Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 015
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
. 😅 Взех на детето дървено камионче с бонбони (те за мен 🤪) , че има едно от миналата година и още го търкаля.

това пък какво е?

Съжалявам за бавния отговор, това е :
Скрит текст:

бонбоните

и миналогодишното

# 1 471
Днес ходих пак за още един чифт дънки, взех и едно "дръвче" броколи, което направих на супа, много прясно и свежо (съдя и по стеблата, които винаги употребявам при възможност, а сега дори не се наложи изцяло белене). Използвах в супата и сметанката 30% в новата синя премяна - ок си е, същата като старата, имаше си и гъстичко, което по едно време липсваше в червената.

Преди касата установих, че трябва да се логна отново, нямам представа защо - за пръв път се налага от регистрацията. Но подозирам, че имаше някакво претоварване и затова ме е "изхвърлило".

От скреч картата този път спечелих айрян Pilos 2,2% в кофичка 300 г, от 0,54 ст. на 0,27 ст., максимално количество 1 бр. Simple Smile

Боровинките и аз ги взех намалени от 1,99. Яд ме е, че не можеше повече от 3 бр.! Моите деца много бързо ги излапват и все търсят. Дори сутринта купих и 1 бр. на редовна цена, за да си има всеки по 2 кутийки и вече ги няма..
Чайчета и аз доста взех, различни видове.

dani-ela-80, на мен шоколадите ми се паднаха при първото пазаруване днес, активирах и след около два часа ходих пак и ги взех без проблем. Само не знам за какво са ми, скрих ги, ще ги подаря сигурно. Simple Smile
fairy_v, аз пък точно с тениска за физическо я тествах и съм доволна от резултата и си я оставих (бях писала миналия понеделник като я купих). Но при мен дрехите са след сушилня и никога не са сериозно намачкани.

Дано оправят проблема с връщането чрез дигитална касова бележка, защото аз откакто ползвам приложението изхвърлях всички хартиени!

# 1 472
  • София
И аз да уточня, че гладих тениската след сушилня, да не си направите грешни изводи, но при мен не се справи дори и само за доизглаждане. Може би е защото знам какво прави нормална парна ютия и какво получавам от Лидъл. Да, за тази цена няма конкуренция, просто аз я върнах, защото не ми върши абсолютно никаква работа. Може би е добре да я тестваш за себе си, щом Сиси е доволна, явно имаме различни представи за гладене.

# 1 473
... щом Сиси е доволна, явно имаме различни представи за гладене.
Не мисля, че може да има различни представи за гладене - или е изгладено, или не. Simple Smile Да, не е като с ютия, но и това не е точно гладене! Аз нямам база за сравнение, не съм пробвала досега друг подобен уред. Но за мен крайният резултат беше задоволяващ, а употребата бърза и лесна, затова и си го оставих. Предстои да тествам и с други дрехи и материи и ще пиша пак. Още веднъж подчертавам, че при мен дрехите след сушилня не са зверски намачкани (случва се много, много рядко, когато съм превишила количеството), повечето могат да се облекат и без гладене!

# 1 474
  • София
За първи път виждам замразени гръцки пити -10 бр. за 2 лв. Много хубави станаха на тигана след халапеньо бургерите. В постоянния асортимент ли са?

# 1 475
Дали е останала някъде още машинката за мъхове от старата брошура в София ?

На Сточна гара имаше. Взех доволно някакви неща, чедърите са екстра.

# 1 476
За първи път виждам замразени гръцки пити -10 бр. за 2 лв. Много хубави станаха на тигана след халапеньо бургерите. В постоянния асортимент ли са?
Може ли да снимаш опаковката на гръцките пити? Заинтригува ме.

# 1 477
Сигурно аз съм най-големият карък с това приложение. Днес за втори път опитах да пазарувам с картата на лидл, и пак нищо не стана, системата не я отчита. Хем преинсталирахме приложението, хем пак не сработи. Управителка на магазина измърмори, че сигурно има някакъв бъг. Ама защо само при мен??? В неделя пазарувахме с телефона на ММ и нямаше проблеми, а с моя не става. Звъняхме в кол центъра, ще видим какво ще е развитието. Всички покупки си зарязах на касата. Само се разкарах пак. Обидих се и отидох в Кауфланд. Rage

# 1 478
  • Пловдив
и аз скоро ги скибах...ама при нас няма етикет с цена Wink

Аз вече мисля нищо да не активирам..файда няма. Ни боровинки, ни дявол! Confused

# 1 479
  • Пазарджик
Ето ги.Преди месец  май ги пуснаха

# 1 480
  • Пеликания
И на нас ни харесаха.

# 1 481

Те са в найлон при замразените зеленчуци.
А..те ги показали.

# 1 482
  • София

Те са в найлон при замразените зеленчуци.
А..те ги показали.
Явно ги слагат на различни места, при нас са в промоционалния фризер в средата.

# 1 483
Сигурно аз съм най-големият карък с това приложение. Днес за втори път опитах да пазарувам с картата на лидл, и пак нищо не стана, системата не я отчита. Хем преинсталирахме приложението, хем пак не сработи. Управителка на магазина измърмори, че сигурно има някакъв бъг. Ама защо само при мен??? В неделя пазарувахме с телефона на ММ и нямаше проблеми, а с моя не става. Звъняхме в кол центъра, ще видим какво ще е развитието. Всички покупки си зарязах на касата. Само се разкарах пак. Обидих се и отидох в Кауфланд. Rage

Какъв модел е телефонът? Ако в настройките нещо мащабът е увеличен, може да не го чете кода четецът.

# 1 484
Благодаря. При зеленчуците, а не при  замразениет хлебчета, така ли?   Утре ще проверя и ще докладвам.
А сега давам доклад за бургерите- всички много ги харесахме. Утре ще купя от тези с чедър.

Общи условия

Активация на акаунт