Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 824
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Light of Zartha
Досега само ви четях за купоните, но утре мисля да се възползвам от тях. Единственото ми притеснение е дали ще сработят. Никой покрай мен не ги е ползвал още, за да каже ок ли е. Някой пазарувал от филиала в студентски с купони? Имало ли е проблем?

# 1 861
...Платих си покупките на високите цени и ме посъветваха да се обадя на номера им.
Звъннах, обясних си проблема. Та сега се оказва, че заради едновременното регистриране на много хора едновременно в цяла БГ при някои хора се получавал БЪГ и да си изтрия профила, след 72 часа наново да се регистрирам.....
Викам- ами покупките нещо,тва онова. Та си изпросих купон щели да ми пратят, като се регистрирам наново и пробвам системата с нещо дребно да взема.
 Казаха , че днес на много хора е било така станало...
Това е некоректно от тяхна страна. Не е проблем на клиента, че не са оразмерили натоварването за ползване на приложението, за да го залъгват с жълти стотинки.
Бих върнала всички продукти, за които не е сработило приложението.
И мъжа ми искаше да ги върнем, но си бях взела скумрия а ми се дояла, щях да я мисля цяла вечер с тоз бременен мозък, и какаото си взех, питки, крем за мазане... Казаха , че ще ми дадат нещо на тази стойност може би някакви купони и аз незнам....да си оправят системата, за утре исках хлебчето , ама ще е на по- високата цена. Освен да регистрирам на мъжа една карта........
А иначе препоръчаха да се пробва с нещо дребно дали е активна картата и приложението.... Например за днес хлебчетата бяха 4 за 0,30 Ст......

# 1 862
Никъде не виждам новата брошура!? Нито на сайта, нито в приложенията...

# 1 863
Зачезна действително.

# 1 864
Няколко пъти съм използвала купони и съм вземала наградите от скреч карти. Не съм имала проблем. На касата следя дали е отчетено всичко. Питала съм и касиерката дали всичко е отчетено. В противен случай щях да върна, ако нещо не е с отчетено намаление.

# 1 865
Сега се връщам от Лидъл. Активирах си Лидъл Плюс, напазарих, бях активирала всички купони и Ц. На касата се изпотих триста пъти, не минава и тва е. Нещо системата им още не работи. На четири каси пробваха , сто човека опашка стана, не ще и тва е. Платих си покупките на високите цени и ме посъветваха да се обадя на номера им.
Звъннах, обясних си проблема. Та сега се оказва, че заради едновременното регистриране на много хора едновременно в цяла БГ при някои хора се получавал БЪГ и да си изтрия профила, след 72 часа наново да се регистрирам.....
Викам- ами покупките нещо,тва онова. Та си изпросих купон щели да ми пратят, като се регистрирам наново и пробвам системата с нещо дребно да взема.
 Казаха , че днес на много хора е било така станало...
Благодаря , че споделихте! Значи и при мен е същия проблем, само дето никой не мe посъветва да изтрия профила. Щяли да ми се обaдят.  Чакай от умрел писмо. Изтрих си профила. Ще опитам пак да се регистрирам, дано да стане.

За брошурата, сигурно и там се бъгна нещо. Брошурата я има тук https://www.promooferti.com/%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%bb-%d0%ba%d0%b … -25-%d0%be%d0%ba/

# 1 866
  • Light of Zartha
Как бе? Преди 15 Мин я гледах в приложението.

# 1 867
Ако от външен сайт с брошури ви върши работа - https://www.promooferti.com/%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%bb-%d0%ba%d0%b … -25-%d0%be%d0%ba/

# 1 868
На мен новата брошура ми излиза в Лидл+, камбанката. Сега влезнах да видя дали неизползваните "печалби" от скреч картите са активни и имах 2 известия, че ме чакат нови купони и нова брошура. Пробвай и там.

# 1 869
Брошури нямаше и след каси- където винаги е пълно.....явно има някакъв проблем и там и ще ги пуснат като се оправи...хм

# 1 870
Да, няма я. Само за тази седмица стои.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 19:51 от Муми

# 1 871
Как бе? Преди 15 Мин я гледах в приложението.
Ми тъкмо проверих и я няма новата. Иначе пращах от нея скрийншоти на ММ по-рано,амо явно са я изтеглили за нещо.

# 1 872
Има я на сайта, сега разглеждам.
На сайта има само настоящата.

# 1 873
Редактирах си поста. Може би правят някои промени в брошурата.

# 1 874
Този шкаф за баня https://www.lidl.bg/bg/p/moyata-stilna-banya/shkaf-za-banya/p44601 , дали става за кухня                                                                                           а за този чадър https://www.lidl.bg/bg/p/tvoyat-neustoim-stil/chadr/p44867 -качествен ли е
Имам го от поне 4 години тъмносиния чадър. Здрав е,но , ако можеше да не се отваря  "тутакси и изневиделица", цена нямаше да има Joy   Не му държи лепката( трябва да си взема велкро да го оправя) , но е наистина здрав, а и има бонус - с този ефект да се разпъва супер дупер мега, гига, ултра автоматично става за самоотбрана - докато мигнеш и той разпънат пред теб.Grinning

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 12:35 от Nil desperandum!

Общи условия

Активация на акаунт