Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 348
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 180
Днес исках да купя и намалена скумрия (от нашия филиал- размразена)- със зелен етикет, а пък пише 30% вместо 50%...и не я взех.

# 3 181
Портокаловият сок от скреча на мен също ми хареса, но преди не съм вземала, че да сравня.
За шпатулата - не би следвало да се вади от дръжката (поне предната не е), може да се мие в миялна. Имам всъщност отделно комплект шпатули и комплект четки, и двата са ми много удобни. Особено шпатулата- обира добре остатъци от смеси от съдовете, а ги ползвам и при пържене/паниране за обръщане на продуктите в тигана.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:07 от fenyx

# 3 182
Феникс, преди няколко години се сваляше силикона от дръжките.

# 3 183
Някой който си взе от силиконовата шпатула с четка- маха ли се силиконовата част от дръжките?
От древни пускания имам такива с пластмасови дръжки, свалят се без проблем. Тези в брошурата обаче май са метални? За тях не съм сигурна.
(П.П. Древни да се чете предни. 😂 Няма да го поправям, че ми стана забавно как ще четат бъдещи поколения и ще се чудят колко пък ли древен е бил Лидл... 🤓)

# 3 184
Ами не съм пробвала да ги махам, може пък нещо да съм пропуснала. Поне не се вадят сами.

# 3 185
Днес исках да купя и намалена скумрия (от нашия филиал- размразена)- със зелен етикет, а пък пише 30% вместо 50%...и не я взех.
И при нас имаше такъв случай едни шницели със зелен етикет на 30%. Показах го на една служителка но първо го снимах, тя ги прибра набързо и каза че било грешка. Чудех се дали да не пратя снимките в контактната форма но се отказах.

# 3 186
А, моите древни шпатула и четка са с изваждащи се дръжки Grinning

Като марка са Cassеtti (после май ги прекръстиха на Ернесто).
Леми, веднъж едни кебапчета пилешки пак така с неясна цена, но на касата минаха с 50% въпреки че пишеше 30% на зеления етикет. Така и не разбрах ръчно ли въвеждат...

# 3 187
...
Чудех се дали да не пратя снимките в контактната форма но се отказах.
Единици кофти служители винаги е имало, има и ще има навсякъде. Разсеяни също. Но за множеството грешки и неточности напоследък съм абсолютно убедена, че основната вина е на шапката меринЖеи. Магазините имат нужда от около два пъти повече персонал, за да се справят с всички необходими действия по разумното функциониране на магазина с всичките (включително и нови) предлагани оферти, услуги и т.н. А се "ловят с трици" пак поредните маймуни. Всичко на местна почва се превръща в "хубава работа, ама българска". Жалко е, много много жалко.

# 3 188
  • София
И при нас имаше такъв случай едни шницели със зелен етикет на 30%. Показах го на една служителка но първо го снимах, тя ги прибра набързо и каза че било грешка. Чудех се дали да не пратя снимките в контактната форма но се отказах.
Наскоро взех нещо със зелен етикет, но с надпис 30%. Момчето на касата го погледна и маркира с 50%. Май цветът има значение, а не написаното.

Миналата седмица бяха разменили етикетите на закуска пица и пица багета. Не бях забелязала. Взех от багетите с цена 69 ст. На касата ми ги маркираха 99 ст. Казах, че на етикета пише друго, провериха пред мен, сложиха правилните етикети и ми върнаха разликата. До филиал и ръководство е. Wink

# 3 189
  • София
Щях да ви питам за балсамикото от Модена...как и за какво го ползвате? Понеже не е евтин.
На почти всички салати, също много го ползвам и при някои рецепти,  основно с пилешко месо много върви, и към някои десерти. По принцип съм влюбена в това балсамико, а това което е в тумбестото шише е доста добро, гъсто е, но това което е спрей не е добро, то е само за салати, но си е слабо.
Ликьорче имам от миналата година, това което толкова се търси, бутилка и половина, едната е неотваряна, ползвам го основно за сладкиши, да взема да ударя едно преди лягане....м .. да, хубаво си е.
Моите шпатули се разглобяват, но те са от Джъмбо, но вероятно са еднакви навсякъде, измивам ги в машината.
Дървените печати не ги измивам в машината , а на ръка, вкл. и дървената част, после я подсушавам, за да не се спука от водата, това е само.
Търси се детски дъждобран, това ме интересува за дете на ....1/2 - 2 години да е. Такъв артикул някога предлагал ли се е..Купувам го веднага. Благодаря!

