Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Дъщеря ми има дълга коса и постоянно я носи на опашка, но я връзва ниско. Как мога да я науча да я връзва по-високо?
Какво мислите за предоставянето на джобни пари на децата всеки месец?
Какви са мненията на родителите относно храненето на тийнейджърите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Дъщеря ми има дълга коса и постоянно я носи на опашка, но я връзва ниско. Как мога да я науча да я връзва по-високо?
За някои хора е неудобно косата им да е стегната за продължителни периоди от време. Вместо да настоявате дъщеря ви да връзва косата си по-високо, можете да й предложите различни прически, които не изискват толкова стягане, като например сплитане на плитка или използване на различни аксесоари за коса.
-
Какво мислите за предоставянето на джобни пари на децата всеки месец?
-
Какви са мненията на родителите относно храненето на тийнейджърите?
Родителите имат различни възгледи относно храненето на тийнейджърите. Някои смятат, че децата им се хранят здравословно, предпочитайки плодове, зеленчуци и качествени храни. Други родители обаче изразяват загриженост относно прекомерната консумация на нездравословни храни от тийнейджъри, като джънк фууд и енергийни напитки.
-
Какви са мненията на родителите относно самоопределянето на децата по отношение на тяхната полова идентичност?
-
Какво е мнението на родителите относно даването на пари на децата за вършене на домакинска работа?
Аз също не бях чувала за такива. Иначе при нея има много черни точки също, но по носа и като цяло Т-зоната. Рядко стават големи и проблемни, но са много видими. Лентички не помагат, измиване с препарати - само моментно. Мислила съм за козметик, но пуберката е абсолютна снежинка и не понася изобщо идеята за процедури. (Какъв цирк направи при ЛЛ, когато трябваше да ѝ слагат ДТК...)
и аз бях много изненадана, аз не съм имала никога, нито брат и