Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 8

• 49 983
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Вмъквам се да благодаря, че ме подсетихте за адвент календара. Моите момичета си го чакат. Харесах един тип ескейп стая и ще го поръчам днес, дано да дойде навреме.

Иначе предтийнката нещо много си е повярвала и ми се налага да измислям все по-изобретателни начини да си контролирам емоциите. Много ме дразни. Особено със събуждането сутрин и подготовката за училище.

# 181
  • София
Вмъквам се да благодаря, че ме подсетихте за адвент календара. Моите момичета си го чакат. Харесах един тип ескейп стая и ще го поръчам днес, дано да дойде навреме.
Може ли линк?

# 182
Щом е ескейп стая и аз чакам за линк Simple Smile
По наше време модата пак беше лоша за нашите родители Simple Smile Не ме впечатлява особено-харесва се така-носи се така.И без това си мени желанията често

Редактирам се-готова съм с подаръка за ИД и Коледа,ще е нещо креатвно отново.Баща и като математик одобрява всякакви модели,развиващи мислене.Тя пък е създала "глутница"в училище.Имаха си амулети и някакви специални неща.Та,се наричат вълци Simple Smile Лисицата е от мен:-) В понеделник ще ми пристигнат нещата.Размерите са хубави/и котарака ще ги хареса ми се струва Simple Smile/
https://www.slimspul-nederland-bv.nl/collections/papieren-bouwpa … /vos-papier-model
https://www.slimspul-nederland-bv.nl/collections/papieren-bouwpa … rijs-papier-model

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 11:58 от red soul

# 183
Ще помоля и за за линк за адвент календара. Откакто стана на 5, всяка година за й правех календар, измислях задачки, купувах подаръчета, голяма разправия. Миналата година, понеже бях с 3-месечно бебе, реших да й взема готов от Beauty Zone с декоративна козметика и много й хареса. Тя обича да се гримира, но само вкъщи, за навън най-много коректор на някоя пъпка и гланц.

# 184
Ето го линка, но самата игра вътре е на немски. https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B07PWX3TZ4/ref=sspa_mw_detail … p13NParams  
И в английския Амазон го има, но пак е на немски. Да не се излъже някой.

# 185
Момичета , мислех да изненадам малката с парфюм за Коледа (че залита по моите) ,но се чудех кой би бил подходящ.
...

Нашата прохождаща тийнка си поръча ето този на Ариана Гранде, но тя ѝ е фен:
Скрит текст:

Адвенткалендарите си ги забавляват все още и се надявам да успея да намеря интересни тази година.

От къде е парфюма на Ариана Гранде? И моята щерка и е луда фенка...

# 186
В Douglas го има и в момента е на промоция: https://douglas.bg/ariana-grande-thank-u-next-conf-53035

# 187

Мноооого Благодаря!
Поръчвам го,
а да знаете къде другаде има артикули на Ариана Гранде?

# 188
На първо четене и като леснодостъпни се сещам за тези: https://www2.hm.com/bg_bg/search-results.html?q=ariana

Нашата девойка сигурно ще се сдобие с пижамата от някоя от бабите.

# 189
  • София
Еха, благодаря за споделянето на парфюма. Поръчах го! Ние под елхата ще оставим достатъчна сума в брой, но си е друго да има и някаква изненада.

Дъщеря ми в общи линии най-много обича, както тя казва, да твори. Постоянно купуваме от Джъмбо различни джвъчки и си прави разни неща. Също така много рисува и вкъщи е пълно с бои и четки. Не е някакъв уникален талант, но съвсем прилично си рисува, при все, че аз съм абсолютно бездарна в това отношение.

Ще чакам още идеи за подаръци. Blush

# 190
  • при палмите и алигаторите,FL
Много ми харесва че споделяте подръчни идеи. Моята тийнка /14 г  ми изпрати желанията  си в  снимки , всичко е набавено с изключение на роклята, трудно ми е да поръчвам дрехи онлайн.
Малката на 9 г още не знае какво иска, хванах да издирва cool stuff for 9 years old в Гугъл🤣🤣🤣, а и е трудна за подъръци. Миналата година искаше ховърборд, но такова нещо аз няма да купя.
Иначе и двете ще получат Адвент календари, на малката е Лего сити, на голямата с козметика.

# 191
Момичета, а български сайт с адвент календари има ли?

# 192

Единият подарък е готов.
Поръчах и една пухена пижамка.

# 193
И аз поръчах парфюма, дори два броя, че да подаря и на племенницата ми. Сега ще чакам да видя дали покрай черния петък ще намалят гривната Пандора, която съм набелязала. Пари определено не мисля да оставям тази година. Толкова тегави се очертават тези празници, че поне да отваряме подаръци.

# 194
Бихте ли споделили какъв шапоан ползват вашите момичета. Ние сме на почти 10, скалпа ни е от чувствителните, с омазняващи корени и се появава пърхут при раздразване на му. Ползвахме на КLorane с латинка против пърхут, но в състава си има SLS и не желая да го подновявам. И понеже снощи не забелязах, че е свършил детето си изми косата с друг шампоан за големи и веднага на сутринта скалпа започна неистово да я сърби.

Общи условия

Активация на акаунт