Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 162
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 850
  • София
Абстрахирайки се от това кой как си преценява пазаруването, с риск да се повторя, ще кажа, че смятам, че не е виновно приложението за изчезването на някои стоки в оферта с него- ако не е с такава оферта, щеше да е в някаква друга просто в брошурата и резултат по отношение на наличностите пак бил същият. Не винете приложението за потребителските действия на пазаруващите, иначе казано. Без него просто щеше да е като останалите оферти в брошурата и най-вероятно без ограниченията за 3 бройки (които са най-често задаваните с купоните). Просто има по-голям интерес към някои стоки, независимо как са оферирани.
Това за големия интерес е едно, но снощи ходих за последно да търся бекон - няма. Сутринта минах пак през същия Лидл - вече пълно с бекон. Това не е случайно...

# 2 851
Може ли един въпрос.Колко пъти в годината пускаха хлебопекарни.За март месец съм сигурна.Дали има шанс да пуснат скоро.

# 2 852
Нали иначе в брошурата пишеше, че офертите са валидни макс. за 5 броя? Пак го имаше в този смисъл, друг въпрос е, че на каса май не го спазват.

# 2 853
В Лидл клиентите нямат страх от Ковид щом става въпрос за анцузи Joy Какви дистанции ,какво чудо FlushedОтидох към 12 в Лидл Шумен ...едва успях да се добера до тях...Търсих сиво М долнище - намерих ,ама горнище - ц .Реших ,че ще сменя - взех розово долнище и последното розово горнище .Иначе са супер мекички ,страхотни !

# 2 854
Идвам да се оплача от себе си. Отидох рано и грабнах форма за торта. Добре, ама толкова ми беше тежка торбата, че реших да я оставя за утре. Сега малко ме е яд, защото до утре може и да я няма.
И забравих за миксера. Оня ден питах и разбрах, че не бил мощен, а сега всички тук го хвалите. Та...утре се надявам да купя формата за торта и миксер.
Щерка ми си търси сауна за лице. Ако някоя добра душа иска да се раздели със своята, да освободи място в шкафа и да ми я продаде- да ми свирне.

# 2 855
Ина, бекон и аз търсих миналата седмица. Ама днес като ми трябва, взех и на редовна цена. Но всеки си преценява сам за себе си.
Днес пък нямаше и следа от мокрите кърпички новите видове за почистване. Не са на оферта. Случайност 🤷🏻♀

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 15:24 от fenyx

# 2 856
  • София
Ина, бекон и аз търсих миналата седмица. Ама днес като ми трябва, взех и на редовна цена. Но всеки си преценява сам за себе си.
Това е така, мисълта ми беше, че аз така или иначе бекона го харесвам и купувам. Излиза на промоция и искам да заредя - да, ама не - зареждане в магазина няма. И днес вече на редовната цена се появява в магазина. Ей това ме дразни. Пускат промоция само на хартия, а реално стоката липсва. И това е с цел просто да те вкарат в магазина им и така и така си дам да си направиш пазара в Лидл... До сега от купони и оферти съм купила точно 3 неща. Не се презапасявам с ненужни покупки, но кога нещо харесвано и купувано от мен е на добра промоция ми се иска да купя 1-2 бройки повече от обикновеното.

# 2 857
  • София
Идвам да се оплача от себе си. Отидох рано и грабнах форма за торта. Добре, ама толкова ми беше тежка торбата, че реших да я оставя за утре. Сега малко ме е яд, защото до утре може и да я няма.
И забравих за миксера. Оня ден питах и разбрах, че не бил мощен, а сега всички тук го хвалите. Та...утре се надявам да купя формата за торта и миксер.
Щерка ми си търси сауна за лице. Ако някоя добра душа иска да се раздели със своята, да освободи място в шкафа и да ми я продаде- да ми свирне.
Миксерът ще бъде в събота.

# 2 858
Свършват и неща на редовни цени. Вероятно е от доставките. За тези в оферта дали е нарочно- не мога да кажа. Но е било не само с приложението, било е и преди.

# 2 859
  • София
Дега ходих в Лидл- няма ги силиконовите форми. А специално заради тях отидох.
В Борово имаше. Аз си взех печати и коледни кутии. Имаше всичко от тези неща без силиконовата подложка.

# 2 860
Така като чета...и това което споделяме тук действа на психиката Laughing Не само ограничението до 3/5 броя... Grinning
Мариат, и аз тъкмо щях да пиша, че казаха, че миксерчето е в събота Wink

# 2 861
Не разбрах кой ви кара да купувате стоки в промоция на редовни цени, госпожо Муми?

Апропо..с поста си изложих моето мнение за приложението. Не отговарях лично на вас.
Ако прочетете внимателно по предния ми пост ще разберете. Не е редно стока от брошура с намаление да се продава на редовна цена, когато намалението още е валидно.

Едва ли е било така.
И да е било, отиваш при управител с брошурата и го вземаш на цена от брошурата.

# 2 862
Да попитам, тези силиконови килимчета имало ли някога с по-грапава повърхност?  Взех едно днес, гладко и от двете страни.

# 2 863
Не помня да е имало грапави силиконови килимчета. Не само в Лидъл, ами никъде не съм виждала такива. За какво ти е да е грапаво?

# 2 864
За да направя огромни близалки, прозрачни ))). Според това, което гледах в клипчета, килимче не трябва да е гладко.

Общи условия

Активация на акаунт