв, си купувам тези бонбони : https://mistral.shop/store/chocolates/%D1%85%D0%B5%D0%BF%D0%B8-% … 0%BD%D0%BA%D0%BE/

# 1 296
Доста хаотично стартира инициативата в България дотук и натовари допълнително и без това твърде натоварените служители, както и остави горчив вкус за много клиенти заради многото неясноти. Мисля си, че може да се намалят бройките на продуктите в купоните/офертите на първо време, защото и без това складовете явно не могат да поемат необходимото количество, за да отговорят на търсенето. А складовите размери не подлежат на корекции. Малко повече информация за евентуални проблеми с наличностите също няма да е излишна на клиентите, като тя може да се появява и като известие в самото приложение.

# 1 297
А аз си правя- кокосови стърготини от Лидл, консерва кондензирано мляко (от руските) , малко загряваш и гарнираш с шоколад по желание
Но! Сега си бях направила разчет за пазар, и не само не купих промоционални стоки, ми то направо нищо нямаше

# 1 298
Еми, да бяха оставили купоните да си седят, и да вдигат рамене, като няма наличност, за всичко друго не им е проблем да правят така, сега за едни бонбони...

# 1 299
Който е успял да купи Рафаело с купон, нека види срока на годност. И аз допускам, че са пробутали непродадени залежаващи на рафта бройки. В нашия филиал в понеделник сутринта видях едни 10 кутии да речем, които си стояха и преди купоните толкова. Разпродадоха ги на промоцията и не заредиха нови.
Ето го срока на годност на Рафаелото - не са с изтичащ срок. Купих още в понеделник по обяд - имаше може би 15-тина кутии само.

# 1 300
Аз пък от пазара в петък съм много доволна- спестих 20 лв само от купони и оферти на лидл плюс , и взех много неща които по принцип бяха на промоция от четвъртък/петък.Пак уважих сюмгата за 3.99 и селските картофи, км по БДС, телешкото , а пилешкото вече едната тарелка замина ( половината с гъбките , сметана и топеното сирене, а другата половина с корнфлейкс и селски картофки на фурната). Пилешкото ни хареса много - прясно, не бих казала че въобще пусна вода и стана много крехко и в двата варианта.
В смисъл, мина ми малко от понеделнишката драма със скъпата св. плешка. Даже си взех маска за лице с бяла глина да я пробвам.
До трюфелите не успях да се вредя, но пък си имам Рафаело от понеделник:blush:
За това дали са си пробутали стоката Лидл или не - купоните и офертите са добър начин да пробваш нещо ново на добра цена , или да си напазаруваш неща ,които по принцип консумираш и харесваш ....никой не те кара насила ...например другата седмица,освен за кисело и прясно мляко едва ли ще се юрна да ходя за нещо специално. Почти нищо не ме изкуши, а пък и тази седмица се разорих Simple Smile Но по принцип,аз давам много повече пари за нехранителни глупости,отколкото да си огаждам или да пробвам хранителни...тъй че за сега ще си ги следя офертите и купоните ,когато има нещо изгодно ,ще си го взимам.

# 1 301
Не разбирам защо някои потребители приемат всичко прекалено навътре, та чак и са разочаровани. Лидл е просто магазин,пуска промоция,но няма наличност,тогава магазини колкото искаш и няма драма. Лично аз гледам на приложението като на бонус каквото всъщност е - има 5 намалени неща,харесвам си 3 от тях,но в магазина ги няма налични. Ако са ми важни ги купувам от другаде без промоция,ако не са ,просто подминавам. Няма смисъл да  се напрягате излишно и да се ядосвате за нещо, което не зависи от вас, а докато вие се ядосвате магазина си печели и кервана си върви.

# 1 302
PaulieM, аз пък ти благодаря още веднъж, че каза за коледните неща и днес успях да взема това, което ми трябваше, а не да дебна в понеделник колата. Пилешкото филе не ми беше така или иначе в списъка, просто се изненадах, че имаше в този филиал, но беше на редовна цена, а и след като тук някой беше казал, че след изчезването на купоните за него, днес в друг филиал е имало такова директно намалено, се чудех какво да мисля за него изобщо.
Иначе следващата седмица ще ходя пак, но за рибка и свинско за готвене, имаше и разни други дреболии, като чери, че днес не намерих точно тези, които се харесват.

# 1 303
  • София
Еми, да бяха оставили купоните да си седят, и да вдигат рамене, като няма наличност, за всичко друго не им е проблем да правят така, сега за едни бонбони...
То наличност явно има, ама след като изтриха купона. Това е моя проблем в случая.
Аз пък не разбирам на вас какво ви пречи да сме недоволни и разочаровани. Различните хора се разочароват от различни неща. Явно е, че проблема не ни е просто в наличността, ама ако четете между редовете няма как да ни разберете. Иначе ми е пределно ясно, че на Лидъл не им пука особено, че ще си купя бонбони от друго място, муха ги ухапала Simple Smile Но пък се сещам за една фирма за телекомуникационни услуги, дето капка по капка и си изгубиха огромна част от клиентите заради най-различни дребни неща и после се чудят как да ги върнат. Така че, никога не е безсмислено да си изкажеш възмущението и недоволството, а дали ще се съобразят е отделен въпрос.
Миналата година или тази началото много се коментираха по едно време смесите за сладки или мъфини. Не помня точно кои обаче, тази която ще пускат сега за мъфини дали е хубава? Чудя им се и на термодънките за деца, явно ще ходя на място да ги видя колко са термо.

# 1 304
Термо дънките,ако са като миналогодишните( така изглеждат) са с мекичък( поларен) пласт на самия плат отвътре. Т.е. не са с отделна подплата от полар или трико,ами самия плат е малко плюшен отвътре. Дано ме разбрахте. По моите представи не са особено термо и  дебели и не стават за големи студове и чакане по спирките например на -10 градуса , но за училище ,като малко по плътен ,мек панталон за синчето 3кл вършат добра работа.  
Аз най -уважавам дънките/панталоните,които отвътре са с памучна подплата- за да не спарват и пак да си топлят,но мисля вече в Лидл не пускат такива или май само за бебета.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 10:42 от paulieM

Общи условия

Активация на акаунт