# 3 190
Скрит текст:
Скрит текст:
И аз взех свинско месо за готвене от Испания Simple Smile
Какво му е притеснително на месото? Това, че не е произведено в Бг ли?
Дай си сметка колко време е пътувало от Испания/Франция/Белгия и по колко дни стоят тировете по границите. За да издържи, месото трябва да е или замразено или натъпкано с консерванти. Sad  Дори да се абстрахираме от това дали е полезно или не, на вкус е неприятно. И е много жилаво. Преди се случваше да предлагат и месо с произход от България, но от много време не съм виждала. Затова и спрях да купувам месо от Лидл.

Жилаво е, защото е претърпяло всичко описано, или просто защото е испанско? Сериозно питам.
Напоследък пилешкото им е просто превъзходно. Има вкус наистина на хубаво месо. Никога не ми се беше случвало, докато обезкостявам пиле, да изям почти цяло сварено бутче. Бульонът също е бистър и вкусен. Дано се задържи тази тенденция!
Предполагам, че прясното испанско месо е чудесно.  Марчева ти е отговорила - няма значение дали месото, стигнало до нашите супермаркети е испанско, френско или белгийско, все е зле. Wink

Бях се засилила за термо клин обаче още вчера ни един нямаше, даже и табелата с цената не намерих. Само термо чорапогащите, а би трябвало да са едно до друго двете, нали? Гледах, обикалях, другаде не видях такива артикули.

При предишното зареждане преди 2-3 седмици бяха смесени чорапогащници и клинове. От картинката се разбираше дали е със стъпало или без.
Те бяха 5 опаковки на кръст общо, прегледах ги аз всичките. Само чорапогащи. За термоклин нямаше и отгоре надпис с цена и реших че сигурно са финиширали с тях. Не че е за чудене при тая цена де, за който носи такива. Аз един път се навих да си взема да пробвам, но явно ням да е от Лидл пробата ми.

# 3 191
За щастие за мен в новата брошура нищо (освен ликьорчето) не ми привлече вниманието. Даже и нещата с офертите и купоните.
Доста продукти на РС има, иначе.

# 3 192
# 3 193
Аз пък последно като ходих (и в понеделник, и във вторник) видях в магазина непремахнати флагчета при вече неактуални купони и оферти от миналата седмица! Случайно или не!?

natka, при нас също клиновете бяха смесени с чорапогащниците и си имаше. Може би ако се поразровиш повече, ще си намериш, но и вече може да са се пообрали.

Сетих се, че някой ме питаше с какво точно правим сок от нар, но като прочетох не можех да отговоря веднага, а после забравих. Имаме ръчна цитрус преса, купена от магазин, който е само за професионално оборудване - Робуста. Изглежда като другите, но просто е много по-стабилна и голяма.

Някой искаше и снимка на арома лампата извън кутията, но дали все още се интересува?

От новата брошура харесах патка, био масло (при предното му намаление не беше ли пуснато по-евтино?), калифорнийски бадеми, млени и натрошени лешници, какао, био кокосово брашно (нищо, че на Драгон идва по-евтино), замразени горски плодове, пастет.. Да видим ликьорът дали ще се появи, харесах и някои delux-чета. Simple Smile От офертите и купоните може да взема телешки стек, ущипци, Голдеса и айсберг, после може би пак скумрия и портокали.

# 3 194
Joy
Някой който си взе от силиконовата шпатула с четка- маха ли се силиконовата част от дръжките?
От древни пускания имам такива с пластмасови дръжки, свалят се без проблем. ....
(П.П. Древни да се чете предни. 😂 Няма да го поправям, че ми стана забавно как ще четат бъдещи поколения и ще се чудят колко пък ли древен е бил Лидл... 🤓)
Joy ще ме умориш..; Напуши ме на смях и на реакцията на Била- все едно:"мамо, пък Гошко има камионче, искам и аз, сегаааа!!".  В Била това, което ме е блазнило винаги са намаленията на здравословни неща( онзи рафт), брашна , и др. свестни и изгодни, к.ги няма в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт