Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 050
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 380
Абе 12 пакета кафява захар не ми звучат като спестени пари... Тая захар и за компот не става. Ако не бяха тия купони, щяхте да ги купите в следващите 12 месеца и да си икономисате най-малко заетото място. Наистина не разбирам това презапасяване с паста, сосове, захар, бонбони /които иначе няма да погледнете/  или каквото и да било само защото е по-евтино...
Ама ние пък не държим да ти обясним що сме си купили по 3 буркана сос и 3 пакета макарони.

# 1 381
Вкъщи използват само кафявата захар от Лидъл. Също и макаронените предимно оттам купуваме, харесват се и сосовете. Компоти не консумираме и не правим. Аз лично не ям захар и паста, но другите да. И като цяло съм си направила сметка кое да купя и по колко. Някакви неща които никога не бихме купили не съм и купила реално. Изобщо не го броя за презапасяване, а просто за добре осмислен и планиран пазар. За извънредното положение не сме се презапасявали с нищо (тогава ми се струваше съвсем излишно да се запасявам с каквото и да било в количества за седмици напред- като вкъщи гладни не сме останали; но и хората които се запасяваха тогава не ми бяха чак пък толкова странни), нека аз да му мисля дали искам да си пестя мястото за съхранение или не. Та който иска, е свободен да си купува продуктите с купони и оферти на редовната цена. Wink

# 1 382
  • Бургас
Между другото за сухите пици... преди години ми попадна публикация с рецепти на тесто и пици от пицария Верона или нещо от сорта. Че рецептата за тестото е сполучлива и като не ме мързи да правя, ползвам нея. Но оттогава започнах да прилагам и споменатия там начин на гарниране - тестото намазано с предпочитания доматен сос и върху него настъргания кашкавал. Едва тогава отгоре редя месца, гъбки, маслини и каквото там ни се яде и отгоре пак малко кашкавал. Така долния кашкавал като си пусне от мазнинката, няма шанс пицата да стане суха Wink

П.С. Не Верона, ВЕРДИ! По-надолу Пийк е постнала точно тази рецепта и препоръки Wink

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 23:47 от bradata

# 1 383

Ама ние пък не държим да ти обясним що сме си купили по 3 буркана сос и 3 пакета макарони.

Ами аз не питам. Само констатирам.
п.п. Нека да няма чуденки къде са бонбоните "Рафаело" - някой с купони е купил 36 кутии /голямо семейство.../ и гордо ги е прибрал за догодина да черпи по празници. Най-вероятно е натъпкал и фризера с така търсеното месо и ще има за 2 години напред... Най-вероятно някой има тайната информация, че идва края на света.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 12:30 от gerata

# 1 384
Аз винаги, когато правя тесто за пица е по рецептата на пицария Верди
https://zi4e57.blogspot.com/2013/04/blog-post_17.html?m=1
Откакто съм я открила , ползвам само нея.
Купих веднъж замразено тесто от Лидл, не ми хареса.
А това се прави лесно, бързо и не втасва.

# 1 385
Ще пробваме някой път и охладеното. Това също ни допадна, но я изядохме топла. Никаква мазнина не съм й слагала, отдолу беше леко хрупкава, абе по наш вкус. И аз понякога меся, а ако не ми се занимава купувам готово тесто от фурната до нас, но и това е вариант.

# 1 386
Досега ползвах охладеното тесто за пица, но веднъж липсваше и ми препоръчаха замразеното - ами откъм състав по етикет според мен е доста по-добре. За месене на тесто не съм много майстор и затова ми върши работа готовото от Лидл, а пък за мекиците (извинявайте, че даже се потретвам) ме изненада приятно - но това, което на мен допада на вкус, в никакъв случай не означава, че на друг може да допадне също 😜 . Просто реших да споделя и едно по-различно приложение в случая, което вкъщи се хареса.
Може би е добре да допълня, че размразеното тесто не го размесвам допълнително - само разделям на парчета за мекички и разтеглям, има доста добра еластичност.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 00:08 от fenyx

# 1 387
И аз съм го пробвала това тесто за мекици - стават чудесни. Имах забравен един пакет във фризера и една вечер го извадих, за да го изхвърля на другия ден. Сутринта обаче то така приятно беше бухнало, че ми се досвидя да го изхвърля. Та набързо го метнах в тигана на мекички.

# 1 388
По повод въпроса ми от днес. Simple Smile Може да се върне хранителен продукт, закупен от един филиал в друг такъв, дори и в друг град да е. Бързо и точно беше всичко.
Днес общувах с трима служители в моя филиал, и тримата бяха топ качество, точно като Мишка и Търтийн! Едното момиче даже беше съвсем нова, още в обучение, но ми обърна внимание веднага. На касата жената я отвори специално за мен отново, (а тъкмо беше затворила), за да оправим връщането. После пазарувах пак и един хиперенергичен младеж ухажваше всички клиенти да се сдобият с Лидл Плюс и да пазаруват вече основно в Лидл. Беше много сладкодумен и обръщаше внимание на всички, като преценяваше според възраст, вид и т.н. какво подходящо да каже. Подейства ми повече от всяка реклама. Grinning Не беше натрапчив, а приятен и увличащ. Дано му вдигнат заплатата, предполагам е спечелил поне един куп млади (и не само) девойки (и не само) за каузата. Grinning

# 1 389
Добро утро ! Само за днес има бонус купон : боровинки до 3 опак. от 125гр. на цена 1.49. Хубав и спокоен ден !

# 1 390
  • Пловдив
Ще ходя сутринта за детски боти.Някой има ли отзиви за тях ако са ги пускали и преди ?

# 1 391
Да, видях и аз боровинките, само за днес , както е писала вече denyil.
Детските боти в беж купих миналата година, според мен са си съвсем добри. Но не е гладка кожа, а наподобяваща велур (но не е велур де) материя. Малката изкара с тях миналата зима, но сега ѝ взех малко по-големи от тези, които пуснаха преди седмица-две, заради десена.
Contempladora, този младеж заслужава да го похвалиш с мейл или контактната форма като им пишеш за кой филиал е това, сигурно ще се сетят за кой се отнася. Много приятно впечатление, и описаното създава хубаво настроение за начало на деня и седмицата 😊!
Имайте хубава седмица и успешни покупки (без да се ядосвате за наличности вече 😉)!

# 1 392
Ще ходя сутринта за детски боти.Някой има ли отзиви за тях ако са ги пускали и преди ?
Миналата или по-миналата година бях купила на дъщеря ми сиви боти (момиченцето , мисля от стр. 30 горе вляво на снимката с люлката, е с такива)- "кожата" им тип почти като велур се държеше като картон, още на второто обуване се разцепи...а изглеждаха толкова качествени. Иначе като модел, подплата бяха супер, само външният материал калпав. Дано снимката да е само илюстративна и качеството на предлаганите тази година боти да е добро! Точно нашият вид (сивите с прегъване) ги няма по-долу където е цената...
И аз видях купона за боровинките, още към 3 часа Joy Това приложение сякаш усети, че съм се събудила за малко Laughing

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 00:59 от dolce miele

# 1 393
Замразеното тесто за пица - аз вадя и отчупвам половината и само с него правя в малка тавичка пица за детето.
Не съм правила цяла доза с целия пакет, и да заделям част от изпечената пица за друг ден,  защото се втърдява и става суха.

# 1 394
По повод въпроса ми от днес. Simple Smile Може да се върне хранителен продукт, закупен от един филиал в друг

Какво върна?

Общи условия

Активация на акаунт