Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 050
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 365
  • In transit
По принцип тия домати на клонка са хубави, като за такива извън сезон. Но съм случвала и на кофти партида от тях.
След като отмина вълната на +, да си повторя и аз въпроса. Някой може ли да ми каже кой район на дивата сьомга е ок, или не помните?
Тези домати са с различни доставки зимата...хърватски, турски, холандски, полски. На мен турските ми харесват най-много.

# 1 366
Аз от кухненската везна съм много недоволна. Аз ли нацелих прецакана, не знам, ама не бих повторила покупката от лидл. Работи, когато й скимне.

# 1 367
Знаете ли дали в Лидл продават естрагон?
Да не си замислила крем-супата на Файчето да правиш и ти? Wink

Дам Grinning ще я правя, след толкова добри отзиви.
Може ли да споделите рецептата?

# 1 368
При нас не съм виждала ряпа. Утре ще се поогледам хубаво и ще докладвам.

# 1 369
Мариат, онзи ден я гледах точно жълтата ряпа и се чудех, кога ли ще я намалят, че мин. година доста гозби наготвихме за без пари.... Постоянно я има , но е към 3 лв., ако се не лъжа.

# 1 370
Жълта ряпа при нас има отскоро пак. Около 2 лева някъде и беше цената (може да е имало и друга задраскана).
Аз направих хубав плюс-офертен пазар в петък Grinning Спестих към 25 лева Simple Smile Купих по 3 броя сосове микс, 3 бр. сос болонезе, 3 бр. сос Арабиата от големия буркан, също по 3 опаковки от спагетите, спагетите 2 мин., фусили, снабмакарони, пенне ригате, от тялятелите взех само 1 опаковка. Пропуснах био пастата и пълнозърнестите спагети. Stuck Out Tongue Пълна ми беше количката. Laughing На касата ме предупредиха, че до 3 броя от вид можело...но аз казах, че се вписвам в ограничението и от нищо нямам по повече от 3 броя. За спагетите пак ме попитаха знам ли, че съм взела 6 опаковки, но аз обясних, че са 2 вида всъщност. Този път даже сверих кодовете на всеки вид паста и сос- доста бързо и лесно всъщност стана, чак се изнедах от себе си. Joy Взех си и 3 опаковки тортила чипс на -50% от скреч картата, 3 броя от офертния йогурт, както и 3 броя от кафявата захар, 4 кроасана и 2 хляба от офертните, рукола 1 опаковка
(това е нещо което принципно използваме, но няма да изядем повече от 1 опаковка за няколко дни)...Всъщност, тази седмица се възползвах да купя общо 12 пакета кафява захар, 12 броя йогурт. От трюфелите взех 3 опаковки, 1 пакет банички; свинското, крушите, пилешкото и разни други бях решила да пропусна и не взех. Но за нещата които по принцип купуваме се възползвах. Защо да не спестя и да ги купя по-изгодно. Simple Smile Взех и от намалената луканка слайс и много ни хареса.
Сиси, аз харесвам повече синята мицеларна вода. Simple Smile
За другата седмица офертите и купоните не ме грабват особено, ще се възползвам от малко неща май. Но харесах меда, чайовете и някои други неща.

# 1 371
Аз от кухненската везна съм много недоволна. Аз ли нацелих прецакана, не знам, ама не бих повторила покупката от лидл. Работи, когато й скимне.

Точно! Сменях батерии, баех й, молих й се и накрая я изхвхрлих, но си мислхе, че просто аз съм попаднала на дефектна бройка, защото не съм срещала оплаквания в темата. Хич няма да ги чакам, ще си взема от другаде.

# 1 372
Жълтата ряпа първо беше 3лв, скоро я мернах на 1.50, на мисля да и обърна внимание чак като стане стотинки. 😎

# 1 373
Poppyflower, тестото което си показала е замразеното и от него правя мекици и съм доволна. И за пици е хубаво, но трябва да се понамаже с малко мазнина, за разлика от охладеното. Но пък няма консерванти, което е много добре.
Доматите на клонка, за които писах, съм взела на 2.99 за кг, помня много добре че бяха от Полша. Гледам, че “редовната” цена на тези с купоните от утре е по-ниска, може да не са същите като партида, но тези които взех не бяха особено вкусни, после купих розови и бяха доста по-добре.

# 1 374
Феникс, защо мажеш тестото за пица с мазнина? Аз слагам принципно зехтин, но не го мажа, а ръсвам с бутилката...

# 1 375
Първият път като правих със замразеното тесто пица, стана много суха след като престоя (за малката беше, а пък тя не може да се справи наведнъж с приготвеното количество, а има и претенции за състава- да е без нещо месно). Вторият път, като приготвях за нея, намазах блата с малко мазнина и след изпичане и престой в хладилник, беше доста по-добре.

# 1 376
Благодаря Simple Smile Аз мажа по тази причина палачинките с мазнина като ги редя в чиния- понеже съхранявам за следващите дни. При нас също остава пица за по-късно. Simple Smile

# 1 377
Абе 12 пакета кафява захар не ми звучат като спестени пари... Тая захар и за компот не става. Ако не бяха тия купони, щяхте да ги купите в следващите 12 месеца и да си икономисате най-малко заетото място. Наистина не разбирам това презапасяване с паста, сосове, захар, бонбони /които иначе няма да погледнете/  или каквото и да било само защото е по-евтино...

# 1 378
Аз мажа обилно същото тесто за пица със зехтин обилно, но винаги пицата се получава ужасно твърда и се налага да я изхвърля. Не мисля иначе, че проблемът е в самото тесто, усеща се, че е добро качество, но явно си трябва пещ за перфектната пица. Някой беше споделил, че стават хубави мекици от същото тесто, ще пробвам скоро.

# 1 379
  • Бургас
Знаете ли дали в Лидл продават естрагон?
Да не си замислила крем-супата на Файчето да правиш и ти? Wink

Дам Grinning ще я правя, след толкова добри отзиви.
Може ли да споделите рецептата?

Дребният яде само чиста картофена крем-супа - картофи, мляко, вода, масло, сол. Подочу нещо за праз и каза, че новата супа, дето му я оферирам нямало да я яде! Да, ама с баща му го убедихме, че съм се бъзикала и само подправка нова съм сложила. Та яде и ушите му плющяха! При все, че ни праз би опитал под каквато и да е форма, ни тиквичка пък JoyJoyJoy Така че Файчето се оказа прав, че децата обожават тази супа. Ама и мъжо яде с кеф, пък и на мен оставиха половин купичка Wink

Иначе цяла седмица заобикалям кафявата захар, защото съм сигурна че имам поне 2 пакета (така или иначе ползвам целогодишно от нея) и днес отварям шкафа за да правя бисквити и гредааа - захар на дънцето на буркана и резервни пакети йок Astonished Та по спешност пратих скрийн на картата си на половинката, придружен от снимки на захарта, портокаловия сок от скреч-картата (барем го питаме, като имам 3 купона за него) и шогетенчетата, както и указания, та хванах последния влак Grinning

Общи условия

Активация на акаунт