Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията за използване на купони и оферти в Lidl Plus?
Как работят скреч картите в Lidl Plus?
Какви са правилата за използване на оферти за определени килограми/бройки продукти в Lidl Plus?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията за използване на купони и оферти в Lidl Plus?
Купоните трябва да бъдат активирани предварително и са валидни за едно пазаруване до момента на използването им в рамките на определения срок. Офертите се прилагат многократно в рамките на срока им на валидност, като при една покупка могат да бъдат закупени до предварително определен брой килограми/единици на офертната цена.
-
Как работят скреч картите в Lidl Plus?
-
Какви са правилата за използване на оферти за определени килограми/бройки продукти в Lidl Plus?
-
Как мога да се възползвам от гаранционния сервиз на Lidl?
-
Как мога да търся в тема?

ще я правя, след толкова добри отзиви.
Купих по 3 броя сосове микс, 3 бр. сос болонезе, 3 бр. сос Арабиата от големия буркан, също по 3 опаковки от спагетите, спагетите 2 мин., фусили, снабмакарони, пенне ригате, от тялятелите взех само 1 опаковка. Пропуснах био пастата и пълнозърнестите спагети.
Пълна ми беше количката.
На касата ме предупредиха, че до 3 броя от вид можело...но аз казах, че се вписвам в ограничението и от нищо нямам по повече от 3 броя. За спагетите пак ме попитаха знам ли, че съм взела 6 опаковки, но аз обясних, че са 2 вида всъщност. Този път даже сверих кодовете на всеки вид паста и сос- доста бързо и лесно всъщност стана, чак се изнедах от себе си.
Взех си и 3 опаковки тортила чипс на -50% от скреч картата, 3 броя от офертния йогурт, както и 3 броя от кафявата захар, 4 кроасана и 2 хляба от офертните, рукола 1 опаковка

Та по спешност пратих скрийн на картата си на половинката, придружен от снимки на захарта, портокаловия сок от скреч-картата (барем го питаме, като имам 3 купона за него) и шогетенчетата, както и указания, та хванах последния влак