Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 8

• 49 983
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Момичета , мислех да изненадам малката с парфюм за Коледа (че залита по моите) ,но се чудех кой би бил подходящ.
И за адвент календар , миналата година беше на дм.
Имате ли идеи към какво да се насоча?

# 166
В Зара има детски парфюми, а и в дамската секция можеш да погледнеш

# 167
В Зара има детски парфюми, а и в дамската секция можеш да погледнеш
това е добра идея, не се бях сетила за Зара. Купувах разни детски от Лили и ДМ, но предполагам на Зара са по-хубави Simple Smile
Почти Безобидна, много ми е интересна темата с етеричните масла. Едно време взимах и аз, но само някои основни и после спрях. Когато имаш време, моля да драснеш някой и друг ред за най-ползваните на ЛС, благодаря Hug Или поне ти кое за какво използваш. Щом имаш толкова много, със сигурност си навътре в нещата. Grinning

# 168
  • Mediterraneo
Календари отдавна не са им интересни, не задълбавам натам. Парфюми голямата ползва моите, за малката купувам разни свежи парфюмни води на Адидас и Найк, че са ми ок като цени и аромати.

# 169
Ох, тия календари. От кога чакам да им омръзнат, ама не, искат си ги и си ги чакат. През годините какво ли не сме взимали - лего, плеймобил, с фокуси, със загадки, с елементи за правене на бижута, с книжки, слайм, био козметика, ескейп руум, фотографски, с експерименти, електроника, с части за робот... няколко години сама им ги правих и пълних. Тая година заложих на готови пак, нямам сили да правя, но пък и тук разнообразието е голямо и това улеснява. За момчетата взех календари с 24 различни вида био-мюсли, за малката с различни видове топъл шоколад.

# 170
Мьос, пусни някои интересни календари, ако са онлайн.
Аз дебна един Хари Потърски фънко поп, ама много пари ми се струва.

# 171
Дъщеря ми тази година сама ще си прави календара. Хареса си календар за правене и вътре ще си сложи малки пакетчета Харибо желирани бонбони. В България dm календарите стават ли за  тийнеиджъри? Гледахме тук в Германия, ама са за големи жени, поне половината неща като кремове и т.н. не се ползват нито от мен, нито от дъщеря ми, която е на 13 г. А календарите с грим въобще не представляват интерес. Синът ми е традиционен с шоколадов календар на Байерн Мюнхен.

# 172
Момичета , мислех да изненадам малката с парфюм за Коледа (че залита по моите) ,но се чудех кой би бил подходящ.
...

Нашата прохождаща тийнка си поръча ето този на Ариана Гранде, но тя ѝ е фен:
Скрит текст:

Адвенткалендарите си ги забавляват все още и се надявам да успея да намеря интересни тази година.

# 173
marini , траен ли е ?

# 174
Все още не знам...Ще го получи за Коледа! Може би в интернет пространството има отзиви, но нашите ще са след 25.12. Wink

Редактирам: Ето тук има отзиви, а и е намален в момента доста...Чак ме заболя колко сме се прецакали, но как да знае човек...

# 175
Мьос, пусни някои интересни календари, ако са онлайн.
Аз дебна един Хари Потърски фънко поп, ама много пари ми се струва.
Отвори amazon.de и търси  Adventskalender + ключова дума,  излиза невероятно количество неща.  Като харесаш нещо, порови и другаде къде го има, често е по-евтино.  Календарите на момчетата ги намерих в амазон, но ги купих директно от сайта на производителя,  там бяха повече видове и с 15 евро по-евтини.

# 176
Поръчах го този парфюм.
Моята харесва такива сладникави.Дано се одобри.

# 177
Миналата година имаше календар с неща за спа.Наотвори ги почти веднаг аи ползва една малка част от тях.Парфюм,освен,ако не съм 100% сигурна,че ще го одобри,ням акак да и взема.Аз,също,не обичам да ми подаряват аромати.
Наистина нямам идея за Коледа какво ще и вземем.Едното ще бъде курс от онзи линк,но ми се иска и нещо,което да сложим под елхата да има.А нямам и много време да му се чудя,ако ще трябва да се поръчва от някъде.Тя януари има и РД,а и имен ден през декември..Не е оказала,че иска нещо много.Просто подхвърля и след дни се сменя с друго.Но пък откакто е проговорила иска коте.Преди и взимахме само играчки,а тя казваше,че иска живо.Когато беше на 5 и взехме прекрасен котарак,който се оказа болен и живя с нас само 5 год.Бях решила да не взимаме друг,след като почина и 2 год отбивах.Преди 2 месеца и взехме коте,на 5 м е сега.Баща скоро и казва,че има изненада за нея,нещо,което е искала.Тя казва"Нали си имам вече коте,какво друго мога да искам" Та,след Зак не иска нищо друго толкова силно.

# 178
Коте и аз взех преди 2 години.
Голяма отговорност е животното ,но за щастие тя се грижи за нея (сменя водата всеки ден , wc .. ).
Смятам че дори я научи да бъде по-отговорна и за друго живо същество.

# 179
  • España (Плевен)
Здравейте...
То имало нова тема, а аз си мисля, че на никой не му се пише.. Joy

Голямата ми дъщеря(14) е много отговорен човек. Мисли и разсъждава понякога по добре от мен. Далеч съм от мисълта, че може да пуши. Но пък всичко може да се случи. Нали?
Аз лично съм й предлагала нови дупки на ушите (нямам проблем с това) и тя е в период на обмисляне. Също съм й казала, че в един по-далечен период може да си направи татус. През юли, за РД й купих лека козметика, ако има желание да си сложи - нейна лична (спирала, коректор, руж, безцветен гланц за устни, мицеларна вода за почисване). Познайте, няма желание. Взех й пинсета за вежди (малко да ги оформим), ами така си е била добре. Единсвено хареса парфюма, който избрах и който баба й го купи - Scandal

Но пък слага безцветен лак, но много рядко. Косата. Искаше цветни кичури. Позволих. Записах час за фризьор, но в последния помен реши,че няма да си прави. Но си направи супер "боб" прическа. Много й отива.
В резултат на всичко изредено по-горе е, че аз за всичко съм ЗА, а тя няма желание. Ако забраня нещо или не харесвам нещо, ще е на пук на мен.
Толкова много си промени стила на обличане. Не ми харесва. Тя знае това и направо ме полудява. Супер доволна от стила си... Едни ти широки панталони, едни ти широки тениски облечени върху блуза и загащени с панталона, шарени чорапи... В друг момен слага судадера (суитчер) дълъг до коленете. Сегашната мода е ужасна. 

Коледа и подаръци все още не сме обсъждали. Уж има време.

Малко дълго се получи, но да си кажа и аз.. JoyJoy  Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт